Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4275 Dátum: 11 jún 07, 18:20:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4276 Dátum: 11 jún 10, 13:16:43 » |
|
Most kaptam egy HP laptopot, és letöltöttem a cs 1.6-t. Fel is rakja, minden jó, addig amíg el nem indítom. Akkor kiírja, hogy "Avaiable memory less than 15MB!!!-1148960768". Más játékot, programot még raktam rá külön, ezt is csak azért mert tesóm akar velem, a másik gépről játszani. Mi lehet a probléma?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4277 Dátum: 11 jún 10, 20:17:46 » |
|
Win7 64 bites verzió van rajta? Mármint a laptopon?
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4278 Dátum: 11 jún 10, 20:35:55 » |
|
Igen az. Utána próbáltam az F12002-t, de ott meg a kocsi volt enyhén fura kinézetű. Állítgattam a grafikát, felbontást, teljesítményt vettem nagyobbra-kisebbre de nem javult. Azt tudom, hogy laptop nem játékra való, de azért 1-2 régebbi program (mint ezek), azt hittem hiba nélkül futnak. Hát valamiért mégsem
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4279 Dátum: 11 jún 10, 20:42:55 » |
|
Rakj fel egy másik rendszert,Vista-t vagy Xp-t és máris minden jó leszz.
(Azt tudom,hogy a Cs 1.6 nembirja a a Win7et)
Ez a baj a Win7el,csak az új gamek mennek rajta nagyon jól...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4280 Dátum: 11 jún 10, 20:57:45 » |
|
Nem feltétlenül kell lecserélni a hetest, elég lehet az is, ha csak 32-es verziót teszel a 64-es helyett... Azzal is elmennek a régebbi játékok. Nekem pl a Heroes 3 is simán megy, pedig az a játék már nem mai gyerek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4281 Dátum: 11 jún 10, 21:02:14 » |
|
Én próbáltam 32 bitessel is,és ugyanez a hiba Szal maradok a régi drága jó kis XP-nél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4282 Dátum: 11 jún 11, 21:41:19 » |
|
Csak megkérdezem, kompatibilitási módban próbáltad?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4283 Dátum: 11 jún 11, 21:46:38 » |
|
Ha tőlem kérdezed, akkor válaszolok is, ha elmondod mi az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4284 Dátum: 11 jún 11, 22:23:04 » |
|
Szerintem így próbáld: .exe fájlra jobb klikk -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás fül -> pipáld ki a Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban: Windows XP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4285 Dátum: 11 jún 12, 08:36:24 » |
|
A kompatibilitási mód pont arra jó, hogy semmire. Én eddig életemben egyszer láttam hasznát, így rá lehet venni az MSN-t, hogy normálisan működjön. (Ne maradjon a tálcán ha a bezárás gombra kattintok.) De semmi másra nem jó, főleg játékoknál. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4286 Dátum: 11 jún 12, 15:48:49 » |
|
Köszi a segítséget mindekitől. Végülis az egyiknél megoldotta a másiknál nem. De a fél siker is siker, úgyhogy köszi még1x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4287 Dátum: 11 jún 14, 18:26:39 » |
|
Hali. Nekem az lenne a problem-om ,hogy nekem xbox 360 arcadem van és ezt :http://www.gameshop.hu/xbox360/xbox-360-250-gb-hdd-atjatszo-kabellel/187 (remélem nem baj a link)megszeretném rendelni,de nem tudom hogy arcedéra is rá-e lehet tenni. Előre is köszi a választ. ja és ezt a kérdést már feltettem a konzolháború topic-ban de ott nem kaptam rá választ(sajnos nem vagyok türelmes )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4288 Dátum: 11 jún 14, 19:15:02 » |
|
hy valaki elmondja nekem azthogy mi a f*sz van a firefoxxal? Windows xp-m van és nem a legújabb firefox. A probléma:ha meg akarok nyitni az adott ablakban egy lapot pl a youtubeot akkor mindíg új abalakot nyit és ha a vissza gombra kattintottam youtubeon firefoxban akkor egy másik videót hozott be amit meg se nyitottam
Szerk.: bezártam a fiefoxot és újra megnyitottam. Most jó minden de nemtom mi volt az előbb O.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 12:46:10 írta jujguy »
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4289 Dátum: 11 jún 14, 21:15:04 » |
|
jujguy, most megtanuljuk, hogyan kéne itt segítséget kérni. Először is mellőzük a csúnya szavakat. Másodszor adunk egy kis információt a problémánkról. Firefoxnak elég sok verziója van, több rendszeren is.
Nézzük hogy kéne valami ilyesmit írni, ez a saját problémám, nem kitalálció.
Sziasztok! Tudnátok segíteni a problémámban? Opera böngésző (v11.11., Ubuntu 10.10 alatt, kernel 2.6.35-28-generic, gnome 2.32.0) néha furcsán viselkedik. ő, ú, ű karakterek helyett más jelenik meg, de csak az operában. jelenleg nem tudom reprodukálni a viselkedését, véletlenszerűnek tűnik nekem mikor hogy írja ezt a 3 karaktert másképp. Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|