A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4155 Dátum: 11 ápr 01, 08:23:11 » |
|
Köszönöm szépen Ritli! Mostmár működik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4156 Dátum: 11 ápr 01, 13:35:10 » |
|
Miért van az, hogy növeltem a monitor felbontását, és azóta nem működik? A gép megy, a monitor meg nem. Tiszta ideg vagyok már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4157 Dátum: 11 ápr 01, 13:52:20 » |
|
Indítsd a legutóbbi működőképes beállításokkal. Amikro indul, még elsz kép, és akkor kiírja, mit kell megnyomni a speciális rendszerindítási lehetőségekhez. Többnyire fnyóc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4158 Dátum: 11 ápr 01, 18:10:42 » |
|
Kösz, már megoldottam. Kicseréltem a monitort.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4159 Dátum: 11 ápr 01, 22:26:21 » |
|
Elég súlyos szénanáthába szenvedek. Főleg, hogy most virágzik csomó fűféle... így életkedvem sincs. Nem tudok sportolni és koncentrálni bármire is, mert folyton tüsszögök, kapar a torkom és könnyezik a szemem. Aludni is egy szenvedés. Gyógyszer aligha segít. Ezért kérdezlek Titeket, hogy akinek hasonló problémája van mint nekem, vagy esetleg jártas az orvostudományban, tudna ajánlani valamilyen módszert a szénanáthám enyhítésére? Hálás lennék érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4160 Dátum: 11 ápr 01, 22:30:01 » |
|
Ha nézel Showder Klubot, azt hiszem, tudod, erről mi jut minden fannak az eszébe, mint javaslat...:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4161 Dátum: 11 ápr 03, 12:47:46 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 15:29:32 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4162 Dátum: 11 ápr 03, 17:07:25 » |
|
Miért van az, hogy ha elindítok egy játékot gépen, bármilyen játékot (1-2 kivétellel), akkor max 5 percen belül leáll az egész? A monitor kikapcsol, villog, mintha készenléti állapotban lenne, a gép pedig fut tovább. Hang nincs, nem reagál semmire, egyedül csak a reset használ. Túlmelegedést nem tapasztaltam, XP nemrég lett újrarakva, semmivel nem szabadna elméletileg gondnak lenni. A gép adatai: Intel 2,8 GHz proci, 1 GB ram, ATI Radeon 9600 AGP 128 MB, VIA PM800-8237 alaplap. Vírus nincs a gépen, Ccleanert rendszeresen használom, nemrég szedtem le szinte mindent a gépről egy külső vinyóra, úgyhogy a kevés szabad hely sem lehet a probléma. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Másik monitorral ugyanez volt a probléma. Mindent alaposan kitisztítottam a gépben, azután ugyanez volt a probléma. Lehet, hogy kicsit megöregedett szegény? De akkor meg miért van az, hogy pl az NFSU 2 simán elfut rajta, a Vice city pedig már nem, holott az utóbbinak nagyobb a gépigénye? Plusz a Far Cry is elfut és annak is van azért gépigénye, de a Track Mania már nem mindig. Nem tudom mit kezdhetnék vele. Valakinek van valami tippje?
|
|
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4163 Dátum: 11 ápr 03, 17:10:54 » |
|
Memóriákkal minden rendben van? Esetleg futtass valami memória tesztelő progit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4164 Dátum: 11 ápr 03, 17:23:21 » |
|
Videokártya gond lesz. (Nekem az volt) Vagy a hűtés szállt el rajta vagy valami elégett benne jobb esetben csak rá. Próbáld meg, hogy ideiglenesen kölcsönkérsz egy videokártyát és leteszteled azzal a géped, ha azzal sem megy, akkor még mindig lehet gond az alaplapi slottal, ha a slot jó, de másik kártyával is ugyanezek a gondok, akkor kifogytam az ötletekből.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4165 Dátum: 11 ápr 03, 17:32:59 » |
|
Hmm, akkor a videokártyakölcsönzés lesz. Memóriákkal minden rendben. Remélem megoldódik, mert ez így nem tetszik nekem.
|
|
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4166 Dátum: 11 ápr 03, 17:36:23 » |
|
MSN gondom lenne. hibakód 80048820 A neten minden létező megoldást megpróbáltam de egyik se vált be....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4167 Dátum: 11 ápr 03, 17:41:51 » |
|
Jól van beállítva a dátum, idő a gépeden? Nekem általában azzal szokott problémája lenni. Ha igen, akkor próbáld másik msn címmel, ha azzal működik akkor próbálgasd a tiéddel, előbb-utóbb csak beenged. Vagy nekem volt olyan problémám is msn-el kapcsolatban, hogy beállítottam, hogy a jelszó bizonyos idő múlva érvénytelen legyen (más nemt udom hogy sikerült) és emiatt nem engedett be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4168 Dátum: 11 ápr 03, 19:52:56 » |
|
srácok, nekem az lenne a gondom, hogy barátnőm szégyellős és még nem nagyon jött ösze vele közös kép. de jön a szülinapja és ösze maszkolva szeretnék neki egy képet adni, amin én és ő vagyok rajta. ebbe tudna nekem esetleg valaki segiteni? köszi előre is:D
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4169 Dátum: 11 ápr 04, 05:20:53 » |
|
Lenne egy nagy kérésem, valaki nem tudná meg mondani, hogy a Shingetsutan Tsukihime 12 (utolsó) részében 14:29-től milyen zene szól? Segítséget előre köszönöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 04, 05:31:39 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
|