Vaaaaaaahhhh....
DBZ Special 2 - History of Trunks....
Esküszöm, mennyit szenvedek vele...
Le szeretném tölteni (vagy csak simán megnézni valahol, BÁNOM IS ÉN) de
japán hanggal/angol felirattal. És csak angol szinkronnal találom.
AZISTENSZERELMÉRE. Már két napja ezt a hülyeséget keresem. Ami online be van rakva, hogy nesze nézd, az a feliratosnál nem is a Trunksos, alatta meg az angol szinkronos van. Ha magyar oldalról akarom letölteni, akkor mindig az a végeredménye, hogy az az oldal már nem is létezik, ahonnan le lehetne tölteni. Angol oldalaknál csak a szinkronos van. (Kivéve egynél, meg is örültem, ameddig ki nem derült, hogy fizetni kell azért, hogy felregisztrálj, regisztráció nélkül meg nem enged letölteni.)
Tudom, tudom, le lesz fordítva itt is, felirattal, minden széppel, de arra sincs garancia, hogy ha innen letöltöm majd, akkor le tudja-e játszani ez a nyomoronc gép.
Torrent is jó, bármi, csak könyörgök, valaki küldjön egy linket, honnan lehet letölteni. Vagy akinek már meg van, az könyörgöm, küldje el. Megadom az email-címem, vagy a kunosra is mehet, nem érdekeeellll. Csak had nézzem már meg. D.x
És a szomorú az, hogy emlékszem, én még régen a youtube-on néztem,
felirattal.
Bocsánat, hogy ennyit nyavalygok egy videó miatt, de a Trunks special nem meg léte engem kétségbeejt! *Zetsubou-sensei mód bekapcsolva*
Ha bárkinek, bármi válasza lesz erre, annak előre is köszönöm.