Aes Sedai
|
|
« Válasz #4095 Dátum: 11 márc 09, 16:40:40 » |
|
Egy kis MSN errorom van, aki tud segítsen. Szal az a helyzet, hogy előfordul néha, hogy azok a partnerek, akiket felveszek nem látszanak nálam. Szal olyan mintha tiltottak volna vagy nem igazoltak volna vissza. A hugommal ki is próbáltam. Felvettem, ő visszaigazolt. Utána ő látott engem, és tudott is nekem írni, én viszont úgy láttam, mintha offline lenne, és nem is kapta meg amit írtam. Nem tudja vki hogy ez mitől lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4096 Dátum: 11 márc 09, 16:49:40 » |
|
Ilyen nekem is volt, nem tudom mitől lehet de (nekem működött, hogy) ha felmész ebuddyra és ott belépsz, engedélyezteted, hogy mindenki on és offlineost mutasson a lista, akkor aki nincs beosztva csoportba, azt belehúzod egybe. Nekem úgy látható volt,de olyan is volt, hogy ott látszott, hogy le van tiltva és engedélyezteted. Hátha...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4097 Dátum: 11 márc 09, 16:55:55 » |
|
Ezt megpróbálom. Amúgy köszi szépen. Ha bárkinek van még vmi tippje, szóljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4098 Dátum: 11 márc 10, 20:52:49 » |
|
Nekem van egy olyan problémám hogy felraktam a Call of Duty 1-et. Ez régen ment a gépen, de most nem tölt be. Crackeltem, aztán elindítom és bejön a logó, elsötétül a kép, aztán visszajön az asztal és ezt írja ki: Fiatal Error: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. Mit kéne tennem?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4099 Dátum: 11 márc 10, 21:11:58 » |
|
Na akkor újabb körkérdés tőlem Anime klubokkal kapcsolatos: Szigetszentmiklóshoz a legközelebbi az a Csepeli? itt találtam egy listát: http://anime.lap.hu/magyar_anime_korok/15219099Ha netán vki errefelé akarna (Ráckeve, Tököl stb) alapítani akkor szívesen segítek ilyesmiben. Ha valaki tud közelebbit megtenné, hogy szól? Köszönöm! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4100 Dátum: 11 márc 11, 12:11:02 » |
|
....
Vagy frissítened kéne a videókártya drivert, vagy épp az a baj, hogy túl régi a játék a driverednek, és régebbi verziót kell hogy telepíts, hogy menjen a játék... Tudom a 2. tipp elég nagy hülyeségnek hangzik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4101 Dátum: 11 márc 11, 15:17:19 » |
|
Köszönöm a segítséget Az illesztő programot kellett frissíteni és már működik is
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4102 Dátum: 11 márc 11, 19:19:56 » |
|
Helo. 2 dologban szeretnék segítséget kérni. 1: Feltettem egy programot azzal a feltétellel hogy facemoods.com-ot hozza be ha új lapot nyitok, eddig ha új lapot nyitottam semmit nem hozott be, ezt hogy tudom vissza állítani ?
2: Egy játékrol szeretnék informácíót kérni, hogy mikor jön ki, vagy megy e még a project mert sehol sem találok infot a legrégebbi hír 2009-es volt.. a neve Last Online ez egy mmo.
Előre is kösz a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4103 Dátum: 11 márc 11, 20:01:59 » |
|
Bence... Mi a program neve? Egyszerűbb lett volna kezdőlapnak beállítani a facemoods.com-ot, és nem lenne ilyen gondod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4104 Dátum: 11 márc 11, 20:55:47 » |
|
A JDownloader nevü program tette fel, nem tudtam választani hogy nem akarom.. Azt szeretném ha ujlapot nyitok ne hozzon be semmi oldalt.. Kezdö lapnak már visza raktam a googlet.
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4105 Dátum: 11 márc 11, 22:48:32 » |
|
Megadhattad volna a böngészöd tipusát. amugy a teljesen üres lapot akarsz akkor az "about:blank" cím legyen a kezdölap
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4106 Dátum: 11 márc 11, 23:11:27 » |
|
Firefox-om van És hiába álitok be kezdőlapnak valamit ha új lapot nyitok akkor is a facemoods.com-ot hozza be :S kezdőlap pedig már rég nem az ..
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4107 Dátum: 11 márc 12, 11:10:18 » |
|
Hát nekem ilyenkor vírus volt a gépemen - képzelheted mikor vírusos 18 karikás oldalt enged csak kezdőlapnak és még kedvenceknek is bedobált egy csomót... javaslok egy vírusírtást, vagy a programtól van akkor töröld. (esetleg böngészősávot is tehetett fel - akkor vezérlőpult és törlés)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4108 Dátum: 11 márc 12, 11:17:45 » |
|
Nekem annyi kérdésem volna, hogy olyan torrentet töltök, ami kb. 120 gigás. És ugye mielőtt elkezdem tölteni, kiad egy ablakot, ahol pipát kell tenni azok elé, amiket szeretnék, hogy letöltsön. A 120 gigából kijelöltem a nekem szükséges kb. 12 gigát és leokéztam. Innentől mégis tölti le az egész 120 gigát. Én csináltam valamit rosszul, vagy ez a kijelölgetés nem is erre való? :D Ha ez számít valamit, uTorrentet használok. Köszönöm az esetleges segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő