|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4081 Dátum: 11 márc 05, 18:00:49 » |
|
Sziasztok Nekem lenne egy kis gond egy mozilla-kiegészítővel...Felraktam a cacaowebet hogy a megavideón ne legyen az időkorlát.Nem működött,és megpróbáltam letörölni.Már 2szer letöröltem elvileg,de mindig "visszajön" és nemtudom h most mit csináljak...Valami ötlet hogy szabaduljak meg tőle?xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4082 Dátum: 11 márc 05, 20:07:59 » |
|
Szerintem egy reinstall lenne a megfelelőbb ^^. Esetleg belépési adatokat mentsd ki utána és tedd újra, úgyis most jött ki nemrég 4.0 Béta érdemes kipróbálni (Y)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4084 Dátum: 11 márc 05, 20:52:54 » |
|
Ebben egyetértek veled, énis chormeot használok Jóval gyorsabb a többi böngészőnél, csak ha azt használja gondolom ragaszkodik hozzá Am: Farville(N) EDIT: az userbaromat nemkell nézni már 2 éves
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 20:53:37 írta matrayzz »
|
Naplózva
|
|
|
|
RiokaBoy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4085 Dátum: 11 márc 05, 21:17:11 » |
|
Sziasztok én Xfire-höz kérnék segítséget mivel a frissítés óta(akarom mondani nem tud frissíteni)nem enged loginolni.Elkezdi telepíteni a frissítéseket majd kiírja hogy update failed,és nem tudok belépni a frissítés nélkül,aki tudja mi lehet a gond az privátba írja meg nekem,előre is thx.
|
|
|
Naplózva
|
Miért pont én?Miért pont most?És még Frei Tamás sem vagyok....
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4086 Dátum: 11 márc 05, 21:21:32 » |
|
Neked is azt tudom mondani, hogy ha valami könnyen újratelepíthető (böngészők, xfire, steam stb...), akkor mindig egy reinstallt próbáljatok meg, és ha akkor sem megy akkor registry pucolás és újra reinstall. (Megjegyzésként, registry hibák javítására használjátok az ingyenes CCleaner nevű programot. [Win7 userek rendszerleíró résznél a nem használt parancsikonokat vegyék ki]. Ha kérdése van még valakinek CCleaner használatával itt megtalál gyakran nézegetem ezt a topicot )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasur
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4087 Dátum: 11 márc 06, 13:50:19 » |
|
Üdv!Én abban kérnék segítséget,hogy el szeretném kezdeni nézni a One Piece-t,de a fillereket semmikép sem akarom megnézni.(tudom itt még azok is jók,de akkor sem) Valaki lenne olyan kedves, aki leírná nekem,hogy az eddigi 489 részből mettől meddig vannak fillerek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4088 Dátum: 11 márc 06, 14:14:08 » |
|
Google, "one piece filler" kulcsszavak, első találat.... http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=108056
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
squier
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4089 Dátum: 11 márc 06, 14:15:38 » |
|
Helo.
Én feliratokat keresek ,lehetőleg úgy hogy az összes eddigi megjelent részhez legyen felirat,olyan oldalt keresnék! Kateikyoushi Hitman Reborn! c. animéhez! aki tud segíteni az létszives írjon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4090 Dátum: 11 márc 06, 19:12:26 » |
|
Nincs még hozzá végig felirat. Sajnálom.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4091 Dátum: 11 márc 07, 08:26:42 » |
|
Annyi az egész, hogy az NTSC és a PAL két külön videóformátum... A mai TV-k mindkettőt kezelik.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4092 Dátum: 11 márc 07, 09:18:41 » |
|
Én azt vettem észre, hogy ntsc-nél a kép alja nem látszik, gyakorlatilag lefele tolja a képet. Mivel csak ntscben tudnak nekem játékot szerezni, nem tudom hogy érdemes-e ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4093 Dátum: 11 márc 07, 17:08:15 » |
|
Igazából annyi a különbség, hogy PAL európai szabány még NTSC USA. Ha érdekel a téma és tudsz angolul ajánlom ezt a linket: Difference Between NTSC and PALigazából csak xbox/ps2 játékoknál lényeg, hogy melyiket viszi a konzol, ilyenkor legegyszerűbb területfüggetlen játékot letölteni.(Region-Free)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 07, 19:43:39 írta matrayzz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4094 Dátum: 11 márc 07, 18:10:11 » |
|
Épp ez a legszebb, hogy ezt kivételesen nem letölteni akarom. PSX-re kell egyébként. Sajna nem tudok angolul, azért majd megpróbálom kibogarászni google forddal, köszönöm a linket (A problémázásról fentebb olvashatsz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|