25 máj 22, 18:29:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 1067172 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #4035 Dátum: 11 feb 15, 22:36:51 »

Akkor konkrét leszek: 1-től 381-ig (mostmár 400-ig) le vannak töltve a One Piece részek a gépemre, mind egy mappában. Csak én marha, korábban nem bírtam gondolkozni, így mindnek olyan neve van, hogy pl [K-F]_One_Piece_-_001 . Pontosabban mindegyik résznek ilyen elrendezésű a neve, maximum annyiban különböznek, hogy egy idő után már nyilván nem K-F van, hanem INP, stb. És enyhén idegesít, hogy többször is egyszerűen felborította az általam szépen sorba rakott részek sorrendjét. Ez feltételezem, az előtagok miatt van. Ezeket az előtagokat akarom eltüntetni minden videó és feliratfájl nevéből. De van lent most 400 rész + kicsivel kevesebb felirat. Ezeket egyesével végig átnevezni eléggé idegölő feladat volna. Én olyan módot keresnék, amivel pl. többet kijelölök és elég egyszer kitörölnöm a [K-F], stb. előtagot és akkor az összes (vagy mondjuk a kijelölt) videó elől eltünteti azt az előtagot.
Igyekeztem érthető lenni. Commandert meg kipróbálom, köszönöm az ötletet. (Mondanom se kell, magamtól nem jutott volna eszembe. :D)
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 22:45:25 írta Krieg » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4036 Dátum: 11 feb 15, 23:41:20 »

Egyszer nekiálltam megírni egy programot, ami ezt megcsinálja, mert a totalcommander nem tudtam, hogy képes rá, és nem tlaáltam róla semmit a neten ikszdé
Felirat-átnevezéshez kellett volna, de nem működött.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 23:41:51 írta STM » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4037 Dátum: 11 feb 15, 23:55:34 »

Hmm  nézek rá windowsos megoldást neked, mert linux alatt ez 2 sornyi parancsból megvan.  Milyen oprendszered van? mert ha win7, akkor nézek win7 specifikusatXD  (wháááh php-ban is két sor... windows alatt hogy lehet ezt könnyen megoldani?)

SZERK megtaláltam!
Total commanderbe kijelölöd a fileokat,  File menü csoportos átnevezés "Keresés és Csere" mezőben a keresendőhöz beírod, hogy "
  • " (idézőjelek nélkül)  a Cserél mező legyen üres...
Ezután nézd végig a listában, hogy jól néznek-e ki az új filenevek, és katt az indításra.  ez azt fogja csinálni, hogy az öszzes olyan dolgot kitörli a filenevekből, ami két szögletes zárójel között van (beleértve magát a zárójelet is)
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 00:04:00 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #4038 Dátum: 11 feb 16, 01:14:08 »

Ahh, köszönet! Sok felesleges, idegölő melótól kíméltél meg. :) Kicsit szarakodtam vele, ilyen hülye elírások miatt, de most összejött és katonásan állnak a fájlok szépen egymás mögött. :))
Mégegyszer, köszi. :D
Naplózva
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4039 Dátum: 11 feb 16, 17:34:48 »

Hogyan tudom letiltani a Cityville-t, hogy ne lehessen erről a gépről használni? Sajnálatos módon anyukám és öcsém rászoktak a Cityville-re, és ahogy hazajönnek a munkából/suliból, az első dolguk az, hogy megnézzék kaptak-e valamit, stb stb. Eddig még nem is lenne probléma, nekem is volt ilyen korszakom, viszont miután mindketten nagyon bunkók, és anyukám egyik hétvégén majdnem felgyújtotta a konyhát, mert fontosabb volt neki a városa, mint az, hogy odafigyeljen arra amit főz, plusz miután hétvégén siránkoznak, hogy semmire nincs idejük, de az egész napot itt töltik, én úgy gondoltam, hogy segíteni szeretnék nekik, és letiltom a Cityville-t, hogy legyen idejük a valós életükre, és a családra is. Ebben kérném a segítségeteket. Hogyan tudnám megcsinálni, anélkül, hogy magát a facebookot tiltanám le, és anélkül, hogy rájönnének, hogy én voltam? Nevet
Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4040 Dátum: 11 feb 16, 17:40:38 »

Hát pl. úgy, hogy megpróbálod velük normálisan megbeszélni a dolgot, ahelyett, hogy sunyi hátbatámadást alkalmaznál. -.-
Naplózva
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4041 Dátum: 11 feb 16, 17:45:31 »

Próbáltam... Ez már csak egy végső megoldás. Egyszerűen nem fogadják el se az apám véleményét, se az enyémet. Nem tudok mit csinálni már, ezért terveztem ezt... Az előbbi hozzászólásomból ez kimaradt sajnos, igaz, ezért tényleg úgy tűnhet, hogy sunyi módon támadom meg őket, de nem így van.
Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4042 Dátum: 11 feb 16, 17:47:15 »

Ez akkor se megoldás. Így semmire se mész vele. Egyfelől, akárhogy tiltod le, véglegesen nem lehet, szal, úgyis visszaszerzik valahogyan. Másfelől meg, ezzel csak tovább növeled az ellentéteket, csak még több veszekedést okozol vele.   Neeem
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4043 Dátum: 11 feb 16, 18:50:23 »

Nekem van egy ötletem, hagyd az egészet, aztán lesz valami.
A mániákus kockává válás egy iylen játék esetében általában csak átmeneti.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 19:16:14 írta STM » Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #4044 Dátum: 11 feb 16, 21:07:59 »

Végleges tiltás tényleg nincs, csak átmenetileg ki tudod törölni, de ha újra felveszi akkor bukta. Egyébként amikor én háborúban álltam anyuval a gép miatt ő elvitte az egerem. Persze én gépeztem billentyűzettel, (aztán azt is elvitte de elővettem a régi rosszabbat) de én meg bosszúból elvittem a monitor és gép közötti kábelt. Egy-null ide. (Utána nem is cseszegetett)

Ha valamit nem lehet jól megbeszélni akkor az nálunk már háború. A függőség nem feltétlen átmeneti, jó példa erre keresztapám és családja, unokaöcsém már 2,5 évesen játszik (napi 5 órát!) a gépen. (Legszebb, hogy ezt rám kenik, amikor jó ha 3 hetente átlátogatok... az apja bezzeg napi 2 órát simán ül a gépnél és az anyja is...) a lényeg: nálam ez már háborút jelentene. Persze, ha valami miatt kell a gép, akkor rázósabb. Bár ami nekem sikerült, nem biztos, hogy neked is fog.
Naplózva
Yo-Yo
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4045 Dátum: 11 feb 17, 15:12:39 »

Valaki megtudná mondani , hogy Yu Yu Hakusho részeket eredeti Japán szinkronnal hol tudok letölteni ?
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4046 Dátum: 11 feb 18, 19:18:18 »

Valami photoshop mágus segítségét kérném ahhhoz, hogy a fényképről hogyan lehet levarázsolni a dátumot?
Hogy ne látszódjon a képen? Elfelejtette haver kikapcsolni az opciót a nikonon, és utólag el kéne tüntetni a képről a dátumot... smirksweat
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #4047 Dátum: 11 feb 18, 21:08:40 »

Azt csak úgy lehet megoldani, ha ügyesen kiretusálod. Leírni nem igazán tudom, hogy kell de a lényeg az, hogy a színleszívóval ("I" betű megnyomása) leszívod a színeket, és a brushal ("B" betű) beszínezed azt a részt ahol az adott színen van a dátum, majd ahogy jönnek az árnyalatok mindig váltasz színt, és ha nem tetszik igazán akkor elmoshatod egy kicsit a "R" betűvel elérhető eszközzel. (a kis vízcsepp ikon) Érdemes sok új réteget csinálni, én általában ahogy kész vagyok egyel újat csinálok, hogy ne vesszen el a munka.

Végső esetben ha egyáltalán nem értenél felajánlom, hogy megpróbálom kicsábítani belőle azt a fránya dátumot ^^
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4048 Dátum: 11 feb 19, 13:00:34 »

Haver képei... Nagy felbontású természetfotók... Kizárt hogy a retusálás ne hagyjon nyomot... smirksweat
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4049 Dátum: 11 feb 19, 20:57:45 »

Valaki nem tud olyan programot ami folyamatosan méri a processzor és egyéb alkatrészek hőmérsékletét és el is menti egy esetleges leállás esetén? (a gépem csipog majd leáll valamivel nagy gond van... (nem tudok telepíteni, játszani...))
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins