kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4005 Dátum: 11 feb 04, 21:47:29 » |
|
az biztos még el is árulná h hogy kell wep kulcsot szerezni... főleg h a suli wifiéhez szeretnék hozzájutni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4006 Dátum: 11 feb 04, 21:49:28 » |
|
NewSee: Ha újraírhatóra írtad, akkor törölhető, egyébként buktad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4007 Dátum: 11 feb 04, 22:16:34 » |
|
Kiskakas2, a törvényellenes cuccok megtételéhez legyen a google a barátod... Amúgy tényleg wep kulcsot használ a sulid?!O_o... a WEP-nek van egy enyhe biztonsági defektje... az, hogy egy perc alatt törhető. Egyébként ha van melé MAC szűrés, a kulcssal se mész semmire (megkerülhető ez is).
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4008 Dátum: 11 feb 05, 09:34:35 » |
|
hello valaki tudna ajánlani levélben egy programot ami megszerzi a wifiből a wep kulcsot?
ui.: iskolai wifihez kell
Erre a kérdésre mindenféle választ, továbbá ezt az egész témát tessék a továbbiakban pü/msn/skype/IRL megbeszélni. Ez nem a wikileaks.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4009 Dátum: 11 feb 07, 18:10:33 » |
|
Nem tudom kérdezték-e már, próbáltam visszaolvasni de nem találtam.: Na szóval, aláírásban hogy kell azt megcsinálni, hogy egy mondjuk 100x100 kép jobb oldalon van, és mellette szöveg, valahogy így: (azt hiszem annó Chakrának volt ilyen aláírása) A segítséget előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4010 Dátum: 11 feb 07, 21:37:21 » |
|
[righ t]ide a kép linkjét[/right] , ha minden igaz akkor így, ja és az első rightnál nem kell szóköz. Nekem is lenne 1 kérdésem: jelenleg a vlc lejátszót használom és jelenleg a kuroshitsujit nézem, sz'al most jön a probléma, van felirat de nem jelenik meg:( BS player PRO ugyancsak nem jelenít meg semmit, feltelepítettem a media playert és ment a felirat. Valaki meg tudná mondani mi lehet a probléma, csakmert nincs kedvem 3 lejátszót tartani a gépemen, esetleg valami olyan lejátszó neveket is mondhattok, amelyek überelik a fenti hármat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4011 Dátum: 11 feb 07, 22:10:07 » |
|
Hát nekem nem jött össze így. A kép aljánál van a szöveg és nem mellette. A te problémádra meg nem igazán tudok mondani semmit mert én anno a BS Player-el néztem a K-Ont, szóval abszolút tippem sincs.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4012 Dátum: 11 feb 08, 20:49:37 » |
|
Nekem MPlayerem van. Más nem is kell nekem ^^ Ha gondolod próbáld ki, nem tudom segítettem-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4013 Dátum: 11 feb 09, 16:02:02 » |
|
üdv. az lenne a gondom, hogy van egy androidos (2.1) telóm lg gt 540 optimus. Jó zene lejáccó hiányában rá akadtam a legjobb progira. a power amp -ben. Triál lejárt, szóval enyi volt. eddig nem volt gondom. NEtról lezsedtem a teljes verzióját,de az sokszor meg áll ezzel a hiba üzivel. to many failed files, playing will stop now. a triálos verzióval nem volt ilyen gondom. Valaki nem tudna segíteni estleg? a teljes verzió az 1.0-240 aszem. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4014 Dátum: 11 feb 09, 16:08:43 » |
|
Duma Topicba is írtam, de végülis ide kéne Én most szeretném nézni a Fairy Tailt a 16. résztől (eddig Anime Online néztem az oldalon). Segítenétek nekem? Torrent oldalon el vagyok veszve, nem értem, hogy mit is kell letöltenem, feliratatot, videót, honnan. Teljes homály, már megnéztem mindent, de tényleg el vagyok veszve >.<# Valaki leírná nekem, hogy hogyan is megy ez? Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4015 Dátum: 11 feb 10, 07:36:25 » |
|
Valaki segítsen. Mlyen programmal szokták lefordítani a mangákat?
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4016 Dátum: 11 feb 10, 09:39:44 » |
|
Azt nem programmal fordítják, hanem aggyal. Meg persze nyelvtudással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4017 Dátum: 11 feb 10, 16:44:39 » |
|
Jaj bocs egy kicsit hülye vagyok Én azt akartam kérdezni hogy milyen programmal szerkesztik meg?
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4018 Dátum: 11 feb 10, 17:42:26 » |
|
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok fellépni a naruto-kun oldalára, mert a google-t nyitja meg. Chrome-ot használok, de firefox se nyitja meg. Sőt még IE is google-t nyit meg. Nem tudom mi lehet a baja. Ha valaki esetleg tudja/sejti mi lehet a baja és segítene azt megköszönném .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő