24 nov 16, 05:54:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 265 266 [267] 268 269 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 929583 alkalommal)
0 Felhasználó és 104 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #3990 Dátum: 11 jan 31, 23:07:21 »

Nekem az lenne a problémám, hogy ha letöltök egy One Piece részt, akkor nem engedi átnevezni, sem áthelyezni, azzal a szöveggel, hogy a fájlt egy másik program használja. Ez pedig szinte kizárt, mivel géprestart után is ugyanez a baja...és itt jön a nekem nagyon furcsa rész: csak akkor engedi átnevezni/áthelyezni ha a videót végignézem vagy ha megnyitom és a végére pörgetem és kb az utolsó 5 másodpercet nézem meg. Értitek gondolom...ezután már engedi áthelyezni-átnevezni. De mondjuk ha 1x ilyen módszerrel átneveztem, de mondjuk elírtam valamit és újra át akarom nevezni, akkor szintén eljátssza ezt velem, csak akkor engedi újra módosítani, ha a végére tekerek. És ez a végtelenségig.
Ezt eddig csak a letöltött One Piece részeknél vettem észre, minden más letöltött videónál rendesen működött, legalábbis amiket eddig próbáltam. Egyébként tökmindegy honnan töltöm le a One Piece részt, melyik oldalról, melyik fordítócsapattól, teljesen mindegy. Mindig eljátssza. Ez a jelenség pedig kezd kicsit az idegeimre menni, úgyhogy ide fordultam. A segítséget előre is köszönöm.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3991 Dátum: 11 feb 01, 07:34:40 »

Hali! Nos, Krieg erre van egy jó program. Unlocker a neve. Törlö, és áthelyezö program. Továbbá, ha valamiért nem tudja áthelyezni, kihoz majd egy ablakot, és megmutatja, milyen folyamat/folyamatok használják. Azt ott leálithatod, és elvileg meg tudja csinálni, söt, biztos. Mosolyog
Naplózva

Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3992 Dátum: 11 feb 01, 15:24:59 »

Heló, én Ubuntuval kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Nemrég elhatároztam, hogy felteszem a régebbi (van vagy tíz éves, 40 GB hdd-vel, 64 megás videokártyával és 256 mega rammal) gépre az Ubuntut, mivel a másikkal és a laptoppal nem mertem kísérletezni. Egy ideig ment is minden, de a particionálásnál valami hibát írt ki, hogy nincs gyökérpartíció (azt hiszem ez volt). Többszöri próbálkozásra sem sikerült, beállítani sehol nem tudtam rendesen, úgyhogy elhatároztam, hogy ugyebár az Ubuntunak van olyan lehetősége, hogy telepítés nélkül is kipróbálhatjuk, és én ezt is tettem. Így sem sikerült semmit csinálni, formatálni sem engedte a vinyót, úgyhogy elhatároztam, hogy törlöm az XP-t. Azóta nem tudok belépni (milyen meglepő Nevet ), pedig próbáltam a live cd-ről bootolni, és rátettem az Ubuntut egy pendrivera is, de onnan sem sikerült, pedig a másik gépen és a laptopon is sikerült mindkét módszerrel elindítani.
A régi gépen azt írja h nem talál azokon rendszerindító fájlokat, pedig kéne találnia. Ja, és van XP telepítő cd-m is, de azt se engedi használni. (öcsém meg azon a gépen szokott játszani, úgyhogy jól jönne valami megoldás, mert nem szeretnék balhét Nevet )
Előre is köszi!
Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3993 Dátum: 11 feb 01, 16:58:43 »

kihoz majd egy ablakot, és megmutatja, milyen folyamat/folyamatok használják. Azt ott leálithatod, és elvileg meg tudja csinálni, söt, biztos. :)
Csak annyit hoz ki az ablak szövegeként, hogy a Programot nem lehet átnevezni, másik személy, vagy program használja. Leokézom, és ennyi.
Unlockert meg majd meglesem.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3994 Dátum: 11 feb 01, 20:10:46 »

Egy kis off: Krieg az idézeted az Unlockerre vonatkozott, nem a vindózra. Nevet Mármint, ez Unlockerben lesz így, nem a Windowson belül.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3995 Dátum: 11 feb 01, 20:16:39 »

Nem off ez. :)
Na megyek, elásom magam. xd
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3996 Dátum: 11 feb 01, 23:49:35 »

Ubuntu... Normál asztali kiadás? 32 bites, 10.10-es Maverick Meerkat verzió?
Nekem müködik pendriveról is, lemezről is.
Telepítésnél ki kell jelölni azt a particiót ahová tenni akarod, módosítás, és ott a partíció használatánál vagy csatolási ponthoz vagy mi van oda írva ki kell választani a "/"-t  (idéző jelek nélkül) Továbbá ha használni is akarod 256 mega rammal, akkor egy két GB-s "swap" particíónak is kell lennie. magyar telepítőben a partició tipusánál ki kell választani a "Cserehely" szöveget. így már fel fog települni.
Hogy érted hogy nem indult el liveCD-ről? (lehet kevés volt neki a ram és swap híján..., bár 256nak elégnek kéne lennie)

Az XP cd nem indul el? boot sorrendnél a biosba elörébb állítottad?  és amikor kiírta, hogy nyomjon egy gombot CD-röl való indításhoz rátenyereltél a billentyüzetre?
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3997 Dátum: 11 feb 02, 07:27:00 »

Igen, az a verzió. És mint mondtam laptopon és a másik gépen is működik pendriveról és cdről is, úgyhogy jól írtam ki, csak azon a sz*r gépen nem akar menni.
Hmm... Csatolási ponthoz kellett volna egy /-t írni. Lehet, hogy előbb kérdeznem kellett volna és csak utána próbálkozni. Hát a livecd-ről való nem indulást úgy értem, hogy természetesen beállítottam, hogy azzal kezdje, de egyszerűen átugrott rajta, aztán minden más lehetőséget kikapcsoltam, hogy csak a cdről tudjon bootolni, akkor meg nem talált rajta rendszerindító fájlokat. Pendrive-val ugyanezt eljátszottam, szintén sikertelenül.
Most nincs rajta egy operációs rendszer sem, ezt minden egyes alkalommal ki is írja. Amikor bedugom a pendrive-ot amire fel van telepítve az Ubuntu, akkor ugyanúgy kiírja, hogy nincs rendszerindító fájl rajta, cd ugyanez, xp-t sem tudom visszatenni, annál is eljátssza ezt, pedig abban reménykedtem, hogy ha el is k*rom ezt az egészet, az xpt még vissza tudom tenni...
Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3998 Dátum: 11 feb 02, 08:47:59 »

Hmmm....   Töltsd le újra a lemezképet az ubuntu.hu/comról, írd ki a CD-képet, és próbáld meg újra.... CDről mennie kell... Pendrive-ról lehet azért nem megy mert túl régi a gépet és nem tud arról bootolni....
(vagy próbáld ki a liveCD-t egy másik gépen)
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3999 Dátum: 11 feb 02, 09:25:10 »

Megpróbáltam. Kiírtam még egyszer a 10.10-es, a 10.04-es és 9.04-es verziót is, egyikkel sem csinált semmit. Nem tudom mit csinálhatnék vele, talán az lenne a legegyszerűbb, ha elvinnénk szerelőhöz, bár lehet, hogy jobb lenne egy ilyen régi gépnél ha vennénk helyette egy újat. Azért köszönöm a segítséget, próbálkozok még, hátha valahogy tudom orvosolni a problémát. Ja, és másik gépeken pedig működik mindegyik cd.
Naplózva

Chuck Palahniuk
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4000 Dátum: 11 feb 02, 10:00:55 »

Akkor valszeg a vas szállt el sajna. Szomorú Végülis írtad, hogy ez egy elég régi bringa.

Bár a Linux csodákra képes hardverhibás gépeken is. Nevet Nekem egy olyan gépen is működött, aminek a memóriája már haldoklott, memtest nem győzte kiírni a hibákat xD Csak annyi volt, hogy Gnome helyett valami egyszerűbb ablakkezelőt kellett használni.
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #4001 Dátum: 11 feb 02, 16:26:40 »

Krieg: Nekem akkor csinál ilyet, ha írásvédett. A legszebb, ha kiiktatom és bezárom a tulajdonságok panelt, akkor újra írásvédetté teszi magát.Időnként meg szoktam próbálni törölni vagy egyebek - néha rájön a zizi és engedi. Mosolyog
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4002 Dátum: 11 feb 02, 16:40:04 »

Hello all!
Lenne egy kérdésem,én letöltöttem a PacSteamet,mert ugye van Steamem de pénzért nemfogok eredeti gamét venni neten.A Pacstem meg valamiért nem nyitódik meg...Mért lehet ez? Megnyitom,vár fél órát,addig kirakja a homokórát,uána meg eltűnik....
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #4003 Dátum: 11 feb 04, 21:33:29 »

hello valaki tudna ajánlani levélben egy programot ami megszerzi a wifiből a wep kulcsot?

ui.: iskolai wifihez kell
Naplózva

Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4004 Dátum: 11 feb 04, 21:39:53 »

kiskakas2: sztem kérdezd meg az infó, vagy ófő tanárod.

az lenne nekem a kérdésem, hogy írtam DVD-re játékot, de elrontottam, mert túl gyorsra állítottam az írást. ki lehetne ezt törölni, vagy új DVD-t kell venni? (xbox360-as játékot írtam rá)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 265 266 [267] 268 269 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins