25 márc 14, 09:49:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 995393 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3915 Dátum: 11 jan 06, 16:16:26 »

Hiei, pontosan ez fog történni. Méghozzá k*rvagyorsan.  Ördögi És igazad van, én is tapasztaltam, hogy minél újabb annál rosszabb. Pl. Firefox. A 2es verziók, még az ősidőben sokkal gyorsabbak és stabilabbak voltak. Meg van egy kedvelt Travian... öhm.... segédprogramom, aminek szintén jobbak voltak a régi verziói. És még sok hasonló példa van.
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #3916 Dátum: 11 jan 06, 16:18:43 »

Ezt én is így láttam...én is leszedtem a legújabb MSN-t, és kicsit próbálgattam azt a sok extra f*szságot eltüntetni, aztán kihajítottam a francba és leszedtem egy régebbi verzsönt. Az új Skype-pal nekem annyira nagy bajom nincs, de tény, jobb volt a régebbi.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3917 Dátum: 11 jan 06, 17:56:45 »

Hmm...ikszdé amikor méég Microsoftos MSN-em volt ezért nem frissítettem... minden egyes újabb verzió egy fokkal szarabb volt... aztán áttértem az alternatív kliensekre...ikszdé
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #3918 Dátum: 11 jan 06, 20:58:53 »

Nekem ez az új MSN-em van és kicsiben látszik. A megoldás nem az uninstall, hanem az X alatt (jobb felső sarok) van, hogy beérkezett üzenetek, mellette, jobbra meg egy kis tábla (váltás kompakt módra). Katt rá és láss csodás, működik Pontosan
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3919 Dátum: 11 jan 07, 14:50:20 »

Én már inkább visszatértem a jól bevált 2009-es verzióra. Mosolyog
Naplózva
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #3920 Dátum: 11 jan 09, 22:48:53 »

Help nubvagyok >.< hogy tudom lenyesni azt az ocsmány zöld csíkot?
http://www.youtube.com/watch?v=B3Tsa3IRlGI
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #3921 Dátum: 11 jan 11, 17:45:58 »

Tegnap óta nagyon megutált az MSN. Minden sínen megy, bekapcsolom a netet és utána az MSN-t, Bejelentkezés de ezt írja ki minden egyes alkalomnál:

"Nem sikerült bejelentkeznie a(z) Windows Live Messenger programba.
A bejelentkezés (blabla Windóz Lájv Emese) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. Később próbálja meg újból.
Ha ki szeretné javítani a hibát, kattintson a Hibaelhárítás gombra."

OK, rákkattintok a hibaelhárításra, ami azt írja ki az Alapértelmezett átjáróm nem működik :/ Ezen felül a Programok telepítése és törlése "ablakban" is megpróbáltam az MSN cuccok javításával, ki is írta, hogy sikeres javítás de ugyan úgy nem enged be... Mit kéne csinálni? (2010. MSN-em van valamint Windows XP)
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3922 Dátum: 11 jan 11, 17:47:03 »

Újra kell raknod az msnent nekem ezt el játsza 2 havonta. Újra rakom és jó. Valami becrashel benne.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #3923 Dátum: 11 jan 11, 17:55:28 »

Nekem van egy kedves pendrive-on csücsülős vírusom, amivel azon kívül,h állandó blokk alatt lehet tartani nem tudok mit kezdeni. Otthon már a családi gépeinken is ott téblábol és miszter Norton Antivirus blokkolgatja (vagyis törli, de az visszamászik még ha nem is teszek bele vírusos pendit) Szal ez a kedves W32.Downadup vagy conficker képes félóránként a netünket is bebénítani. Ezt msn-nel tudom feloldani o_O Olyankor az alapértelmezett átjárós hibát javítja az msn folyton.
Jó mondjuk ez lehet,h nem uaz, de most kikívánkozott. Ha vki tudja mit kezdjek ezzel a vírussal, akkor kösz a segítséget. 1 hónapja még nem találtam a neten semmit sem ami leszedné végleg, csak anyázásokat mindenkitől (majd újrarakom a gépeket attól csak jobb lesz).

hüm

thx Dancsa. meg lesz majd próbálva.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 22:06:30 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3924 Dátum: 11 jan 11, 17:59:42 »

Írtsd le a gépről,  Nod nálam megoldotta, a pendriveot ne dugd be, hanem egy linuxos gépen töröld le, egyetemen/akárhol
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3925 Dátum: 11 jan 11, 21:08:59 »

Kérdést intéznék Hozzátok: Megauploadról töltök le HD-s One Piece részeket, 341-től 348-ig. 341-345-ig, valamint a 347. rész jön simán, lent van 5 perc alatt...a 346. és a 348. viszont szereti elhúzni ezt az időt...egész pontosan 5 óra a hátralévő letöltési idő eszerint...
Van, hogy alapból ennyit ír ki, és van, hogy elindul a letöltés, jön rendesen kb 1-1,5 MB/s sebességével, aztán szép lassan (szép gyorsan inkább) csökken a sebesség, 10 másodperc múlva már csak ilyen 13 KB/s sebességgel tölti, és szintén, 4 óra van hátra...ez ellen tudok tenni valamit, vagy várjam ki azt az időt...?
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3926 Dátum: 11 jan 11, 21:12:14 »

Szerintem két megoldás van az egyik, hogy kivárod amit te is írtál.
A másik, hogy leszedsz egy megaupload letöltő progit ami helyetted tölt, ha most is ilyet használsz, akkor ez kilőve, ha nem egy próbát mindenképpen megér, s habár itt is kétesélyes a dolog, de még mindig jobb ez a verzió, mint a több óra várakozás.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3927 Dátum: 11 jan 11, 21:14:17 »

megaupload letöltő progi
Enyhén amatőr vagyok a szakmában, ez némi magyarázatra szorul. ^^
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3928 Dátum: 11 jan 11, 21:15:05 »

Ez nem a te hibád, hanem a Megáé. Az ilyen korlátozós fajta. Nekem is általában úgy van, hogy 390kb/sec-el töltök max, de az leviszi 60-ra. Más tárhelyet javasok ezért is, vagyis használok. A Mediafire-t. Ott nincs sem letöltés korlátozás, sem sebesség korlátozás. Mosolyog
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3929 Dátum: 11 jan 11, 21:20:33 »

Nálam a Megaupload szinte mindig 500kb/s körül tölt, csúcsidőben se megy 400 alá. Viszont elég hamar kiszokott jönni a letöltési korlátozás üzenet... mediafire nekem is tetszik, mert sok szálon lehet tölteni, viszont soha sincs, hogy 200-al többel töltene... rosszabb esetben 20-ra is lecsökken.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins