Dancsa
|
|
« Válasz #3885 Dátum: 10 dec 30, 22:43:06 » |
|
Yuuki-hime ninpouchoudattebayo... ez az elsö mozifilm a 2 amit írtál, az a 3. mozifilm Gekijouban Naruto Shippuuden = Naruto Shippuuden mozifilm, (feltehetöen az elsöre gondolt) SZERK: http://naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=471 itt megtalálod, (kivéve a 3. mozifilm címét, az rosszul írtuk, mindjártr szólok a többieknek)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 30, 22:45:07 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3886 Dátum: 10 dec 31, 11:43:39 » |
|
köszi szépen ebből is látszik mennyire szerencsétlen vagyok de most legalább tudom *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 01, 15:06:09 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3887 Dátum: 11 jan 01, 22:03:25 » |
|
Lenne egy kérdésem a 720p-a MKV-k lejátszásával most már végre letudom őket játszani, de lenne egy dolog amit nem igazán értek, hogy a külföldi fansub csapatok általi égetett feliratos videóknál nem szaggat a kép, de elcsúszik a hang, ezzel ellentétben a magyar fansubok által kiadott égetett feliratos videók amiket leszedek mint pl innen a Naruto-kun-ról semmi gond nincs a hang sem csúszik.
Nem szeretnék reklámozni semmit remélem nem is tettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3888 Dátum: 11 jan 01, 22:12:30 » |
|
bocsi de nemigazán értem hogy itt mi a probléma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3889 Dátum: 11 jan 01, 22:12:52 » |
|
Ha CCCP + Media Player Classic (MPC) kombót használsz és csúszik a kép/hang/felirat, akkor a következők lehetnek: - Valami nagyon terheli a géped, nézz szét a futó programok és folyamatok között (tálca, feladatkezelő) és állítsd le, ami nem kell. - Egyszerűen gyenge a képed a H264-hez és/vagy az 1280x720-as felbontáshoz. - A videó a hibás, a "kiadó" csapat nagyon elszúrt valamit (ez nagyon ritka eset). - A lejátszáshoz használt codec nem muzsikál rendesen (ez is nagyon ritka eset). - A Windows-od már régen volt újratelepítve és már nagyon le van robbanva. - MPC helyett esetleg próbálkozz Bsplayer-rel, mondjuk egy régi 1.36-os verzióval. Nem tud annyit, mint a MPC, de sokkal kevesebb erőforrást fogyaszt és a VobSub azzal is megy (MKV esetén).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 01, 22:15:49 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3890 Dátum: 11 jan 01, 22:17:25 » |
|
Értem, de az a gond, hogy az a részét nem értem, hogy amit innen szedek le vagy más magyar fansub által kiadott 720p-s MKV-t ott semmi gond nincs csak a külföldieknél és ez az amit nem értek amúgy CoreAVC + MPC-Home Cinema kombót használok. Végülis akkor jelentősége nincs, mert nem nézek sűrűn égetett angol felirattal csak nagyon ritkán (mint most) csak nem igazán értettem miért lehet ez. Mindenesetre köszönöm a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3891 Dátum: 11 jan 01, 22:18:24 » |
|
Chakra még azt elmagyarázhatnád nekem hogy az hogylehet hogy ha lehúzok egy videót égetett angol felirattal és hozzá meg húzok le magyart akkor a magyar felülírja az angolt és csak a magyar látszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3892 Dátum: 11 jan 01, 22:49:14 » |
|
Akkor valamit nagyon elnéztél. ^^ Ha égetett az angol felirat, akkor az nem fog eltűnni. Annyi, hogy megjelenik az SRT/ASS magyar felirat is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3893 Dátum: 11 jan 01, 23:38:13 » |
|
Chakra még azt elmagyarázhatnád nekem hogy az hogylehet hogy ha lehúzok egy videót égetett angol felirattal és hozzá meg húzok le magyart akkor a magyar felülírja az angolt és csak a magyar látszik A jobb videólejátszók - (bár lehet, hogy kodektől függ, nem tudom - automatikusan eltávolítják ilyen esetekben az égetett feliratot. Példának BSPlayer is ezt csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3894 Dátum: 11 jan 01, 23:53:19 » |
|
Szerintem meg itt egy kis fogalomzavar van. ^^
Az MKV-ban lévő feliratsáv nem égetett felirat. Az akármikor ki/bekapcsolható. Pl.: Az általunk kiadott Dragon Ball mozik (MKV).
Viszont az égetett feliratnak pont az a lényege, hogy a felirat a videó részét képezi, kikapcsolni nem lehet. Viszont nem is kell pepecselni a felirattal. Ha videót le tudod játszani, akkor látni fogod a feliratot is. Pl.: Az általunk kiadott Fairy Tail anime égetett magyar feliratos videók (MP4).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3895 Dátum: 11 jan 02, 11:51:01 » |
|
Remélem itt lehet másról is segítséget kérni, mint ami az animékhez vagy az oldalhoz kapcsolódna. ^^ Nekem annyi a problémám, hogy ha egy weboldalon olyan hivatkozásra kattintok, ami új ablakot nyit, akkor megnyílik az az ablak, de az oldalt nem hozza be, akármennyit is várok. Ilyen például a naruto-arena.com Start Playing hivatkozása. Ráklikkelek és így hozza ki: http://img832.imageshack.us/img832/4198/hivatkozs.pngLehet, hogy a megoldás valami nagyon egyszerű kis beállítás lesz, vagy valami vezérlő letöltése, de hülye vagyok ehhez, úgyhogy idefordultam. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 11:51:59 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #3896 Dátum: 11 jan 02, 19:25:47 » |
|
Nekem a google bögészőlyével lenne gondom. A gond az hogy cirka 1giga helyet foglal, ez eléggé nem szép tőle. Nem lehetne tenni valamit? mit törötlni a mappáláyból? aza baj hogy ehez vagyok szokva váltani sem akarok, csak az 1 giga szemtelenül sok.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3897 Dátum: 11 jan 02, 20:14:23 » |
|
Tényleg az, de lényegében enm tök midnegy? Midnenestre ha a saját mappájában tartja az előzméynkeet, akkor nincs mit csodálkozni, a megtalálod, törölgetheted, meg valahol biztos be lehet állítani, hogy ne mentsen el midnen vackot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3898 Dátum: 11 jan 02, 21:16:46 » |
|
Krieg: Java és Flash player van telepítve a gépeden? Lehet, hogy abban az ablakban lévő cuccos azok közül használná az egyiket. Csak nem találja és ezért nem látsz semmit. Mindkettőből telepítsd a legújabb verziót: - Java: http://www.java.com/en/download/- Flash player: http://get.adobe.com/flashplayer/Batai15: A Chrome-ban ürítsd ez gyorsítótárat és állíts be neki egy fix értéket. 300-400 MB elég. ( http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=hu&answer=95582)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 21:20:30 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3899 Dátum: 11 jan 02, 21:59:17 » |
|
Letöltöttem a Javát és a Flash Playert is, a probléma továbbra is fenn áll, úgyhogy szeretettel várom a további ötleteket. x)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 22:04:17 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
|