Öszeköttetés meg van, az meg oldva, nekem az a gondom, hogyprogikat akarok rá rakni, de nem látja a progit sem, ami feltelepíté őket.Hiába szokni kell, vagy wifin fel tudok menni az android marketre? onnan leszedni a progit ami nekem kell? aszem fenn van ott is .
Illetve, még hogyan kell bezárni a progikat? mer sehol nem találok jó pár proginál exit menüpontot...
Nekem androidos mobilom volt,azt hiszem tudok segíteni.
Milyen file típus amit ráakarsz másolni? mert .apk kell hogy legyen.
Ha netről szedsz le,azok ugymond külsős programok,tehát beállításokba engedélyezni kell a külsős programok telepíthetőségét. Ha van wi-fid android marketből tudsz leszedni rengeteg programot ingyen, meg lennének fizetős appok,de azokat tudtommal MO-ról még nemlehet venni.(Az ingyenesek között sok csak demo/light verzió,ezért ha teljes verziót akarsz akár egy játékból,vagy egy jó programomból,akkor neten tudsz keresni!)
Astro manager,jó program énis azzal telepítettem az alkalmazásaim.LG-nél nem tudom ,hogy van HTC-hez van ugye gyári program amivel rálehet rakni,de jobban szerettem astroval.
Az alkalmazás bezárását azért kérdezed,mert belassul a telefon,ugye?
Ismerős.. Kell egy "Task killer" Nevű alkalamazás amivel belehet zárni a háttérben futó alkalamazásokat,hamár éreznéd,hogy lassul.Vagy van oylan beállítás is,hogy amint rárakod a lockscreent,bezárjon minden háttérben futó dolgot..
De ezzel is vigyázz, belehet(kell) jelölni a programban ,hogy mit NE zárjon be soha. Pl volt oylan ,hogy az ébresztőmet is bezárta,és nem keltem fel reggel..^^
Remélem tudtam segíteni
Ha van még kérdésed írj PM-et