Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3840 Dátum: 10 dec 16, 15:31:53 » |
|
Nekem is zabál, de ez szerintem túl sok. Mert nekem 50 megát zabál, szóval valami sok lap lehet nálad megnyitva, vagy nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #3841 Dátum: 10 dec 16, 18:42:59 » |
|
Nekem alapból (1 lap google megnyitva) is 200ezret zabál. Régebben használtam chromeot, de sajnos az sem spórol, minden oldal 25ezer+minden addon külön levesz(külön írja a zabálást). Nincs olyan böngésző ami nem húzna sokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3842 Dátum: 10 dec 16, 22:44:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3843 Dátum: 10 dec 17, 13:12:48 » |
|
Dehogy nincs olyan böngésző... Lynxnek hívják, karakteres felületü webböngésző^^ 1,8 megabyte memóriát foglal úgy, hogy a nkw főoldala van behozva rajta egyedül
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3844 Dátum: 10 dec 17, 13:46:16 » |
|
Esetleg megtudhatnám mi a bajod vele?^^
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3845 Dátum: 10 dec 17, 14:31:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3846 Dátum: 10 dec 17, 14:59:16 » |
|
LOL Észre sem vettem^^ Sebaj, 1-1.5 hónap múlva úgyis frissítik, akkor már más lesz
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3847 Dátum: 10 dec 18, 17:02:31 » |
|
Egészen érthetetlen problémával találkoztam. Külön partíción van a Windows (XP), hagytam neki elég sokat. Egészen idáig a rendelkezésre álló hely 69%-át foglalta el. Pár perce elment a entem. Kétszer újraindítottam a gépet, visszajött, most pedig 99%-os lemezkihasználtságot ír a C partícióra. Ez kissé sokkolt. Ötletek, hogy miért?
OK, jelenleg a 30 GB-ból 0 bájt szabad terület és a rendszerösszeomlás szélén állok. Mi a sz*r ez?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 18, 17:06:23 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3848 Dátum: 10 dec 18, 19:34:00 » |
|
Válassz, hogy csökkentett módban megpróbálod rendbe rakni a géped egy rakás vírus- és féregirtóval, ami elég problémás lesz, szakemberhez fordulsz, vagy újra rakod a windowst...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3849 Dátum: 10 dec 19, 02:39:16 » |
|
AWC-t lefuttattam, rendbepakolt mindnet. Bármi is volt az, mostanra eltűnt...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #3850 Dátum: 10 dec 20, 21:00:01 » |
|
SOS vki tud seg\teni hogzan 'll\tsam vissya magzarra a billentz\yetemet< m'r megint elfelejtettem
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3851 Dátum: 10 dec 20, 21:02:26 » |
|
Atshi-chan, elfelejtettem már, Win7ed van vagy XP-d? XP-n a tálcán ott van a nyelvi eszköztár, (ha nem, akkor jobbklikk menüben megtalálod, és rákattintasz a HU-ra
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3852 Dátum: 10 dec 20, 21:08:27 » |
|
A bal shift + bal alt kombinációval tudod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3853 Dátum: 10 dec 20, 21:12:03 » |
|
Emlékeztem, hogy van valami ilyen billentyűkombináció, csak azt már elfelejtettem, hogy mi az... azt tudom, hogy mivel idegesítette az angol billentyűzet, úgyhogy én töröltemXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #3854 Dátum: 10 dec 22, 07:15:23 » |
|
Sziasztok, nos az lenne a gondom, hogy vettem 1 androidos telót. lg gt540 optimus-t Az a problémám h mivel netem nincs a telón, wifi meg most nincs közelbe, szerettem volna rá rakni progikat, usb-m keresztül. Rá is kerestem hogy kell.: Leszedtem 1 astro manager nevű apk filet, elvileg fel kell másolni a telóra, majd látnám már utána elvileg a menüben. De nem látok semmit, igy a többi appot sem tudom telepíteni. Valaki ez ügyben tudna segíteni? Köszi előre is.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|