Aes Sedai
|
|
« Válasz #3810 Dátum: 10 nov 20, 20:59:08 » |
|
Hú, köszi szépen. Csak kártyaolvasom nincsen. USB-t vagy bluetooth-ot használok. Bár ez nem hiszem, hogy lényegi különbséget jelent. A másik is jónak tűnik. Nah, akk majd próbálkozok! És köszi, mégegyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3811 Dátum: 10 nov 21, 11:05:40 » |
|
Lenne 1 problémám: hugomnak sony ericsson w880i-ja van és az a baja, hogy napi 2-3szor kikapcsol magátol. Van amikor csak lerakja az asztalra és kikapcsol, valamikor hozzáse nyul és kikapcsol. Nem tudja valaki mi lehet a baja? Vagy hogy mit kéne vele csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3812 Dátum: 10 nov 21, 11:13:00 » |
|
Csak tippelni tudok, de valószínűleg aksi hiba. Ha még garanciális, akkor szóljatok, ha már nem akkor szervízzel nézessétek meg, de szerintem ők is azt fogják mondani, hogy rossz az aksi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3813 Dátum: 10 nov 21, 13:20:09 » |
|
Nekem is ilyen probléma van a sonym-mal, amikor bevittem szervízbe akkor azt mondták hogy egy szoftverfrissítés megoldja a dolgot. Nem oldotta meg, visszavittem megint,akkor meg azt mondták hogy valami alkatrészt ki kell benne cserélni,ami többe kerül mint a komplett telefon. Szóval ha a húgodnak mákja van,akár ingyen is megúszhatjátok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3814 Dátum: 10 nov 21, 16:18:39 » |
|
Nah én a szervizekben nem bízok.. előző előtti mobilom 3 szervízt megjárt, mind3 helyen azt mondták, hogy javíthatatlan... a szomszéd fia megbütykölte annyira, hogy bekapcsolhattuk és lementhettük róla a cuccokat, egyedül az antennája nem müködött, mert ahoz speckó szerszám kellett volna...
Az akkumulátor érintkezősét óvatosan kapargasd meg, lehet, hgoy csak el van oxidálódva
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3815 Dátum: 10 nov 22, 16:59:45 » |
|
Ez tökéletesen működik. Isten vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3816 Dátum: 10 nov 22, 18:05:25 » |
|
Azért ott még nem tartok Megcsináltam az aksis cuccot majd kiderül, hogy müködött-e. Ha nem jo akkor szoftverfrissítés és ha az se segit akkor kénytelen venni 1 uj telefont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3817 Dátum: 10 nov 26, 23:53:37 » |
|
Már megvannak fizettem érte de legalább jó minőségűek. Van egy html dokumentumom hogy a freespace2 babylon 5 modjához hogy lehet küldetéseket csinálni. Szeretnék de nemnagyon értem bonyi eléggé. Ha valki vállalja a fordítását vagy már ismeri ezt a modot az szólna mert szeretnék néhány izgi csatát összerakni.... örök hálám aki segít:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 26, 23:54:18 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3818 Dátum: 10 nov 27, 19:17:56 » |
|
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok-e olyan animeét/mangát mondani, amely artbookjának stílusa hansonlít a Trinity Blood-hoz? Vagy elég csak egy szimpla artbook, amiből nincs anime/manga. Úgy értem, hogy olyan rajzstílusú artbookot keresek, mint ez: http://my.opera.com/cbking/albums/show.dml?id=643779vagy mint ezek a képek: http://www.zerochan.net/258503http://www.zerochan.net/224354Szóval, olyasmit, ahol elég színes a kép, és a színvilágban szinte mintha eltűnne a kép... és lehet filózni, hogy is néz ki a karakter. ^^' Remélem, értitek, pedig elég hülyén hangzik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 28, 10:04:01 írta Temari-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3819 Dátum: 10 nov 27, 21:20:35 » |
|
szerintem hellsing (aztán lehet h csak rossz a szemem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3820 Dátum: 10 nov 27, 22:53:52 » |
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.nem vagyok egy info zseni szal....na mind1. Az a problémám h van 1 6 gigás játék amit szeretnék kiírni dvd-re(2-re vagy ha lehet akk 1 re). A játék rar formában van ha kicsomagolom akk lesz daemon számára látható.Nero progim van.Hogy tudom megoldani a kiírást??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3821 Dátum: 10 nov 27, 23:05:54 » |
|
egy dual DVD segíthet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #3822 Dátum: 10 nov 30, 20:45:20 » |
|
Nem tud valaki egy jó kódfeltörő programot? Nem mással akarok szórakozni, hanem a Yahoo Messenger-em kódját felejtettem el, és megváltoztatni sem tudom, elvégre az agyam olyan szelektíven választja ki az információkat, hogy a biztonsági jelszó is bepuccsolt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3823 Dátum: 10 nov 30, 21:26:40 » |
|
helosztok nagy kérés lenne valakitől egy mighivó valamelyik jobb torrentoldalra mert nincs egy jó oldalam se :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3824 Dátum: 10 dec 01, 13:15:40 » |
|
Google a barátod Beírod torrent meghívó csere és kiad 100+1 forumot és mind aktiv. Valamejik forumon 1-2 nap alatt szerzel torrent oldalra meghivot (mint én ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|