jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3780 Dátum: 10 nov 13, 13:41:05 » |
|
Hellotok,gondolkoztam,hogy ide vagy a Cs-s topikba írom,de inkább ide.Az lenne a problémám,hogy letöltöttem az Orange boxot a cs sourcere.De az a gond,hogy nem tudok felmenni semelyik szerverre.Mindig kiír valamit pirossal meg fehérrel(a konzolba).Linkelek egyet hátha érthetöbb:
Host_Error: Unexepected authentication protocol 161517387!
ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar Connecting to 91.121.61.200:27073...
Host_Error: Unexepected authentication protocol 110174449!
Előre is köszi a segítséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #3781 Dátum: 10 nov 13, 13:45:24 » |
|
Hát mivel nem eredetin tolod elvileg, az a játék másolás védelme sztem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3782 Dátum: 10 nov 13, 13:59:34 » |
|
Oh,de kár,na mindegy köszi a segítséget.Akkor marad a wow meg a mu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3783 Dátum: 10 nov 13, 15:37:29 » |
|
Jatek09, próbálj meg tört szerverekre rákeresni az interneten. Legegyszerűbb oldal a gametracker (legalábbis én itt szoktam tevékenykedni). Majd kimásolod a kiszemelt szerver ip-jét és a konzolba beírod azt, hogy "connect kimásoltszerveripje" (természetesen macskakörmök nélkül).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3784 Dátum: 10 nov 13, 19:03:10 » |
|
Köszi,de megoldva Annyit kellet,hogy valami patchet lekellet tölteni és feltenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3785 Dátum: 10 nov 13, 21:11:22 » |
|
Bocsi az offért, de az a patch jó lenne nekem is, mert amit én felraktam, az egész sourcet elrontotta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3786 Dátum: 10 nov 14, 08:02:39 » |
|
nekem az lenne a problémám,hogy letöltöttem a DB mozit,és a KMPlayer nem játszotta le.Próbáltam Media Player Classiccal is,de ott meg csak kép volt,hang nem...Mivel tudnám megnézni a videót?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #3787 Dátum: 10 nov 14, 08:16:51 » |
|
Próbálj codeket felrakni..... Nekem is lenne gondom, még pedig a windows 7 el kapcsolatban. LAptopom van, és van mikor ön kényesen leveszi a fény erőt a windows nekem, és manuálisan kell visza állítani erre nincs valami meg oldás? köszi
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
varferi5
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3788 Dátum: 10 nov 14, 09:33:58 » |
|
Sziasztok!
Új vagyok még ezen az oldalon. A minap letöltöttem egy videót (Naruto movi 3), és nem tudom, hogy kell a feliratot rátenni a filmre...
Valaki tudna segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3789 Dátum: 10 nov 14, 10:06:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
varferi5
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3790 Dátum: 10 nov 14, 10:11:58 » |
|
köszönöm...
most van felirat, de az a felirat angol... és én úgy olvastam, hogy magyar felirat van hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3791 Dátum: 10 nov 14, 10:29:08 » |
|
nekem az lenne a problémám,hogy letöltöttem a DB mozit,és a KMPlayer nem játszotta le.Próbáltam Media Player Classiccal is,de ott meg csak kép volt,hang nem...Mivel tudnám megnézni a videót?
http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htmRakd fel a fent linkelt kodeket(telepíti a MPC-HM-et is) így már mennie kell vagy legalábbis kéne. Próbálj codeket felrakni..... Nekem is lenne gondom, még pedig a windows 7 el kapcsolatban. LAptopom van, és van mikor ön kényesen leveszi a fény erőt a windows nekem, és manuálisan kell visza állítani erre nincs valami meg oldás? köszi
Valószínűleg rosszul van beállítva az energiatakarékosság. Lent a tálcán kattints az akkumulátor ikonra jobb gombbal, és válaszd a képernyő fényerejének beállítását. Az ablakban ami feljön, annál a sémánál, amit általában használsz válaszd a "Séma beállításainak módosítása" gombot és szabd testre
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3792 Dátum: 10 nov 14, 16:19:18 » |
|
Nekem kéne egy kis segítség. A héten vettem új telót, egy Samsung S5230-at. Netről letöltött játékokat szeretnék rá feltenni, de sehogy se akar összejönni. (Természetesen ingyen letölthető dolgokra gondolok. ) A .jar filet nem ismeri fel, neten találtam egy tippet, hogy konvertáljam át .jad formátumba, és akk jó lesz, de így se jött össze neki. Tipp valakinek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3793 Dátum: 10 nov 14, 16:46:20 » |
|
ITT (Katt az itt szóra) van egy pár oldalnyi okosság linkekkel együtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 14, 16:48:00 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3794 Dátum: 10 nov 14, 16:51:45 » |
|
Köszi szépen. Hátha ki tudok hámozni belőle valami segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|