Dancsa
|
|
« Válasz #3660 Dátum: 10 okt 04, 18:12:26 » |
|
Jó helyre tévedtél^^ a main fv. után nem kell a pontosvessző
valamint ha ezek után se müködne, akkor még a legelejére írd be, hogy #include <cstdio> (ezután se kell pontosvessző) Ha van bármi c++os kérdésed (mert a filenévből itélve inkább c++t tanultokXD) nyugodtan PÜ-zz nekem
SZERK: Ha szépen struktúrált kódot próbálsz írni, akkor a "k++" legyen egysorban az else-vel
SZERK2:
return 0-nál kimaradt egy szóköz a 0 előtt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 04, 18:15:17 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3661 Dátum: 10 okt 05, 17:30:45 » |
|
valaki tudja az előbb miért nem nyitotta meg nem a naruto-kunokat és ít ki h az net nem tudja megjeleneíteni?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3662 Dátum: 10 okt 05, 17:34:19 » |
|
Feltehetőleg a szolgáltatónál volt egy kis hálózati fennakadás... Megnéztem, a szerverünkkel nincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
ryuk3
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #3663 Dátum: 10 okt 07, 16:51:00 » |
|
-Törölve-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 18:58:34 írta ryuk3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3664 Dátum: 10 okt 07, 17:07:05 » |
|
Nem teljesen értem.. az a baj, hogy sokkal lassabban jönnek le torrenten a dolgok? És hol? Itt az oldalon? vagy máshol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3665 Dátum: 10 okt 07, 18:55:16 » |
|
Valaki tudna segíteni hogy 11-éves létemre hogy jussak könnyen pénzhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3666 Dátum: 10 okt 07, 19:02:32 » |
|
Kérj a szüleidtől Bocs de pontosan mit értesz könnyű pénzszerzésen? 11 évesen nem hiszem, hogy sok helyen alkalmaznának téged(bár ez erősen függ attól, hol laksz, faluban jobban bíznak egymásban az emberek).
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3667 Dátum: 10 okt 07, 19:05:19 » |
|
arra gondolok h valamit eladni vagy valami tanács mert kellene zsé xboxra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3668 Dátum: 10 okt 07, 19:16:02 » |
|
én is felnőttem játékkonzol nékülXD... 11-évesen sok mindent nem tudsz csinálni, mint hogy anyura, apura szép szemekkel nézel... Eladni... 11-évesen nem hiszem hogy túl sok mindened lenne, amit eladhatnál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3669 Dátum: 10 okt 07, 20:01:50 » |
|
Valaki tudna mondani egy jó videó vágó programot? Nagyon megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3670 Dátum: 10 okt 07, 20:11:39 » |
|
Szerintem a sony vegas valamelyik verziója lesz neked a legjobb. Rengeteg tutorial és segítség van hozzá a neten szóval sok sikert.
Mivel nem találtam kérdések topicot így ide írom. A blogon olvastam, hogy nincs elég ember aki beszerkesztene vagy égetett feliratot csináljon, illetve van csak éppen elfoglalt. Kérdésem az lenne, hogy az égetést ti milyen programokkal csináljátok illetve mit fednek le ezen szavak? A választ üzenet formájában is szívesen olvasnám. Ezek a témák mostanában egyre jobban foglalkoztatnak és kíváncsi vagyok rá, hogy ti hogyan csináljátok mindezt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 21:15:26 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3671 Dátum: 10 okt 07, 21:11:10 » |
|
Valaki tudna segíteni hogy 11-éves létemre hogy jussak könnyen pénzhez?
Peched van, mert diákmunkához már felvitték a korhatárt 16-ra (aszem én anno 12 vagy 14 éves koromban újságot árultam) Szal én is csak az tudom javasolni, hogy nézz szép szemekkel eleidre, vagy szerezz jó sok ismerőst húsvétig. Valaki tudna mondani egy jó videó vágó programot?
Reggel összegyűltök a haverokkal, megbeszélés szerint ki mit hoz, balta láncfőrész szamurájkard. Megisztok két három sört, beszélgettek egy kicsit. Majd közösen lementek az elektronikai szaküzletbe. úgy kb fém milla értékben vesztek kb 20-30 db videomagnót, majd valahogy hazacipelitek. Otthon gondosan lerakjátok a szerzeményeket a számukra kijelölt helyre, majd a megfelelő szerszámokkal elkezditek darabolni. Nos? xD Egyébként ja Sony Vegas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3672 Dátum: 10 okt 08, 13:45:10 » |
|
Köszi mindkettőtöknek egyet letöltöttem, de mivel angol is volt meg bonyolult, inkább hagytam a fenébe
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3673 Dátum: 10 okt 08, 19:55:47 » |
|
hogy lehet a rejtett fájlokat engedélyezni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3674 Dátum: 10 okt 08, 19:59:43 » |
|
Ezközök->Mappa beállításai->Nézet->Rejtett fájlok és mappák megjelenítése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|