Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3600 Dátum: 10 szep 03, 21:04:36 » |
|
40 éves bácsik szívesen elbeszélgetnek fiatal, csinos magyar lányokkal
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3601 Dátum: 10 szep 07, 15:10:48 » |
|
Nem tud valaki alacsony gépigényű stratégiai játékot? A legjobb valami táblás játékra emlékeztető lenne. ( a heroes-t ismerem) Modern korban játszódó kéne... előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #3602 Dátum: 10 szep 07, 15:17:01 » |
|
Bár nem modernkori, de Pl disciplis 2-3 megvolt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3603 Dátum: 10 szep 07, 15:25:53 » |
|
Megnéztem gyorsan de sztem ezek nem mennének nekem... Ismerősömnek volt valami olyasmi játéka mint a rizkó társasjáték csak gépre... de nemtudom a nevét
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3604 Dátum: 10 szep 07, 15:28:51 » |
|
Seven Kingdomsot nagyon csipáztam kiskoromban, próbáld ki De nem igazán vagyok otthon ezekben a játékokban, szal ennél többet nem tudok ajánlani... star warsnak voltak még jó stratégiai játékaik, ha elfutnak a gépeden. Preatorianssal is elvoltunk tesómal lanba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3605 Dátum: 10 szep 07, 15:29:49 » |
|
Micsudi a 2-nek futnia kell a gépeden. Nekem is ojan gépem van hogy... De a 2 az nálam is elfut Rise of Nations is eléggé jo játék régebben ezzel játszottam (vigyázat akár egész nap a gép elött tarthat )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 15:32:34 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3606 Dátum: 10 szep 07, 15:31:54 » |
|
Disciples 1 simán menne nálad. Elég rövidke játék a storyt tekintve , egy hét(max) , de van sok random quest és Scenario editor. Tök komoly mapokat összelehet dobni. Kb szerintem 300MHZet , 32MBos Vieókarit és 256MBFizikai Ramot kérhet maximum xD Am. ha nem kimondottan stratégiát akarsz , akkor RTC2 Legjobb De nézd meg a Shogun Total War 1et. Annak még egész türhető a gépigénye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #3607 Dátum: 10 szep 07, 15:47:15 » |
|
Muonline Metin2 (ezek olyan kalandjátéko szerintem vagy nem is tudom ) LastChaos (angol) ezeket úgy ahogy ismerem de van még egy csomó ezekre hirdetésekben akadtam rá kiskoromban xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3608 Dátum: 10 szep 08, 13:35:24 » |
|
Helló! Egy idióta vagyok tudom, és már kerestem is de nem találok. Szóval, nyelvtanból kellene egy kis segitség. A mondat igy szól: A fiúk a falnak dölve pogácsát falnak a folyosón. A 2.-ik falnak-hoz ott az esznek, de nekem az 1.-höz kellene. Légyszives segitsetek, holnapi nyelvtan házi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3609 Dátum: 10 szep 08, 13:55:29 » |
|
Most lehet én vagyok a hülye de kajak nem vágom mit kéne csinálni a mondattal! Jelzőt keresel, melléknevet vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3610 Dátum: 10 szep 08, 14:19:22 » |
|
az első falnak az egy határozo és ha jol tudom akkor eszköz határozo mert minek dölve? és itt a fal egy eszköz amivel az állitmány öszekapcsolodik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 08, 14:20:11 írta Genesis_16 »
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3611 Dátum: 10 szep 08, 16:03:07 » |
|
Hülyén irtam le. Szóval a lényeg az hogy a falnak szóhoz kellene egy rokon értelmü szó. Tehát pl: falnak>---esznek, és ugyan ez, csak ez a fal most pl: az iskola fala. És ennek kellene a rokon értelmü szava.Mivel a feladat igy szól: Cseréld ki a mondat kiemelt szavai közül az igét rokon értelmü megfelelöjére! Remélem igy már érthetöbb lessz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3612 Dátum: 10 szep 08, 16:06:56 » |
|
Szavai közül az igét. De a második falnak az ige szóval azt kell csak nem?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3613 Dátum: 10 szep 08, 16:07:48 » |
|
De ha csak az igét kell kicseréli mit akarsz még? Csak 1 ige van benne.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3614 Dátum: 10 szep 08, 16:09:15 » |
|
na szoval hülyéket találtam de hátha jó kerités, épületelem,
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|