Shiro
|
|
« Válasz #3570 Dátum: 10 aug 24, 18:48:16 » |
|
A modem amiről ez a gép (nincs wifije) netje is megy, az kábeles. és szeretnénk hozzárakni a másik gépet (van wifije). viszont elég bonyodalmas lenne 20+ méter tcp kábelt átvezetni a házon, s azért kérdem, hogy meg e lehet úgy oldani, egy routerreé, hogy ez a gép továbbra is kábelel lenne rákötve, a másik meg wifivel csatlakozna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3571 Dátum: 10 aug 24, 18:51:21 » |
|
Persze, hogy meg lehet, nálunk pl. apám gépe kábelen van a Routerre csatlakoztatva, az enyém, meg még 4 másik, pedig rádión keresztül
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3572 Dátum: 10 aug 24, 19:05:24 » |
|
Olyan gondom van, hogy újra akarjuk telepíteni a laptopom, de mikor a lemezről indulna a gép, akkor kéri a jelszót a BIOS-hoz. Csak annyi a gondunk, hogy nem is adtunk meg neki semmiféle jelszót. Ilyenkor mit kell csinálni? Lehetséges ez egyáltalán, vagy valaki tényleg állított be jelszót?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3573 Dátum: 10 aug 24, 19:19:04 » |
|
Az nem lehet hogy valaki a tudtod/tudtutok nélkül változtatta meg a Bios jelszavát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3574 Dátum: 10 aug 24, 22:01:31 » |
|
Áhh, már meg is oldódott a gond. Vagyis, bár a jelszó még mindig nincs meg, bios nélkül - az Esc használatával - is újra tudtuk telepíteni a gépet. Szóval a gondom tárgytalan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3575 Dátum: 10 aug 25, 09:28:29 » |
|
DOSBoxhoz kéne egy kis segítség. Nemrég az alaplapra integrált videokártyát lecseréltem egy régi 7300asra. Azóta, ha DOSBox-ban teljes képernyőre váltok, a kép alsó és felső szélén megjelenik egy-egy fekete sáv. (Szal valamiért a kép nem tölti ki a képernyő teljes felületét, ezt eddig nem csinálta.) Nem tudja vki véletlenül, hogy ez mitől van? És főleg, hogy hogyan lehet megszüntetni? Valami egészen elképesztően idegesítő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 09:29:05 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3576 Dátum: 10 aug 25, 18:28:33 » |
|
Én is akartam régebben Doom2-vel tolni, de egyszerüen nem jöttem rá hogy hogy is kell elinditani a játékokat. Aztán mikor sikerült, nem jött be a játék se.O_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3577 Dátum: 10 aug 26, 08:42:03 » |
|
Én még mindig szívok ezzel. Találtam mindenféle leírásokat a neten, a dosbox.conf filet már többféleképpen módosítottam, de összesen annyit sikerült elérni, hogy a fekete sávok kisebbek lettek. Mondjuk így azért már elviselhetőbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3578 Dátum: 10 aug 29, 14:41:25 » |
|
Valaki tudna segíteni mihez kezdjek most? Megaupload-ról töltök le egy 98 Mb-os fájlt, de 99%-nál, 97.99Mb letöltött adatmennyiségnél megakadt.
Flashget letöltésvezérlőt használok.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3580 Dátum: 10 aug 29, 14:47:49 » |
|
Flasgettel is, nem az a gond egyszerűen, hogy betelt a keret? A megauploadon van egy ostoba korlátozás, aminek hála egy meghatározott időn belül legfeljebb egy bizonyos mennyiséget tudsz letölteni. Ha jól emlékszem a flashget ilyenkor leáll, és magától tölti tovább, ha engedi a megaupload. Habár ha így akadt meg, nem hiszem, hogy emiatt van.. valamiért nem tudja lezárni a fájlt, már nálam is volt valamikor haosnló.. töltsd le újra és kész, vagy tényleg próbálkozz más vezérlővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3581 Dátum: 10 aug 29, 14:52:15 » |
|
A korlátozás biztos nem gond mert azt számolja, hogy hányszor nyomsz linkekre 1 időkeretben, nem mennyiségre van korlátozva. Én csak arra tudok gondolni, hogy MU hibázott. Datánál is elég gyakori hiba, hogy 99%-nál megáll a letöltés, aztán 4-5 óra, mire befejezi... Netszakadás is lehet, csak hát akkor meg kellett volna szakadnia, nem megállnia. De talán flashgetnél ez máshogy van. Mindenesetre a 97 mega letöltött fájlod megy a süllyesztőbe xD Én is ajánlom a jdownloadert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3582 Dátum: 10 aug 29, 14:57:01 » |
|
NEEEEE Nem tudom, részemről flashgetet használok, párszor volt vele gond, de összességében eddig ez vált be legjobban. Emiatt nem cserélném le a helyedben, de többet nem kampányolok mellette Egyébként van mennyiség korlát is, legalábbis nekem nagyon úgy rémlik... Úgy egy-két hete elég sokat töltöttem onnan, és emlékszel, hogy nekem is befagyott egyszer valami közben, gondoltma, letöltöm újra, nem volt még belőle sok, és akkor kiírt valami hüyleséget a mennyiségi korlátról. Utána aszsem be tudtam fejezni az eredetit... ...de itt biztos nem ez a gond. Mondjuk 100 megát újra tölteni nem vészes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3583 Dátum: 10 aug 29, 15:13:08 » |
|
Igen,van a One Piece hétvége alatt,túl sokszor is megtapasztaltam xD ha jól emlékszek 29-30 giga után szólt nekem hogy sok lesz,és várjak 2 órát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3584 Dátum: 10 aug 29, 15:35:16 » |
|
Hmm, nekem pont az eleje nem jött le Mindenesetre rájöttem a hiba legvalószínűbb okára. Mikor jdownloaderrel megpróbáltam megint letölteni: The file you are trying to access is temporarily unavailable. Gondolom ennek lehet köze hozzá (DE akkor is már csak egy rohadt Kb hiányzott!!!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|