Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3555 Dátum: 10 aug 24, 09:57:13 » |
|
Hát én egyszerűen leszedtem. Vezérlőpult>>Programok telepítése és törlése, és egy olyat keress hogy Windows Live Essentials és ott kell kiválasztani az msn-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3556 Dátum: 10 aug 24, 10:00:21 » |
|
én is leszedtem de ha az msn 8.5-ös verziot akarom felrakni akkor valami olyasmit ir ki h a számitogépen már telepitve van egy ujabb verzio (amikor már letöröltem)
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3557 Dátum: 10 aug 24, 10:06:10 » |
|
Nem lehet hogy a WOW-ban is van olyan funkció mint a CS-ben? Vagyis a játékban is lehet beszélni,szóval nem kell semmilyen beszélgetős progi
Azt nem tudom,de szerintem fel hackeltek,leszedtem valami hacker figyelő progit az meg mindig jelez,hogy turkál a gépben :S Vagy csak hülyeséget írkál ez a hülye progi^^,és egyik balfasz ismerősöm idegel.De akkor se vágom hogy hallja azt amit ts3 on dumálunk,és csak engem hall a többieket meg nem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 10:16:42 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3558 Dátum: 10 aug 24, 10:35:20 » |
|
Genesis: Én a Your Uninstallert használom uninstalálásokra. Kipucolja a registry-t, eltünteti a felesleges filokat, stb. Vagy ott van még az Unlocker, ami szintén megállithatatlan. Foxxi: Hát nekem az Eset Smart Security tökéletesen beválit. Nem volt vele semmi bajom, és van tüzfala is. Én azzal nyirtam ki hackereket. Javaslom hogy tedd fel!;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3559 Dátum: 10 aug 24, 10:38:23 » |
|
Téged is betámadtak a hackerek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3560 Dátum: 10 aug 24, 10:41:11 » |
|
köszi mármegoldottam a windows install clean up programmal de ujabb akadályba ütköztem szóval felraktam az msn 8.5-ös verziot s ezt irja ki:A hiba paraméterei: AppName:msnmsgr.exe AppVer:8.5.1302.1018 AppStamp:4717a53b ModName: kernel32.dll Modver: 5.1.2600.5781 ModStamp:49c4f50a fDebug: 0 Offset:00012afb szerintem a fájl verzio nem megfelelő de biztosra akarok menni, segitségetetek előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3561 Dátum: 10 aug 24, 10:47:50 » |
|
Genesis: Nem tudom ezt miért irhatja ki, de majd csak lessz itt okosabb ember is nálam. Foxxi: Be akartak támadni, de az Eset tüzfala jelezte, igy megszivta a gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3562 Dátum: 10 aug 24, 10:51:10 » |
|
Én Avg antivírust használok,de szerintem nem valami jó ha fel hackelnek.Full verziót használsz?Mert én csak 30 napos trialt találtam az meg nem a legjobb .Ha tudsz full verziót plz küldj linket privátban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 10:51:58 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3563 Dátum: 10 aug 24, 10:56:42 » |
|
Nem fullos, de ez itt illegális lenne ha kiirnám. Tudod van egy (Pontosabban nem is egy.)oldal ahol fellelhetöek mindig a havi kódok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3564 Dátum: 10 aug 24, 12:37:51 » |
|
Megvan a progi,viszont nagyon lassan ellenőriz ,használsz még más progit a géped levédéséhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3565 Dátum: 10 aug 24, 13:32:06 » |
|
Nemtudom biztosan, de a WoW-ban van olyan funkció hogy lehet beszélgetni külön program nélkül úgy mint a CS-ben.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3566 Dátum: 10 aug 24, 13:40:41 » |
|
Ööö Eseten kivül amivel a gépet tisztitom, az a CC Cleaner, illetve az Advenced System Care.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3567 Dátum: 10 aug 24, 15:16:14 » |
|
Na a CC cleaner az nagyon jó. Gyors is és tényleg mindent kitöröl ami nem kell. Ha nagyon sok minden van ami fölösleges utána lehet lassul a gép a sok töredezettségtől. Tudom ez nem kérdés de hátha jól jöhet a legjobb töredezettségmentesítő az az Ultimate Defrag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3568 Dátum: 10 aug 24, 18:15:09 » |
|
A wifis routerhez lehet kábelel is gépet csatlakoztatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3569 Dátum: 10 aug 24, 18:20:44 » |
|
A router modemtől függ. Tesóm is arról fogja a wifit, és nekem is arról jön router kábelról a net.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|