25 márc 14, 14:11:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 995620 alkalommal)
0 Felhasználó és 56 vendég van a témában
boci555
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #3540 Dátum: 10 aug 18, 02:50:35 »

Van valaki aki ezt le tudná fordítani nekem, vagy magyar verzsönt hozzá , köszi, ha találtok bow
én szupi angoltudásommal nagyon belezavarodtam, majd benyomtam webfordításba, hát szétaszaltam a fejeem ikszdé egyszerűen annyira magyartalan, hogy az már röhögnivaló

http://web.mit.edu/~ashultz/Public/Deadlands/Logs/01.html

na vagy ha fordítást nem, akkor azt megtudnátok mondani, hogy ez mit jelent?

Nobody here but us chickens! ezt konachan-on írja ki, ha nincs találat a keresésre, de kon felbosszant, hogy nem értem ikszdé
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3541 Dátum: 10 aug 18, 08:20:13 »

Címre gondolsz "No One Here But Us Chickens/Nobody here but us chickens"?
Vak vezet világtalan módjára: Senki se valának ittön de azé vannak tikjaink.

ui: le lehet fordítani az szövegeket helyesen is a gugli transzléttel, csak sokan ott követik el a hibát, hogy a teljes szövegtörzset akarják fordítani, és aztán elég magyartalan, (meg értelmezhetetlen) mondatokat kapnak.
Érdemesebb inkább mondatonként, vagy ha az túl hosszú, akkor részmondatonként, fordítani, vagy ha így is van kétely, akkor szókapcsolatonként, vagy szavanként rákeresni egyes szavakra.
valamint segítséget nyújthat, ha az adott nyelvből van egy minimális nyelvtani ismereted (kb 1.-2 lecke) valamint egy kis józan paraszti eszed. ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 18, 08:28:39 írta Shiro » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #3542 Dátum: 10 aug 19, 00:55:34 »

Hello.
Nekem egy játékkal van problémám. A neve Ultimate Spiderman. Többször játszottam a játékkal, ezen a gépen is. Csak újra kellett rakni pár vírus miatt, ezt a játékot meg nem sikerült lementeni. Szóval, ma megkerestem megint, feltettem, crackeltem meg minden. De amikor új játékot kezdek bead egy videót, majd ha annak vge hibaüzenetet ír ki... Pedig mint már mondtam többször is játszottam vele ezen a gépemen Technikai KO
>> tessék, ezt írja ki:  "Az Ultimate Spider-Man (tm) hibát észlelt ezért leállt"
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 01:34:23 írta RenIchigo » Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3543 Dátum: 10 aug 19, 00:58:48 »

Valószínűleg hiányzó szoftver/driver... ha a hibaüzenetet is leírnád, talán könnyebb dolgunk lenne... ez így sz*rból palacsinta sütés.
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #3544 Dátum: 10 aug 19, 14:14:06 »

Tessék, kifotóztam (remélem így hamarabb meglesz):
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3545 Dátum: 10 aug 19, 14:20:03 »

Hát ettől nem lettünk sokkal okosabbak, tipikus wines semmitmondó hibaüzenet. Ezt utálom a windowsban.  Hümm-hümm

Azért egy vmi lehet pl: nézd meg h a crack amit használsz, nem kér e patch-et? Velem volt már olyan, hogy egy game simán futott, aztán újrarakásnál meg nem akart elindulni, és kiderült h az volt a baja, hogy a crack-hez patch is kellett. Első használatnál, amikor a crack-et leszedtem még utánanéztem ennek is, de a második installnál már elfelejtettem.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 14:22:51 írta Aes Sedai » Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3546 Dátum: 10 aug 19, 15:21:02 »

A képen látsz egy "kattintson ide" gombot, nyomd le, azt fotózd le. Ott található a hibának a hibakódja...

videó; -és hangkártya driver frissítés megvolt?
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #3547 Dátum: 10 aug 19, 15:27:46 »

Ehhez a crackhoz nem tartozik patch (vagyis azt írták).
Igen, frisítve volt mind a kettő, valamint lefotóztam mit ad ki a "kattintson ide"-re:
http://kephost.hu/image-CF11_4C6D4102.jpg
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3548 Dátum: 10 aug 19, 19:45:18 »

Próbáld meg újra feltenni a játékot. Igaz én nem töltöm le, mert régen eléggé szaggatott mikor elindult. Ja, és még az is hozzájárul, hogy nekem már  néhány alkalommal miután inditottam, szép kis kékhalált kaptam!:D De a reinstalt azért megpróbálhatod, hátha... kacsint
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #3549 Dátum: 10 aug 19, 19:51:34 »

Rendben, akkor felteszem újra a gammát. Kékhalál nekem nem volt, talán egyszer dobott ki a játékból, de akkor legalább 5 dolgot töltöttem szóval várható volt.

Szerintem magával a file-al van valami baj. Nem tud valaki PÜ-ben küldeni egy linket ahol letudom tölteni a játékot? (torrent vagy direkt, teljesen mindegy)
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 23:41:03 írta RenIchigo » Naplózva

Monyákos
Újonc
*

« Válasz #3550 Dátum: 10 aug 21, 20:12:21 »

Hogy hívják azt a kötést,amelyet ezen a képen Sasuke visel?

Kösszi a választ!!
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 20:13:10 írta Monyákos » Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3551 Dátum: 10 aug 21, 20:21:42 »

fáslinak?
Nem hinném, hogy van külön neve, egyszerű fásli, ha engem kérdezel.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Foxxi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3552 Dátum: 10 aug 24, 08:44:20 »

A problémám a következő: Ts3 on dumálunk a haverokkal közben megy a wow,és wowban oda jön egy gyerek és oltgat,én meg dumálok ts3on hogy mit oltogat az meg hallja amit mondok mikor nincs is fent.
Szal valami hacker áldozata lettem,kéne valami progi amivel megtudom védeni magam :S
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3553 Dátum: 10 aug 24, 08:57:25 »

Nem lehet hogy a WOW-ban is van olyan funkció mint a CS-ben? Vagyis a játékban is lehet beszélni,szóval nem kell semmilyen beszélgetős progi
Naplózva

Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3554 Dátum: 10 aug 24, 09:12:26 »

lenne egy problámám: nem tudom letörölni az msn 2009-et, tudna valaki segitséget adni? nem akarom most ezért ujra rakni a rendszert:S
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Oldalak: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins