Dancsa
|
 |
« Válasz #3420 Dátum: 10 júl 20, 16:58:03 » |
|
A windowssal együtt induló programok több helyen lehetnek... csak az egyik az indítópult... A C: gyökérben van egy autoexec.bat vagy mi a fileneve (ezt nem használják, csak a kompatibilitás miatt van meg) Akkor a Registryben többhelyen is szerepelhetnek ezek a bejegyzések, pl a HKLM\Softwares\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run (nem tuti, hogy jól írtam^^") és még van valami ahonnan még el tud rendszerindításkor indulni egy program
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3421 Dátum: 10 júl 20, 17:19:57 » |
|
hmm kösz  Bocs,hogy fennakadtam az indítópultnál(nekem az tetszik xD) Azt hogy tudnám vissza varázsolni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3422 Dátum: 10 júl 20, 17:39:21 » |
|
Sikerült magát az indítópultot törölnöd? 
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3423 Dátum: 10 júl 20, 21:44:41 » |
|
Nem emlékszem,de lehet. Ez szemét kis hamachi...  ,kikapcsolom hogy induláskor kezdőablak mutatása,főablak megjelenítése a tálcán.Reset,erre megint itt vigyorog ez a kis szemét  Off:Hova lett az előző üzenetem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 19:26:16 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #3424 Dátum: 10 júl 22, 18:27:00 » |
|
Hali  Vki tudna segíteni? *macs végű szavakat keresek, fogadásból  eddig alig találtam  Segítsetek légyszi  örök hála 
|
|
|
Naplózva
|
# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.
## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3425 Dátum: 10 júl 22, 20:31:49 » |
|
pamacs tollpamacs puderpamacs púderpamacs borotvapamacs
Ez a Jómagam féle angolmagyar nagyszótárban szerpelő összes "macs" végződésű magyar szava (írtam egy programot ami kiválogatja a szóadatbázisábólXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #3426 Dátum: 10 júl 22, 20:55:33 » |
|
Ez a Jómagam féle angolmagyar nagyszótárban szerpelő összes "macs" végződésű magyar szava (írtam egy programot ami kiválogatja a szóadatbázisábólXD
az igen  köszi  ha megvan még a program akkor pü-be betudnád másolni nekem a "ma"-ra végződő szavakat is? xD persze csak ha nem nagy kérés 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3427 Dátum: 10 júl 22, 21:01:06 » |
|
Mivel nem akartam 680 soros hozzászólást írni, úgyhogy csatolt fileként elküldtem az e-mail címedre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #3428 Dátum: 10 júl 23, 06:51:13 » |
|
pamacs tollpamacs puderpamacs púderpamacs borotvapamacs
Ez a Jómagam féle angolmagyar nagyszótárban szerpelő összes "macs" végződésű magyar szava (írtam egy programot ami kiválogatja a szóadatbázisábólXD De ezek mind csak egyetlen szó változatai. Ha én fogadtam volna, akkor ezeket nem fogadnám el. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3429 Dátum: 10 júl 23, 08:56:56 » |
|
Nyelvtani szempontból külön szó, ugyanis szóösszetétellel új szavak keletkeznekXD Am meglepődtem, hogy ilyen kevés találat voltXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #3430 Dátum: 10 júl 23, 09:00:36 » |
|
A mozaikszavak külön szónak számítanak? Mert akkor a MACS maga is egy szó (Magyar Antidopping Csoport)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3431 Dátum: 10 júl 23, 09:21:07 » |
|
Komacs? Nem tudom így írják-e, de ők uyge indián törzs (voltak), akiket egyéb elnevezés híján magyarul is így hívunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #3432 Dátum: 10 júl 23, 10:06:21 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 10:06:55 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #3433 Dátum: 10 júl 23, 12:10:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #3434 Dátum: 10 júl 23, 13:15:34 » |
|
Sziasztok! Nah szóval nekem az a bajom, hogy ma beinditottam a gépet és kékhalált kaptam! Az az egy baj van, hogy sajna nem olvastam el a hibakódot. Már csinált ilyet máskor is, de elég ritkán. Gondolom az a baja, hogy a videókártyám 512mb-os, és a ram-om is. Szerintetek mit kellene tennem hogy ez a dolog megszünjön? Olyan 1 vagy 2 hónaponta van egy-egy ilyen. Eset Smart Sequrity-m nem észlelt semmit, és Advenced System Care-el is mindent csináltam, csak töredezetség mentesitést nem. Mit javasoltok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|