Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #3405 Dátum: 10 júl 16, 11:58:42 » |
|
http://szinkronosanime.info/page/3/Én it tszoktam keresni ha szükségem van rá valamiért. Biztos fent van keresd ki. Remélem tudtam segíteni... ha nem akkor gomenxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #3406 Dátum: 10 júl 16, 17:55:18 » |
|
Amúgy Tapi mennyire elfoglalt ember?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #3407 Dátum: 10 júl 16, 21:03:28 » |
|
Nos, igen, Tapion eléggé elfoglalt... illetve nagyon elfoglalt xD Ha arra lennél kíváncsi, hogy megkaptad-e a fordítói posztot, annyit tudok mondani, hogy ha kapsz választ tőle, akkor abban úgyis leírja, hogy te kaptad. Ha nem válaszol, nem volt elég erős az az ütés, hogy K.O. legyen belőle. Továbbá tiszteletteljesen arra kér (nem csak téged, de mindenkit), hogy aki nem ismeri, az Tapionnak szólítsa, ne Tapinak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3408 Dátum: 10 júl 17, 13:09:32 » |
|
Igen, nagy segítség köszi a linket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3409 Dátum: 10 júl 18, 18:06:15 » |
|
Sziasztok! Tegnap elkezdtem nézni egy animét, és feliratot is találtam, csak nem elég jó minőségű. az angolon rajta van a magyar. az lenne a kérdésem, hogy az angolt, hogy lehet leszedni, kiszedni? Vagy esetleg tudtok égetett feliratot a trinity blood-hoz? Ha igen pü pls!. Kösz előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3410 Dátum: 10 júl 18, 18:30:10 » |
|
Nem biztos, de asszem a BSPlayer leszedi (automatikusan) az égetett feliratot. Egyébként VLC-ben lehet állítani a felirat nagyságát, betűtípusát, stb, szal ha megnagyobbítod/vastagabbá teszed, akkor nem zavar az égetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3411 Dátum: 10 júl 19, 05:11:42 » |
|
Super Mario Frustration Nem tudja valaki honnan lehet ezt letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #3412 Dátum: 10 júl 19, 10:04:20 » |
|
Innen le tudod letöletni. Kérlek, legközelebb ügyelj a 4szavas szabályra! Nem az első eset már, és nem is a második... :F
ModerátorBocsánatot kérek. Amúgy eddig nem 3 szavas volt? Tudtommal mindig is négy szavas volt. Bár lehet az ősidőkben még nem. 
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 10:21:13 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3413 Dátum: 10 júl 19, 16:54:02 » |
|
Köszöntem  Nagyon hasznos egy link, de konkrétan ltász te itt oylan oldalt, ahonnan tényleg le lehet húzni? Kó, végülis találtam valamit, de vagy működik, vagy nem. Bár nem tudom, ki kéne-e próbálnom, avgy inkább hagyjam.  Amúgy király volt ez a kis dialógus a hsz-on bellül. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 17:16:00 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #3414 Dátum: 10 júl 19, 17:39:42 » |
|
Konkrétan az első oldalon találtam. Amúgy örülök, hogy tetszik.^^ És csodák csodájára megvan a min 4 szó! Sikerült Aes!  Remélem büszke vagy rám. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 17:44:00 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3415 Dátum: 10 júl 20, 10:03:13 » |
|
Sziasztok! Az a problémám,hogy adott egy hamachi. Ami minden indításkor elindul,ezt nem akarom,viszont az a problémám hogy nincs indítópult mappám. Lehet töröltem,már nem emlékszem.Viszont ha töröltem akkor miért indulnak programok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #3416 Dátum: 10 júl 20, 12:17:32 » |
|
Próbáld meg igy kiiktatni a Hamachi-t : Start, aztán futtatás, ird be a kis bal oldali mezöbe hogy : msconfig, majd automatikus inditásra katt, hamachiból pipát ki. És végül kilépés újrainditás nélkül, vagy újrainditod. Sok sikert remélem segit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3417 Dátum: 10 júl 20, 16:11:30 » |
|
Kiszedtem a pipát,alkalmaz,ok. Bezárom,nyomok egy gépresit. Viszont ugyan úgy bejön... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3418 Dátum: 10 júl 20, 16:42:03 » |
|
Egyes programok nem hagyják így magukat, ezeknek általában a programon bellül lehet kiszedni ezt az opciót. Hamachinak is így van. 
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3419 Dátum: 10 júl 20, 16:51:46 » |
|
Most jöttem rá erre én is  De az nem vágom,hogy miért nincs indítópultom... lol (lehet kitöröltem de attól még újracsinálja magát vagy nem?xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|