24 nov 16, 05:44:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 929409 alkalommal)
0 Felhasználó és 111 vendég van a témában
Ita
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3270 Dátum: 10 jún 05, 12:24:41 »

ezt zenébe is írtam már csak ott vagy nem figyeltek vagy nem tudják de még azt se írták
szóval itt ez a vidi
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3AKoDbLQKrI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3AKoDbLQKrI</a>
és ami a movie alatt megy szám, annak nekem nagyon kéne a címe
aki tudja, az légyszíves írjon

szerk: megtaláltam
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 05, 15:54:17 írta Ita » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3271 Dátum: 10 jún 05, 15:43:52 »

Hello. Laptopomba elment a vidikártya. NEM integrált. Egy ati radeon 9000 mobility. valaki tudja hol szerezhetnék egyet? egész nap kerestem. vagy ha valaki tud jobbat. nagyon kéne nagyonnagyonnagyon
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #3272 Dátum: 10 jún 06, 18:10:38 »

szerintetek ciki 1 sony ericcson ELM az érintőképernyős telefonok világában ? Mosolyog
Naplózva

Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #3273 Dátum: 10 jún 07, 17:10:51 »

Sziasztok,

A kérdésem az lenne, hogy láttam a Galéria menüpontban animált Avatarokat. Már egy hónapja próbálok én is egy kb 1 másodperces videóanyagból ide a fórumba illő avatart készíteni, de egyenlőre még a megfelelő programot se találtam meg, illetve nem csinálta meg animáltra, esetleg maga a program nem volt ingyenes és nem készített animációt, csak el lehetett játszani a gondolattal (ennek igazán nem tudom mi értelme így). Tudnátok esetleg valami programot mondani, hogy mivel lehetne ezt megoldani (lehetőleg ingyenes program)?
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3274 Dátum: 10 jún 07, 17:24:14 »

http://animeaddicts.hu/article.php?article.120

Ezzel jó animált avatarokat lehet készíteni, csak kövesd a lépéseket kacsint
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3275 Dátum: 10 jún 08, 17:54:04 »

Emberek nagy segítség kéne
Tesómnak letöltöttem a Sims 2-t magyarul, de crack nem volt a könyvtárban. Ha sima angol crack-et rakok rá akkor angol lesz sajna... Szomorú
Ha valaki tud magyar crack-et ehhez, annak nagyon megköszönném ha elküldeni. Köszi
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #3276 Dátum: 10 jún 08, 18:58:24 »

Ott kérdezősködj ahonnan letöltötted a játékot. Biztos másnak is feltűnt a hiánya vagy más sem találta mert el van dugva.
Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3277 Dátum: 10 jún 08, 20:23:30 »

hát igazából én voltam a balga Pirul
nekem teljesen természetesnek tűnt, hogy a tört játékot meg kell kell crack-elni Nevet
de próbából újraraktam és nem kellett semmit se csinálni vele. működik minden okés ikszdé
Naplózva

Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #3278 Dátum: 10 jún 08, 21:19:12 »

O_O ilyen is lehteséges?:O xD Én is abban a hitben voltam hogyha letöltesz egy játékot akkor megkell crackelni de hát itt az élő példa hogy nem Nevet
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #3279 Dátum: 10 jún 08, 21:22:25 »

A crackkelés nem attól függ, hogy tört verzió-e vagy sem.
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3280 Dátum: 10 jún 08, 21:31:19 »

Lehet, hogy kifügyültök emiatt, de a boltban vásárolt játékot nem kell crackelni...ikszdé És még legálisabb is... (jó a cs-m nekem se eredeti)
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
soltesz
Újonc
*

« Válasz #3281 Dátum: 10 jún 09, 09:22:22 »

Szevasztok! Nem tudja esetleg valki? HOgy a Dragon Ball Kai égettet feliratos uj része a tirrent trackerre mikor kerülnek fel??
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3282 Dátum: 10 jún 09, 15:23:25 »

Amikor elkészülnek kacsint Ne legyél türeltmetlen. Gabor-sama és Cart' biztos dolgoznak rajta
Nekem is sok eredeti játékom van, de mostanában inkább nem áldozok 6-10ezer forintot egy játékra. (a CS-m nekem se eredeti ikszdé)
Naplózva

Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #3283 Dátum: 10 jún 10, 06:26:09 »

Nekem pont, hogy a CS-m eredeti xD minden más letöltött vagy másolt, jóó van 1-2 amit kaptam vagy annyira epic hogy megvettem mert meg kell  Nevet
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #3284 Dátum: 10 jún 12, 21:39:21 »

Most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de nagy problémám van. És ez most egy érdekes gond... Aki nem szereti az ezoteriát, az ne is olvassa tovább...

Szóval, kezdjük 2012-vel. Mindenki tudja, hogy miket lehet olvasni a neten, világvége, új dimenzióba lépés, és egyebek.
Namármost, van egy húgom, aki 12 éves, és csak az van a fejében hogy 2012-ben meg fogunk halni. Nemrég hirtelen felhozta a témát, és elkezdett róla beszélni, és úgy vettem ki a hangjából, hogy fél, vagy nem t'om. De persze nem akar meghalni, de olyan nemtörődömséggel panaszkodik 2012-ről... Anyukám már mondta, hogy ne hozzam fel előtte ezt a témát, mert tudja, hogy a húgom hogy reagál rá, de próbáltam mindent bevetni, hogy megértessem és elhitessem vele, hogy semmi se fog történni, és a Föld se fog elpusztulni, és mi se fogunk meghalni.
De olyan rendíthetetlen volt... Megkérdeztem, hogy ezeket hol olvasta, és azt mondta, hogy utánanézett a neten, és hogy a maják megjósolták a világ végét, ahogyan egy csomó más katasztrófát is (és alá is voltak támasztva bizonyítékokkal, hogy megtörténtek... Szomorú )... Olyanokat mondott, hogy egyszerűen alig bírtam ki sírás nélkül... Szegény, ilyen fiatalon ilyen rögzült be neki... Mit csináljak??? Fogalmam sincs...
Próbáltam keresni a neten lelki tanácsadókat, hogy majd írok ilyen esetben, de valahogy egyet se találtam... Magazinoknak is akartam volna írni (pl. Bravo, Popcorn, Im, stb.) mert ilyenekben szoktak lenni ilyen lelkizős témák, de a honlapokat se találtam... VAlami összeesküvés ellenem... Nem tudom, mit tegyek, valaki segítsen...
És légyszi ne röhögjetek ki ezért, de tanácstalan vagyok...
Byebög
Naplózva
Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins