Most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de nagy problémám van. És ez most egy érdekes gond... Aki nem szereti az ezoteriát, az ne is olvassa tovább...
Szóval, kezdjük 2012-vel. Mindenki tudja, hogy miket lehet olvasni a neten, világvége, új dimenzióba lépés, és egyebek.
Namármost, van egy húgom, aki 12 éves, és csak az van a fejében hogy 2012-ben meg fogunk halni. Nemrég hirtelen felhozta a témát, és elkezdett róla beszélni, és úgy vettem ki a hangjából, hogy fél, vagy nem t'om. De persze nem akar meghalni, de olyan nemtörődömséggel panaszkodik 2012-ről... Anyukám már mondta, hogy ne hozzam fel előtte ezt a témát, mert tudja, hogy a húgom hogy reagál rá, de próbáltam mindent bevetni, hogy megértessem és elhitessem vele, hogy semmi se fog történni, és a Föld se fog elpusztulni, és mi se fogunk meghalni.
De olyan rendíthetetlen volt... Megkérdeztem, hogy ezeket hol olvasta, és azt mondta, hogy utánanézett a neten, és hogy a maják megjósolták a világ végét, ahogyan egy csomó más katasztrófát is (és alá is voltak támasztva bizonyítékokkal, hogy megtörténtek...
)... Olyanokat mondott, hogy egyszerűen alig bírtam ki sírás nélkül... Szegény, ilyen fiatalon ilyen rögzült be neki... Mit csináljak??? Fogalmam sincs...
Próbáltam keresni a neten lelki tanácsadókat, hogy majd írok ilyen esetben, de valahogy egyet se találtam... Magazinoknak is akartam volna írni (pl. Bravo, Popcorn, Im, stb.) mert ilyenekben szoktak lenni ilyen lelkizős témák, de a honlapokat se találtam... VAlami összeesküvés ellenem... Nem tudom, mit tegyek, valaki segítsen...
És légyszi ne röhögjetek ki ezért, de tanácstalan vagyok...