Dancsa
|
|
« Válasz #3180 Dátum: 10 ápr 19, 17:28:57 » |
|
XP-t honnan telepítenél netről, ha az alapból fizetős? Miroku. én ajánlom neked, hoyg tegyél még egy próbált ubuntuval, de ne egy 1-2 verzióval régebbivel, hanem a leguljabbal... tölsd le a Karmicot az Ubuntu.hu-ról írd ki CD-re telepítsd fel (elötte mentsd ki az adataid liveCD-vel)... lassan talán egy éve ubuntut használok, nálam remekül működik^^...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #3181 Dátum: 10 ápr 19, 18:36:21 » |
|
és a Karmic mennyivel igényel feljetteb technológiát, mint a 8.04.1? és azon is van egyből GIMP? [ez fontos nekem.]
és a Kubuntu az a Karmic?^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 19, 18:43:26 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3182 Dátum: 10 ápr 19, 20:17:53 » |
|
Nem. Ubuntu... minden ubuntu kiadás kap egy kódnevet, amig két szóból állnak, de ebből az elsőt szokás csak megjegyeznixD Jelenleg a 9.10es a legfrissebb, Karmic Koala kódnévvel.. ezelött voltak olyanok hogy Intrepid, hogy Hardy... Igen van benne alapból GIMP, de ha nem lenne, mennyi idő feltelepíteni? 8.01-ed van? Az még az intrepid elötti kiadás, (az nálam nem működött annak idején, amikor kipróbáltam). Amúgy nem hiszem, hogy ne futna el a gépeden... http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #3183 Dátum: 10 ápr 20, 14:34:23 » |
|
újra raktam a régit, most minden klappol, asszem marad ez, amíg nem lesz valami más ..
viszont .. ehhe, legutóbb sikerült megcsinálnom a flash playert, most viszont nem akaródzik. :S felraktam, de azt írja ki, hogy nem .. mit csináljak?
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3184 Dátum: 10 ápr 20, 16:30:22 » |
|
Olyan nincs, hogy nemXD Elindítod a firefoxot, rámész youtube, kiírja, hogy kell neki a flash bővítmény, leokézod, letölti, és telepíti....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3185 Dátum: 10 ápr 21, 13:02:49 » |
|
Van egy kis problémám: Az mp4 fileokat a VLC lejátszóval szeretném nézni. Hozzá is társítottam, és le is játssza rendesen, de valamiért ezt a társítást minden egyes újraindításnál elfelejti a gép, és megint a Winamp-pal nyitja meg. Újra meg kell csinálni a társítást. Nem tudja valaki, hogy ez miért lehet, és lehet e tenni ellene valamit? (nem csak a file-ok helyi menüjéből, hanem a Vezérlőpult Alapértelmezett programok részéből is próbáltam már, de reboot után így is elfelejtette)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3186 Dátum: 10 ápr 21, 13:12:43 » |
|
foggalmam sincs, hogy milyen oprendszered van, de XP alatt próbáld meg ezt: sajátgép->Eszközök->mappa beállításai->filetipusok->kikeresed az MP4-et és ott álítod át
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3187 Dátum: 10 ápr 21, 13:26:36 » |
|
Windows7 Ultimate. DE ugyanennek a megfelelője meg van itt is, meg is találtam, és nem segített semmit. Ugyanaz van, reboot-nál elfelejti a beállítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #3188 Dátum: 10 ápr 21, 16:43:45 » |
|
Lejátszókban szokott olyan opció lenni, hogy "Associate file types on startup" szerintem ezzel kell matatnod valamit,l mert lehet, hogy pl. a winamp minden bootolásnál magához ragadja a médiafájlok minden fajtáját.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3189 Dátum: 10 ápr 21, 16:54:22 » |
|
Zoll-sama! Bingó! Köszi. Még ki kell próbálnom, de asszem ez volt az. Csak érdekes, hogy évek óta használok winampot de eddig ilyet nem csinált. Gondolom ez a funkció most került bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #3190 Dátum: 10 ápr 22, 00:55:18 » |
|
Én régi verziót használok, és abban is benne van, szerintem csak az alapértelmezés változhatott meg.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3192 Dátum: 10 ápr 22, 07:04:00 » |
|
Ha nem sürgős csak délután válaszolom meg, az ikszpés gépről vagyok, és minnyá megyek suliba, nincs kedvem kikeresniXD Majd ha hazajöttem szerkeztem ezt a hsz-tXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3194 Dátum: 10 ápr 22, 17:36:37 » |
|
Hello! Kéne 1 kis segítség! Letöltöttem innen (naruto-kun.hu) a legújabb részt de mkv formátumban van, amit nekem a Media Player nem játszik le. Letöltöttem az MKV Player 2.0-t (már ha tényleg ez a neve), és megnyitom a videó-t de hibát ír ki (el se indul a videó) és nem tudom lejátszani. Lehet más lejátszó kéne? Vagy más a probléma? Előre is köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
|