Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3135 Dátum: 10 ápr 04, 14:26:21 » |
|
Még sehol.. De minek írtad le kétszer ugyanazt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geridus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3136 Dátum: 10 ápr 04, 16:58:13 » |
|
pontosan mikor fog megjelenni ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3137 Dátum: 10 ápr 04, 17:16:19 » |
|
Pontosan nem tudom, ápr. vége- május eleje, viszont olvass forumszabályzatot, és használd a Szerkeztés gombot SZERK Gekijōban Naruto Shippūden Hi no Ishi o Tsugu Mono - A tűz akaratának öröklődése Április 21-én jelenik meg a DVD japánban, úgyhogy szerintem már aznap lesz egy online nézhető RAW, aztán 3-4-5 nap és vagy a Taka, vagy a DB által, de lesz hozzá angol sub. Aztán nekünk is 1-2 nap és jön a magyar felirat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 04, 20:26:49 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3138 Dátum: 10 ápr 04, 23:34:27 » |
|
valaki dob egy torrent linket püben ahonnan letom szedni a twillight new moont magyar hanggal, nem naon találtam ezért kértelek meg titeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3139 Dátum: 10 ápr 05, 14:44:38 » |
|
Hát még nem nagyon láttam fenn sehol magyar szinkronnal az Újholdat... Gondoom még nem végeztek a szinkronizálással... Peddig elvileg március közepére igérték a magyar nyelvű dvd kiadást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3140 Dátum: 10 ápr 07, 15:08:46 » |
|
Tud nekem valaki mangafordításhoz betűtípust ajánlani? Olyan kellene, ami nem csicsás, és kis méretben is jól látható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #3141 Dátum: 10 ápr 07, 17:10:29 » |
|
általában Comic Font Hun-t használunk .. persze, ez szövegfüggő .. mert kiabálásra mondjuk mást kell ..
szerk.: izé, kéne .. ×D persze vannak, akik azt is azzal csinálják, de szerintem az olyan egyhangú ..
amúgy teljesen mindegy, mit használsz, de mondom, a Comic Font Hun a legelterjedtebb ..
de küldök egy PÜ-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 07, 17:12:30 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3142 Dátum: 10 ápr 07, 17:12:24 » |
|
Én Comic Font Hun nevűt használtam valamikor. Milyen progit használjak, ha a nagyobb felbontású .mkv videóm bepixelesedik 1-2 helyen? Valszeg nem gyári hibás a videó, szóval szerintem nálam van a probléma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #3143 Dátum: 10 ápr 08, 17:52:23 » |
|
Abban szeretnék tanácsot kérni h. mivel lehetne a laptop képernyőjét tisztítani?
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3144 Dátum: 10 ápr 08, 18:01:37 » |
|
Takemitsu: AZ MKPlayert már próbáltad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3145 Dátum: 10 ápr 08, 18:17:20 » |
|
Abban szeretnék tanácsot kérni h. mivel lehetne a laptop képernyőjét tisztítani?
Ha nagyon félted akkor szemüvegtisztítóval. Ha kevésbé, akkor elég a vizes papírzsepi
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3146 Dátum: 10 ápr 08, 20:26:20 » |
|
papírzsepi helyett pamutrongy, atlétatrikó, póló akármiXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3147 Dátum: 10 ápr 08, 20:33:47 » |
|
Én már pulóverrel is oldottam meg Az emberi leleményesség tárháza elég nagy
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
remenyi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3148 Dátum: 10 ápr 09, 00:40:15 » |
|
Emberek segítsetek.Leakarom tölteni a feliratot de azt írja ki hogy nincs letöltési kategória létrehozva.MI kell tennem hogy letudjam tölteni a feliratot is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3149 Dátum: 10 ápr 09, 14:11:04 » |
|
Be kell jelentkezni... HA bejelentkezel, le tudod tölteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|