Nimrod4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3120 Dátum: 10 márc 31, 19:33:43 » |
|
Működött a Ctrl+F5 Nagyonszépen köszönöm!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3121 Dátum: 10 ápr 02, 17:58:09 » |
|
Tudtok egy olyan tesztprogit, ami amellett, hogy leteszteli a gép teljesítményét, azt is kijelzi, hogy normál esetben ugyanezzel a konfigurációval hány pontot kéne elérni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3122 Dátum: 10 ápr 02, 18:03:18 » |
|
esetleg egy Everest Ultimate Edition megfelel a célnak?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3123 Dátum: 10 ápr 02, 18:29:54 » |
|
Az Everestel is tudok tesztelni? Én eddig úgy tudtam, hogy az csupán kijelzi (bőségesen), hogy mik is vannak a vasban. Most nézem fent is van, csak lejárt a..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 02, 18:49:23 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3124 Dátum: 10 ápr 02, 20:06:08 » |
|
Hmm... PcMark-ot próbáld ki, ha jól tudom, akkor a Chipben is ezt szokták használni...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3125 Dátum: 10 ápr 03, 10:46:44 » |
|
Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy kiszerettem volna törölni a cod4-et (persze a vezérlőpultnál)közbe am töröltem is a torrentet plusz a fájlt mert arra sem volt már szükségem am közben vaami olyat irt ki hogy "1628:Failed to complete installation" ,akkor megprobáltam úgy hogy "kézi eltávolitással" ,a cod4 kulcsot ki is töörltek de a vezérlőputnál nem ,persze előtte készitettem egy Uninstall.reg fájlt ,mivel nem törölte ki vissza akartam állitania kulcsot ,de nem állitotta vissza.A vezérlőpultban pedig még mindig ott van ,van még más lehetőség hogy eltüntessem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3126 Dátum: 10 ápr 03, 10:54:25 » |
|
Revo uninstaller Ccleaner Ezeket a programokat tudom ajánlani.. első egy megállíthatatlan törlőXD a második registry cleaner.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3127 Dátum: 10 ápr 03, 10:56:12 » |
|
Én a CleanMyPC registry Cleaner-rel értem el jó eredményeket ilyen helyzetben. Revo-t nem ismerem, de én is azt hallottam, hogy jól működik. Lehet ki is próbálom majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3128 Dátum: 10 ápr 03, 10:57:28 » |
|
Én a Your Uninstallert tudom ajánlani
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3129 Dátum: 10 ápr 03, 11:07:29 » |
|
Sulis gépeken bevált a revo... osztálytársam leírtott vele a noveltől kezdve IE7-en át sok mindent gyorsan, és a Revo utána néz a registryben hagyott szemétnek is a törlésnél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3130 Dátum: 10 ápr 03, 11:10:39 » |
|
Nagyon köszönöm a gyors segitséget ,a revo-val sikerült is kitörölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3131 Dátum: 10 ápr 03, 18:44:59 » |
|
A NOD32-öt hogya fenébe tudom bezárni? (4-es verzió)
próbáltam a folyamatoknál az ekrn.exe-t kilőni de nem engedi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3132 Dátum: 10 ápr 03, 20:15:04 » |
|
Nem használok NOD32-t szal lehet nem tudom, hoygan működik pontosan, de próbáld esetleg úgy, hogy "Folyamatstruktúra leállítása", folyamatleállítása helyett. Így lehet ki tudod nyírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3133 Dátum: 10 ápr 03, 20:22:35 » |
|
Kérdés, minek akarod kilőni? lehet tudunk más megoldást^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geridus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3134 Dátum: 10 ápr 04, 09:05:36 » |
|
Hol lehet mehnézni a naruto shippuden movie 3 -at ?? légyszi nagyon fontos lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|