balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2895 Dátum: 10 jan 09, 21:47:49 » |
|
ha már videó. nem tudja valaki megmondani, hogy tudok mkvből avit csinálni, mert mkvre nem tok feliratot égetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2896 Dátum: 10 jan 09, 21:51:11 » |
|
MKV-ba nem kell beleégetni a feliratot! MKV toolnix letölt, és belehelyezed a feliratot az mkv-ba, és még a képminőség se romlik, mint az égetésnél! De ha nagyon avi-t akarsz., akkor ott a Total Video Converter...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 09, 21:52:38 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2897 Dátum: 10 jan 09, 22:46:06 » |
|
köszönöm gabesz sikerült megoldanom a problémát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2898 Dátum: 10 jan 11, 03:52:59 » |
|
a telóra a videókat ne 3gp be konvertáljátok, maradjatok az avinál, adott fájlméret mellett jobb a minősége. erre legjobb progi a pocket divix encoder, amivel rá is égethetitek a feliratot a filmere. lejátszónak a Core Playert ajánlom, nekem egy antik nokia 6810-esem vagy mim van és elég jól viszi. xD ha gondoljátok nézzétek meg ezt a videót a telótokon (Ergo Eroxy ep 1 égetett felirattal) http://www.megaupload.com/?d=JU38HCJ4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2899 Dátum: 10 jan 13, 21:39:19 » |
|
Hello. Egy játékot keresek de nem találom sehol: American Conquest. Ha valaki tud nekem segíteni dobjon meg egy PÜ-vel 1000 köszönet előre is.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Hiroky
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2900 Dátum: 10 jan 14, 15:17:05 » |
|
Sziasztok! Nagyonnagy megköszönném ,ha tudnátopk segíteni mert már 5 millió éve szeretném megoldani Egy zene számot keresek a naruto shippuudenből, de még 1ik OST pakkban sem tlaáltam, epdig már elég régi. Hallani lehet csomó helyen, legaktuálisabb ,h az új shippuuden rész (143.) részében. Ha itt nézitek shippuuden live-ot akkor a 143rész második felében van 5:18kor kezdődik. De még lehet hallani az Itachi elleni harcban mielőtt használja az esőt villámoknak, meg amikor megölte orochimarut és megmutatja kabuto-nak ,h hhogyan, meg szinte minden részbe benne van orochimarus óta, és nem tudom hangsúúlyozni ,h MENNYIRE meg akarom szerzni szóval örök hála annak aki tud valamit róla:/ Tényleg nagyon nagyon tetszik és múszáj megszereznem:) Ha valaki tud róla bármit plz írjon PMet vagy itt válaszoljon! Köszi szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2901 Dátum: 10 jan 14, 16:51:34 » |
|
Valaki segítsen lécci:D Amikor feltették a W7et akkor a Nero7et is de akkor azt nem sikerült telepíteni. Most felakarom tenni a Nero8at de nem tudom feltenni mert azt írja töröljem le előtte a Nero7et:S de a Nero7 nincs is fent:S Rákattintottam hogy törölje magától és nem történik semmi:S Mit csináljak hogy tudjam feltenni? Segítséget előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2902 Dátum: 10 jan 14, 16:54:22 » |
|
Registry pucolás. Az segíteni szokott iylen helyzetekben. Illetve ez attól függ, hogy volt e telepítve a Nero7 előtte. Egy kicsit zavaros a történet. De ha volt, még ha nem is működött, de az uninstallja után maradhatott még nyoma. Szal nézd meg a registryt valami jó programmal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2903 Dátum: 10 jan 14, 17:40:50 » |
|
A Chipben a Ccleaner nevü igyenes progit szokták ajánlani erre.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2904 Dátum: 10 jan 14, 17:50:26 » |
|
Én a CleanMyPC progit használom, eddig nagyon bevált win7-es ügyekre. Ez ugyan elméletileg fizetős, de hát, izé, szóval értitek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2905 Dátum: 10 jan 14, 17:55:14 » |
|
Jah, Win7ről van szó... azon nem tudom, hogy működik-e. XP-n bevált.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #2906 Dátum: 10 jan 14, 18:30:23 » |
|
Vagy ha volt telepítva a Nero7 akkor szentem elég ha annyit csinálsz, hogy bemész Program Files-ba és megkeresed ott a mappáját és letörlöd csak úgy simán mezeien ha nincs meg a mappa akkor Ccleaner-t ajánlom (bár én egyszer használtam és olyat is akart törölni ami kellett volna pl.: zenét )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2907 Dátum: 10 jan 14, 18:34:45 » |
|
A mappa kitörlése nem törli ki a registry bejegyzéseket is... úgyhogy ha ott van, akkor elöbb töröld és aztán registry pucolásXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #2908 Dátum: 10 jan 17, 19:43:39 » |
|
Valaki segítsen xD olaszból.... szvl nem hiszem h bárki is tud de 1 próbát megér.... szvl ci sono van a többesszámnál vagy a c'é? mármint a felsorolásos dolgoknál vagymiknél :O
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Hiroky
Újonc
Nem elérhető