mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2865 Dátum: 09 dec 30, 15:06:52 » |
|
Az a kérdésem lenne előszőr hogy érdemes-e inkább sima Xp helyet 64 bitest, ha a procim Dual 2.4 Ghz. És ha igen akkor lehet magyarosítást feltenni az Xp-re ja és lehet e feltelepíteni rá sp3 csomagot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #2866 Dátum: 09 dec 30, 15:24:03 » |
|
szentem sp3-at bármilyen sp-re tudsz rakni a többit nem toom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2867 Dátum: 09 dec 30, 16:24:15 » |
|
Az a kérdésem lenne előszőr hogy érdemes-e inkább sima Xp helyet 64 bitest, ha a procim Dual 2.4 Ghz. És ha igen akkor lehet magyarosítást feltenni az Xp-re ja és lehet e feltelepíteni rá sp3 csomagot?
Az, hogy 32 bites vagy 62 bitest raksz fel, az főként a memóriától függ. Személyes véleményem, hogy 4GB memória, vagy az alatt a 32 bites a jobb... És igen Xp-re van magyarosítás, de ha magyart raksz fel, akkor magyar sp3-mat tölts le hozzá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 30, 16:25:03 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2868 Dátum: 09 dec 30, 16:51:39 » |
|
Akkor a az hogy 64 vagy 32 az nem befolyásolja a CPU telejsítményét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2869 Dátum: 09 dec 30, 18:11:49 » |
|
Elviekben nem. A különbség annyi, hogy a 32 bites kb. 4 GB memóriát lát(jó, 3.5-et), míg a 64 bites többet.(Most így hirtelen nem tom mennyit. Viszont a 64 bites sokkal jobban pazarolja a memóriát, úgyhogy azt csak akkor érdemes felrakni, ha már nem áll arányban az a Memóriamennyiség, amit a 32 bitessel elvesztesz, vagy a 64-essel pazarolsz. Szerintem ez a választóvonal úgy kb 4GB-nál van.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2870 Dátum: 09 dec 30, 21:11:54 » |
|
Hát igen ezt észrevettem ezt a pazarlás témát. Most Win 7 van fent 64 bites de nincs 4 giga memóriám csak 2 és néha télleg belassul amikor fut 10-15 firefox ablak meg egy pár progi. Maradok a jól bevált Xp-nél 32 bitben. Köszi az infókat Harag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2871 Dátum: 10 jan 01, 16:30:22 » |
|
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2-vel akarok én pc-n játszani, akkor ahhoz mi kell? Gondolom, emulátor. És az mindegy, hogy milyen? Vagy ha nem, tudnátok esetleg egy linket küldeni? És hogy van-e valami bonyolultság a telepítésben vagy valamiben... Csak mert én totál nem értek ehhez, sose csináltam ilyet, csak azért mondom...
És már csak egy mellékes kérdés, hogy ebben a játékban van angol nyelvű menü, vagy hogy igazodjak el a japánon, ha nem tudok japánul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2872 Dátum: 10 jan 01, 18:56:08 » |
|
1.Van egy olyan téma,hogy Emulátorok - ott mindent megtudhatsz. 2.Amugy pcsx2-re lesz szükséged. Lekell hozzá tölteni biost.Probálgatni a beállításokat mert magátol nem lesz jó... 3.Megjelent az Accel 2 Angolul is,de ha a japán verzió van meg abba nincs angol menü.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2873 Dátum: 10 jan 01, 22:56:25 » |
|
Segítséget kérnék Megaupload téren! Éppen töltenék le, de akadt egy kis problémám. Regelve vagyok, ingyenes accal meg minden... szal töltögetek lefele(flashget letöltésvezérlő) de megakad a letöltés 99%-nál, és nem mozdul. Megpróbálom mégegyszer... ugyanaz. Letöltésvezérlő nélkül meg több órát ír ki... Valaki találkozott már hasonlóval? És ha igen, hogyan küszöbölte ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2874 Dátum: 10 jan 01, 22:58:01 » |
|
Probálj meg másik filet leszedni ha ott megy akkor valszeg sérült a file. Amúgy használj J downloadert az egy nagyon faxa kis progi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2875 Dátum: 10 jan 03, 10:11:39 » |
|
Nem tudja vki véletlenül, hogy ez a vidi melyik filmből van: http://www.youtube.com/watch?v=S3myKRE-dm0 A magyar címe érdekelne, mert az angol oda van írva. És ha valaki esetleg látta, írhatna róla pár sort, hogy érdemes e letölteni és megnézni. (Főleg arra lennék kíváncsi, hogy jó e ez a film, vagy csak a "szokásosat" adja, amit ebben a témában általában adni szoktak, minden évben legalább 8 filmben. Mert akkor inkább kihagyom. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2876 Dátum: 10 jan 03, 10:39:17 » |
|
A magyar címe Lázadás, a történetét itt olvashatod: http://kritikustomeg.org/film.php?fid=10406
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 03, 10:41:12 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2877 Dátum: 10 jan 03, 10:43:50 » |
|
Köszi. Háát, ezen még gondolkodom, nagyon Hollywood szagú ez nekem. De majd meglátom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2878 Dátum: 10 jan 04, 19:35:23 » |
|
Valaki tudna mondani egy olyan programot amivel a netről letöltött flash játékokat le tudom játszani?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2879 Dátum: 10 jan 04, 19:52:10 » |
|
Nem tudja valaki laptopon h kell kikapcsolni a kézi bigyót xD van egerem és irritál h mindig elmozdul vagy kattint a kurzor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|