Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2805 Dátum: 09 dec 18, 18:39:58 » |
|
Ha Internet Explorerrel megnézed ,akkor az automatikusan letölti a gépedre... Már próbáltam, de Explorernél az a gondom, hogy több tíz videót/fájlsort ad ki, és bármelyiket töltöm, nem tudom se megnyitni, se konvertálni. A Mozilla pedig, vagyis az az addon nem teszi a streamelt videók közé, szóval az sem jó. De azért köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2806 Dátum: 09 dec 18, 18:56:25 » |
|
Tud valaki olyan progit mondani amivel össze tudok gyúrni két .avi kiterjesztésű videót?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 19:09:17 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2807 Dátum: 09 dec 18, 19:41:30 » |
|
WinAvi video konverter... De ha beírod a googléba hogy videó szerkesztő, akkor kidob párat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2808 Dátum: 09 dec 18, 20:53:13 » |
|
Köszi szépen Most már működik a dolog
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 09:00:42 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2809 Dátum: 09 dec 19, 10:25:54 » |
|
Megnyomtam valamit, ami miatt a NAruto-kun.hu ... öööö .... összement. Fele akkor betük, keskenyebb lett stb. Mit csináljak h rendbe jöjjön? (a rohadt életbe, h igaza van annak aki szerint nekem nem kéne géphez nyulni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2810 Dátum: 09 dec 19, 11:29:17 » |
|
Szerintem a nagyitáshoz nyúltál szóval állisd vissza oldal (fennt jobb oldalt)--->nagyitás---> 100%
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2811 Dátum: 09 dec 19, 12:34:37 » |
|
Jah jah, most már jó, csak azt nem értem h mék billentyüt nyomhattam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2812 Dátum: 09 dec 19, 12:54:47 » |
|
Nah lenne egy kérdésem. Lehet, hogy egy kissé n00b, de ez van, a dolog az istennek se akarok összejönni. :S Egy mappa írásvédettségét akarom megszüntetni. A normális módszer nem megy. Hiába ikszelem ki a "Tulajdonságokban" az írásvédettséget. Alkalmaz, aztán Ok meg minden, hibaüzit nem kapom, mintha minden rendben lenne. Csak amikor újra megnézem a tulajdonságokat, megint bent van az írásvédettség. (jahés persze nem tudom megcsinálni a mappával azt amit akarok. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2813 Dátum: 09 dec 19, 14:25:39 » |
|
jobbklikk a mappán tulajdonságok, biztonság ->speciális->Tulajdonos-> Kiválasztod a userneved, kipipálod a tulajdonos cseréje az altárolokon és objektumokon is checkboxot, ok, ok.
(ha nem jelenik meg a biztonság fül, akkor sajátgép eszközök menü->mappa beállításai->nézet->Egyszerü filemegosztás (ajánlott) NE legyen bepipálva, ok, ok, ) Legalábbis SP2-őn így kellXD
Aes Sedai sztem próbáld ki a fent leírtakat nekem működött ugyanez volt a problémám. Renningan a ctrl + és a az egereden a görgőt nyomhattad meg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 14:40:44 írta mates07 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2814 Dátum: 09 dec 19, 14:32:47 » |
|
Megnyomtam valamit, ami miatt a NAruto-kun.hu ... öööö .... összement. Fele akkor betük, keskenyebb lett stb. Mit csináljak h rendbe jöjjön? (a rohadt életbe, h igaza van annak aki szerint nekem nem kéne géphez nyulni ) Ctrl (+) + = oldal nagyítása Ctrl (+) - = oldal lekicsinyítése
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2815 Dátum: 09 dec 19, 14:34:05 » |
|
ctrl+ görgő is ezt eredményezixDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2816 Dátum: 09 dec 19, 15:03:44 » |
|
A leggyorsabban, ctrl + 0 kombinációval lehet visszaállítani az alaphelyzetet.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2817 Dátum: 09 dec 19, 16:25:56 » |
|
jobbklikk a mappán tulajdonságok, biztonság ->speciális->Tulajdonos-> Kiválasztod a userneved, kipipálod a tulajdonos cseréje az altárolokon és objektumokon is checkboxot, ok, ok.
(ha nem jelenik meg a biztonság fül, akkor sajátgép eszközök menü->mappa beállításai->nézet->Egyszerü filemegosztás (ajánlott) NE legyen bepipálva, ok, ok, ) Legalábbis SP2-őn így kellXD
Aes Sedai sztem próbáld ki a fent leírtakat nekem működött ugyanez volt a problémám. Renningan a ctrl + és a az egereden a görgőt nyomhattad meg Bingó! Végre megint izgalmas lesz a Kotor2. xDD Köszi a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2818 Dátum: 09 dec 21, 15:11:55 » |
|
Irtam korábban ,hogy a swtfu leáll játék közben ,leszedtem az assasin's creed-et...az is leáll szóval frissitettem a drivert ,de még igy is.Játszom egy kicsit ,leáll újrainditom megint tudok játszani ,de aztán újra leáll egy idő után és mostmár az Explorer is ,nem értem mi baj van T_T HELP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2819 Dátum: 09 dec 21, 15:19:03 » |
|
Nem eszi valami vírus a memóriát? Vagy a géped más részét? Milyen vírusirtót használsz? Futtass egy víruskeresést mindenhol, aztán talán valamivel elöbbre jutsz vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|