Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2790 Dátum: 09 dec 13, 13:11:55 » |
|
Sziasztok! Én azt kérdezném, hogy van-e valakinek ötlete arra, hogy hogyan lehetne letölteni az RTL Most videóit. Már olvastam és próbáltam a Temporary Internet Files-os dolgot, de nem jött be, és találtam egy másik programot is (nem linkelném, mert lehet hogy reklám), amivel lehet, hogy sikerülne, de a bittorrent oldaláról kell letölteni, de oda csak meghívóval lehet regisztrálni. Szóval, ha valakinek valami ötlete, akkor megköszönném...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2791 Dátum: 09 dec 13, 14:44:17 » |
|
Aszongyahogy... Ha Internet Explorerrel megnézed ,akkor az automatikusan letölti a gépedre http://docs.google.com/View?id=dwd7hvt_85g5vrjfd9Ha Firefoxod van, ajánlom ezt az addont: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 Kitesz egy ikont a címsáv mellé és ha épp streamelsz valamilyen videót/zenét akkor elkezd mozogni és a mellette levő kis nyilacskára kattintva kilistázza a streamelt tartalmakat amikre rákattintva letöltheted azokat. btw, hangoskönyv lejött, szal lökheted a címedet Micsudi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 13, 14:53:24 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2792 Dátum: 09 dec 15, 21:23:50 » |
|
Ez nem segítségkérés hanem felhívás:Ha ezt a linket küldi valaki nektek,ne nyissátok meg mert egy MSN-vírus.... http /cassiusadams.com/img117.imageshack.us.php?image=IMG0200902460754.JPG?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 15, 22:18:14 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2793 Dátum: 09 dec 15, 21:59:28 » |
|
Lehetőleg ezt vedd ki innen, mint link, ugyanis én azzal kezdtem hogy rákattintottamXD... (linux alatt szerencsére nem hatásos, és még időben észrevettem, nem nyitottam megXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2794 Dátum: 09 dec 15, 22:23:39 » |
|
Belepiszkáltam a linkbe, hogy ne működjön... Ha ilyesmit kaptok, olvastok: nézd meg a képet http:link Ne kattintsatok rá... Egyszerűen annyi, hogy ha linket kaptok MSN-en kérdezzetek rá hogy mért kaptátok, mielőtt rákattintotok... Ha azt válaszolja a küldő hogy csá haver igen én küldtem a linket megnézheted, akkor okés, de ha azt hogy WTF?, akkor még véletlenül se kattints rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2795 Dátum: 09 dec 16, 20:19:09 » |
|
vki tudja mi;rt viselkedik \gz a billentz\yetem< Chromet hasyn'lok s most bekattant....
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2796 Dátum: 09 dec 16, 20:24:20 » |
|
Nekem nagyon ritkán csinált ilyet az otthoni gép, de ennyire nem volt durva. :"D Nem segít, ha újraindítod a gépet, vagy kikapcsolod, és vársz egy picit? Nekem ez megoldotta anno, ha jól emlékszem. (Bár, mint mondtam, az nem volt ennyire durva.) :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2797 Dátum: 09 dec 16, 20:29:15 » |
|
Angolra váltott a billentyűzeted. Nyomj egy Alt+Shift-et és meg van oldva a dolog ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2798 Dátum: 09 dec 16, 22:05:54 » |
|
Ma letöltöttem a SW the force unleashed-et ,fel si telepitettem.Akadás nélkül ment a Tatooine bolygón kezdtem ,miután legyőztem Jabba bajnokát és átverekedtem magamat a disznószörnyeken meg az akadálypályán legurottam egy alagutba aztán egy nagyon kicsi "folyosó" után megint egy alagutba ugrok ,de leáll a játék semmi hibaüzenet nélkül.Mi lehet az oka?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2799 Dátum: 09 dec 16, 22:08:23 » |
|
Hát úgy hogy nincs hibaüzenet nehéz megmondani De lehet hibás a játék. Nálam valaminél ilyen volt (nem emlékszek milyen játék volt valami vámpíros ) ráadásul az utolsó pályát töltötte be a játék és akkor lépett ki minden szó nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2800 Dátum: 09 dec 17, 00:04:12 » |
|
Próbálkozz egy videokártya driver frissítéssel.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2801 Dátum: 09 dec 17, 14:47:04 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! Olvass Fórumszabályzatot! Moderátor
De akkor már alapból probléma lenne a játékkal nem? Nem csak akkor mikor beér az alagútba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 17, 17:42:56 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2802 Dátum: 09 dec 17, 23:04:59 » |
|
Valki tudja esetleg, hogy ez a "Az Adatvégrehajtás megakadályozása szolgáltatás" s¤¤rságot hogyan lehet kikpcsolni.
Pontossabban az érdekelne, hogy ez a vezérlőpultban melyik folyamat akar lenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2803 Dátum: 09 dec 18, 06:16:48 » |
|
Elvileg programonként ki tudod iktatni, ha a program exéjének a tulajdonságaira rámész. Hogy központilag hogy lehet, azt nem tudomXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2804 Dátum: 09 dec 18, 16:12:05 » |
|
jobbklikk a mappán tulajdonságok, biztonság ->speciális->Tulajdonos-> Kiválasztod a userneved, kipipálod a tulajdonos cseréje az altárolokon és objektumokon is checkboxot, ok, ok.
(ha nem jelenik meg a biztonság fül, akkor sajátgép eszközök menü->mappa beállításai->nézet->Egyszerü filemegosztás (ajánlott) NE legyen bepipálva, ok, ok, ) Legalábbis SP2-őn így kellXD
Köszi szépen így utólag Sokat segítettél vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|