Dancsa
|
|
« Válasz #2775 Dátum: 09 dec 02, 17:42:44 » |
|
jobbklikk a mappán tulajdonságok, biztonság ->speciális->Tulajdonos-> Kiválasztod a userneved, kipipálod a tulajdonos cseréje az altárolokon és objektumokon is checkboxot, ok, ok.
(ha nem jelenik meg a biztonság fül, akkor sajátgép eszközök menü->mappa beállításai->nézet->Egyszerü filemegosztás (ajánlott) NE legyen bepipálva, ok, ok, ) Legalábbis SP2-őn így kellXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2776 Dátum: 09 dec 02, 20:55:07 » |
|
help megjelent akatsukis élete a film de nemtom letölteni!!!!! HELP!!
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2777 Dátum: 09 dec 02, 21:30:46 » |
|
Rákattintasz a linkre, beírod jobboldalt felül a 4 karakterből álló kódot a mellette lévő rublikába, megvárod míg visszaszámol 45 másodpercet, és rákattintasz a Free Download gombra, és utána a felugró kis ablakon a Letöltésre.. Amúgy most különben sem tudod letölteni, mert annyira terhelt a szerver, hogy nem enged letölteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2778 Dátum: 09 dec 05, 00:07:01 » |
|
Hali! Nem tud valaki egy olyan programot, ami külön tudja választani egy videó hangjában a beszédet és a zenei aláfestést? Mint pl egy játéknál, hogy leveszed 0-ra a zenét, de attól még ugyanúgy hallod a beszédet. Gondolom a videónál is valami ilyesmit meg lehetne játszani a megfelelő programmal. Vagyis tömören az a célom, hogy videóból kiszedjem a zenét De google-ba fogalmam sincs milyen kulcsszóval lehetne ilyet keresni, szóval teljesen el vagyok veszve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2779 Dátum: 09 dec 05, 03:41:34 » |
|
Van egy szép gif-em. http://www.gifsoup.com/view/87919/eae-a.gif
De ezzel az a baj hogy nem tudom betenni avatarnak mert azt írja hogy nem avatar vagy túl nagy a kép. Na most ez pont egy avatar mérete és avatar is sztem szal nemtom mi ezzel a baj. Vki tudja esetleg a hibát?
Probléma megoldva...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 05, 03:48:25 írta MateusGrandus »
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
kirisz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2780 Dátum: 09 dec 05, 07:59:39 » |
|
Szia! Segítséget szeretnék kérni letöltöttem az új naruto részt és betettem egy mappába a feliratot és a videót és átneveztem őket egy névre. Elindítom a narutót és csak néhányszor dobja ki a szöveget kb. 10 percenként egyszer felvillan a magyar szöveg. A lejátszó lehet hogy rossz?! Ja és az avi-s részt töltöttem le mivel a többi vagy el se indul vagy késik a szöveg vagy akad a kép. Kérlek segítsetek hogy min változtassak hogy jól végig tudjam nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2781 Dátum: 09 dec 05, 09:23:33 » |
|
Kodek problémád lehet, a GYIK menüpontban található kodekeket telepítsd fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kirisz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2782 Dátum: 09 dec 05, 15:53:14 » |
|
Nagyon köszi! Most már működik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2783 Dátum: 09 dec 05, 16:11:22 » |
|
hi mért van az hogy, ha elindítom a divx media player lejátszót, vagy a vlc media player lejátszót, megy a videó, csak nem tom berakni a feliratot?, mert leáll
oké semmi, közben visszaolvastam: P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 05, 16:18:49 írta titi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2784 Dátum: 09 dec 13, 00:27:30 » |
|
Sziasztok. A Mesemaraton kéne hangoskönyvben. Megvan valakinek? Vagy van valakinek linkje hozzá? (ja Vavyan Fable írta.)
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2785 Dátum: 09 dec 13, 01:15:20 » |
|
Megtaláltam egy torrentoldalon, a problém az, hogy zárt, jelenleg nincs regisztrációs lehetőség. Lekapnám, de túl nagy, hogy rapidra fel lehessen lökni...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2786 Dátum: 09 dec 13, 01:28:12 » |
|
Óriásmailba beleférne?? Mert az is jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2787 Dátum: 09 dec 13, 01:34:09 » |
|
no, elkezdem tölteni, és majd meglátjuk, mit tehetünk
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2788 Dátum: 09 dec 13, 01:49:14 » |
|
Köszönöm Majd ha lejött szólj és dobom az emailcímem püben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2789 Dátum: 09 dec 13, 01:52:45 » |
|
Okés, reggelre szerintem lent lesz Ha ezzel a sebességgel jön
|