Shiro
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 09 nov 21, 23:25:32 » |
|
Benne van a magyarosítás: http://www.aegisub.net/A régebbi verzióknál a betöltésnél mindig egy animéből volt egy kép (jelen verziónál a Aegisub logó van) Meg tudná mondani valaki hogy ezeknek mi a címe? Sajna csak az 1.10v-ról tudok képet http://imagerz.com/QFdCWloBVVc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 09 nov 21, 23:43:57 » |
|
Nem a Suzumiya Haruhiből van? Nálam meg az Aegivel van bajXD Nem lehet vidit betöltenixD Subtitle workshop tökéletesen megy mkv vidivel isXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 09 nov 22, 00:02:35 » |
|
Hmm lehet igazad van
Aegi: ha elindítanád a videót, akkor akadozik 200% on fut a proci és lefagy? ez esetben: Menün Audió/ Audió betöltése videóból.
Subtitle workshop: nem az mkv a gond, hanem a kodekek amiket az mkv használ (magyarán nem mindegy hogy mely kodekcsomag van fenn)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 09 nov 22, 00:04:14 » |
|
Valami modul hiányzik... már a teleppitésnél is kiírtaXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 09 nov 22, 00:14:18 » |
|
Hu ez aszem nekem is volt, aszem az egyik kodeknek (talán az FFDShow nak a modulja), vagy valami dll fájl lesz amit le kell tölteni a netről, és be a system 32-be
Szal aszem valami fájl másolgatással kapcsolatos dolog lesz itten.
Javaslom keress rá erre a hibaüzenetre, mert én is a neten találtam meg hogy mit kell csinálni.
(gondolom neked is jó párszor volt már kodek cseréd)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 09 nov 23, 15:59:56 » |
|
Az integrált hang kártya miért olyan halk? És ha beteszek egy 7.1-est akkor hangosabb lesz(mármint a maximális hangerő gondolok amit el tud érni) Ja és nem tudom van köze a win 7 ahhoz hogy ilyen halk a cuccos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun2
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 09 nov 23, 17:54:25 » |
|
Hali!:D Nem tudjátok h miért nem jó nekem a megauploados letöltés? Nem tom leszedni a Dragon Ball GT részéket:D már több böngészővel is próbáltam de nagyon lassú eddig semmi bajom nem volt vele:D valami ötlet:D xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 09 nov 23, 18:13:37 » |
|
A megaupload-ról alapból lassú a letöltés, nincs azzal semmi hiba
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Naruto-kun2
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 09 nov 23, 19:25:42 » |
|
de nekem azt írja ki h 7 nap mire lejön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 09 nov 23, 19:43:18 » |
|
nah valaki segítsen nekem olaszból az az sono abbiamo meg a siete vagy mi az az avere vagy az essere alakja a személyes névmásoknak?
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 09 nov 24, 22:18:13 » |
|
Kéne egy kis segítség. A mikrofonom elkezdett ilyen statikus hangot kiadni magából. Nem tudja valaki hogy ez mitől van?
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 09 nov 24, 22:32:06 » |
|
Ilyen sípoló hangot? Gerjed a mikrofon... A hangkártya illesztőproginál állíts az érzékenységén... Ha az a baja amire gondolok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 09 nov 25, 07:23:08 » |
|
Helló mindenki!Valaki meg tudná mondani h a Vampire Knight-nek hány anime része van?A barátnőmet ezzel térítettem meg,és ha nem tudok többet szerezni akk végem
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 09 nov 25, 11:54:19 » |
|
Hali! 13 epizód a Vampire Knight +13 epizód a V K Guilty. Sajna több nincs . Legalábbis én ennyiről tudok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 09 nov 25, 16:26:03 » |
|
És a sima Vk-t honnan tudom letölteni?