Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #2730 Dátum: 09 nov 20, 23:41:23 » |
|
nekem is hasonló problémám volt és nekem azzal oldódott meg hogy ujratetttem a gépem virus töredez mentesités cookek törlése megvolt és nekem ugy csinálta a mozzila meg az ie is hogy be irtam a naruto arena cimét és irta alul hogy kész de maga az oldal nme jött be de érdekes módon a soul arena t behozta mind az ie mind a firefox ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geridus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2731 Dátum: 09 nov 21, 09:50:36 » |
|
halihó nem tudjátok miért lészül ilyen lassan a felirat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2732 Dátum: 09 nov 21, 12:02:55 » |
|
Azért, mert megkérdezted! Akkor lesz kész, amikor zöld lesz a feliratok letöltése gomb. Attól nem lesz kész hamarabb, hogy kérdezed. Az NKWT tagjai ingyen dolgoznak, töltik ezzel az idejüket. Különben is, a legjobb minőségű angol felirat a Taka-fansubshoz köthető és még az sincs kész. Most fontos epizódok jönnek, nyilván a legjobbat szeretnék létrehozni, hogy nekünk jobb legyen, úgyhogy tessék csöndben maradni és felhagyni az ilyen jellegű kérdésekkel!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2733 Dátum: 09 nov 21, 12:11:40 » |
|
Én inkább várok és akkor minőségit kapok mert össze lehet csapni de akkor nem lesz olyan élvezetes a rész...Sztem egyébként ma már biztos lesz (saját jóslat)szóval ha javasolhatom ne türelmetlenkedjünk :DMert bármerre megyek abba botlok mikor lesz már felirat....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 21, 12:21:47 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2734 Dátum: 09 nov 21, 12:47:17 » |
|
Hogy jobb nézni a Narutot szélesvásznu módban vagy teljes képernyőben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2735 Dátum: 09 nov 21, 15:09:14 » |
|
Én teljes képernyőn szeretem de sztem ízlések és pofonok...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #2736 Dátum: 09 nov 21, 15:11:33 » |
|
én is mindig teljes képernyön nézem osztom asthi véleményét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2737 Dátum: 09 nov 21, 15:15:47 » |
|
Mindig széles vásznú módban nézed a narutot! A videók mindig 16:9 képarányúak, ami megfelel a szélesvászon méretének! (Jó béna megfogalmazás...) A monitorod meg 4:3 képarányú... Azért látod a fekete csíkot alul meg fölül! Az meg ha a videó képbeállításnál átálítod a videó méretét, az a képek torzulásával jár.... A gömböt oválnak látod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2738 Dátum: 09 nov 21, 15:24:37 » |
|
De szerintem ugyértik ,hogy kattintsanak 2x a képre h nelegyen semmi csak a videó vagy mondjuk a másodperc számláló ,start menü stb... bár.lehet tévedek
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2739 Dátum: 09 nov 21, 15:28:40 » |
|
Értem én hogy értik, csak a szélessávú módba kötöttem bele... Ablak nézet, vagy teljes képernő... Ez lett volna a helyes kérdés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ArAnyA
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2740 Dátum: 09 nov 21, 18:16:11 » |
|
Az én monitorom 16:10-es úgy hogy még ott is látszik minimális csík. De a laptopom az már 16:9 szóval én ott szeretem nézni (Főleg mert laptopon suliba is nézhetem ha laza az óra )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2741 Dátum: 09 nov 21, 22:46:59 » |
|
Valaki megtudja mondani, hogy miért van az hogy a Subtitle Workshop állandóan lefagy és kilép és kiírja a hiba üzenetet már leszedtem ezer félét és nem jó ugyanúgy rossz. Ja és nem a gépben van a baj mert más gépen is néztem és ott is ezt csinálta. Szóval valaki tud adni egy működő képest linket adni ahonnan letudom tölteni annak megköszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2742 Dátum: 09 nov 21, 22:51:28 » |
|
Talán ha leírnád hog mit ír ki a hibaüzenetben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2743 Dátum: 09 nov 21, 23:04:47 » |
|
Subtitle Worksop nállam is lefagyott már párszor
akkor fordul elő, ha 1. közben aktívan fut a MobiMouse (nem rögtön fagy le) 2. A progiba betöltöd a videót, amivel együtt az éppen fent lévő videókodekek is betöltődnek ezek némelyikét nem nagyon szereti. (*.mkv és társai)
javaslom csak divixes avikat használj a proginál (vagy ne tölts be videót)
Vagy helyette használd az Aegisub -ot kicsit bonyolultabb, de nem fagy le olyan gyakran (nálam még nem fagyott le)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2744 Dátum: 09 nov 21, 23:10:20 » |
|
Shiro köszi most már tudom miért fagy, közben mindig ment a video is. És az a másik progi amit ajánlasz az magyar nyelvü?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|