STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2565 Dátum: 09 okt 09, 18:50:03 » |
|
Tud valaki ajánlani egy programot AMV-k szerkesztéséhez, amivel könnyen és gyorsan lehet kezelni/vágni sok különböző videó-fájlt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #2566 Dátum: 09 okt 09, 18:57:02 » |
|
Sony vegas vagy Ulead Video Studio vagy pinnacle videos studio ultimate 12. én ezeket használom az AMV-knél!
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
*Reira
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
[Naru♥Hina]
|
 |
« Válasz #2567 Dátum: 09 okt 11, 19:18:14 » |
|
Sziasztok! Hát remélem ebbe a topickban mindenféle témában kérhet az ember segítséget!  A problémám az lenne, h a tesómtól kaptam egy iPod Nano 3generációs kütyüt. Csak USB van hozzá, CD, használati útmutató (ha egyáltalán eredetileg van ilyen hozzáxD) nincs. Így a netről letöltöttem az iTunes legújabb verzióját.
Szeretnék egy iPod zsenit megkérdezni, h; Hogy tehetek rá képeket? És filmet? Zenét is csak úgy tudok rátenni, h nincs csatlakoztatva az iPodom, úgy lépek bele az iTunesba, felrakom a számokat, és az iPodra csak akkor rakja fel a számokat, ha bedugom az USB-be. De úgy nem tudok felrakni számokat, h be van dugva. 
Nagyon megköszönnöm előre is a segítséget! 
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk."
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #2568 Dátum: 09 okt 12, 15:23:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
 |
« Válasz #2569 Dátum: 09 okt 16, 15:47:16 » |
|
Segítségre lenne szükségem S.O.S  BS Player lejátszót használok, és most fedeztem fel hogy a hanghoz képest belassult a videó O.O Eddig nem volt ilyen problem csak most... Már próbálkoztam mindenféle csúsztatással vagy beállítással de az eredmény mindig ugyanaz vagyis lassú a videó. Pls. ha van itt egy hozzáértő akkor segítsen nekem mert így nemtudok egy videót sem megnézni X"D Lehet hogy nem valami nagy cucc és csak én vagyok ilyen *síp* hozzá 
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2570 Dátum: 09 okt 16, 16:18:12 » |
|
Ez HD videó lejátszásnál szokott előfordulni. először is, nézd meg, hogy a géped alkalmas -e HD videó lejátszására. Amennyiben igen, úgy lőjj ki minden felesleges programot, ezzel is memóriát szabadítva fel. majd ha még így se megy, akkor a hűtéssel lesz a gond, azt macerásabb megoldani, de nem lehetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #2571 Dátum: 09 okt 16, 18:05:55 » |
|
Nekem az mkv-kiterjesztésnél volt ilyen az asztali gépemnél meg ugye az 1280X720 miatt....
Nah szóval igen itt a gond!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
 |
« Válasz #2572 Dátum: 09 okt 16, 18:52:41 » |
|
köszi a tippeket  csak azt nem tudom hogy hogyan nézhetném meg hogy alkalmas -e a gépem a HD-re x'D nem vagyok valami gép szaki  a 1280X720 miatt? Oo vagyis akkor a felbontásán kéne változtatnom? megpróbálom... szerk: próbáltam válzotatni és néhol jobb de még mindig nem a régi  és az nem lehet hogy valami kodeket kéne beszereznem? bár azt inkább nem nagyon piszkálom mert már párszor besültem vele 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 18:56:37 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #2573 Dátum: 09 okt 17, 00:38:37 » |
|
A monitorod felbontásán hiába változtatsz, az 1280X720 a videó felbontása, azt csak úgy tudod állítani, hogy átkonvertálod egy erre alkalmas progival, vagy ami egyszerűbb megkeresed ugyanazt a filmet (gondolom anime) kisebb felbontással.
Hmm írd le mi a címe annak a videónak, hátha tudok hozzá linket. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
 |
« Válasz #2574 Dátum: 09 okt 17, 09:45:46 » |
|
Nem a monitor hanem a vidi felbontásán változtattam  De akkor próbálkozok egy ilyen átkonvertálással. És igen a videó egy anime méghozzá a naruto shippuuden 131 amit azóta se tudok megnézni X"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #2575 Dátum: 09 okt 17, 10:33:31 » |
|
Nem a monitor hanem a vidi felbontásán változtattam
De gondolom a lejátszóban, ami a proci terhelését nem igen csökkenti, mert ugyanúgy a teljes adatforgalmat fel kell dolgoznia. itt egy softsubos SD verzió http://www.mininova.org/tor/30501952,4Ghz- Celeron procival nálam fut ha ennél jobb van neked akkor nem hiszem hogy gondod lehet vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
 |
« Válasz #2576 Dátum: 09 okt 17, 11:29:52 » |
|
Ja igen, a lejátszóban,köszi a felvilágosítást  És köszi a linket is,töltöm hátha megyek valamire.A procim meg rosszabb mint a tiéd, 1.80 Ghz  szerk: lejött a vidi éssss működiik  akkor ezek szerint a HDvel volt a gond,ne'? Köszi mindenkinek a segítséget/tippeket 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 17, 12:05:41 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2577 Dátum: 09 okt 17, 11:45:08 » |
|
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van ez a bizonyos Mozilla Thunderbird nevezetű levelező, és abban ami nekünk van, csak a Beérkezett levelek, Törölt levelek és Piszkozatok mappája van. nem lehet valahogy beállítani, hogy az Elküldött leveleket is lehessen látni? Vagy ebben a levelezőben nincs is ilyen? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2578 Dátum: 09 okt 17, 12:11:56 » |
|
szerk: lejött a vidi éssss működiik  akkor ezek szerint a HDvel volt a gond,ne'? minden bizonnyal...mondjuk 1.8-as procival nem is nagyon meglepő a dolog  éshogy én is kérjek valamit, ehhez az animehez keresek softsubos mkv letöltést. ha valaki tud, vagy van valami tippje, ne tartsa magát vissza 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 17, 12:56:39 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2579 Dátum: 09 okt 18, 08:39:55 » |
|
Nekem kicsomagolási próblémám lenne. Újjabban a Razor-os emberkék fura módon csomagolják a dolgaikat pl. /rzr-fa10.031 95.37 MiB /rzr-fa10.001 95.37 MiB /rzr-fa10.002 95.37 MiB /rzr-fa10.003 95.37 MiB /rzr-fa10.004 95.37 MiB /rzr-fa10.005 95.37 MiB /rzr-fa10.006 95.37 MiB /rzr-fa10.007 95.37 MiB /rzr-fa10.008 95.37 MiB /rzr-fa10.009 95.37 MiB /rzr-fa10.010 ebből ezek 001,002-k lennének a kiterjesztések. Nos ezeket hogyan lehetne összevonni vagy valahogy kicsomagolni? előre is köszi nstall Notes
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 08:41:28 írta -Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
|