Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 09 júl 24, 23:02:57 » |
|
Nekem is kéne egy kis segítség van itt vki aki csinál AMV-ket, mert ha igen tud ajánlani egy jó kis progit régebben csináltam de elfelejtetem a proginak a nevét és nem ugrik be előre is köszönöm a választ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 25, 10:46:37 írta Zohan-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 09 júl 24, 23:38:25 » |
|
Sony Vegas (asszem ez a neve sokan ezt ajánják de azért nézbe az AMV topicba is )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 09 júl 25, 02:55:26 » |
|
de wmm-el is lehet, meg adobe-nak is több progija van ehhez pl adobe premier és ulead video studio (egyébként nem amw hanem AMV)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 25, 02:56:47 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 09 júl 25, 04:28:13 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! ModerátorSony Vegas (asszem ez a neve sokan ezt ajánják de azért nézbe az AMV topicba is ) Oké mondtatok egy párat ki is próbálom sztem mindet csak meg lesz a nekem való Köszönöm a segítségetek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 30, 10:26:15 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 09 júl 25, 08:29:50 » |
|
Adoba After Effects is erre való, de igaz, a sony vegas a legalkalmasabb erre. AMV=aime music video
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2225 Dátum: 09 júl 28, 11:34:10 » |
|
Ha valaki fennt van egy jobb torrent oldalon nem tudna adni egy torrentet a Harry Potter 1-7. hangoskönyveiről. előre is köszönöm. msn ( mates150@hotmail.com) vagy pm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 09 júl 28, 12:30:36 » |
|
Hát ha fent vagy moobs.hu-n én tudok neked adni torrent linket.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 09 júl 29, 18:42:59 » |
|
kis segítséget kérnék ahhoz, hogy amikor letöltök valamit a Firefox a Free Download Manager programot használja és ne az alapértelmezett letöltésvezérlőjét :S
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 09 júl 29, 19:37:22 » |
|
Szerintem töltsd le hozzá a flashgot kiegészítőt. Ha telepítetted, akkor majd megkérdezi, hogy megnyitás, letöltés(ekkor az alapértelmezett belső letöltőt használja) vagy flasgot. A flasgot melletti listából pedig válszd ki a megfelelő letöltésvezérlőt.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 09 júl 30, 09:32:09 » |
|
Üdv! Azt meg tudja valaki mondani, hogy '.mkv' formátumot milyen lejátszó játszik le? Vagy ha nem a lejátszó a hibás, akkor milyen kodek kell hozzá? Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 09 júl 30, 10:30:58 » |
|
Media Pleyer Classic Beállítások->Formátumok->Matroska előtt a négyzetbe pipa, lejátszót újra indítod, és játsza az MKV-t... De jól jársz, ha az összes rublikát kijelölöd a Formats/Formátumokban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2231 Dátum: 09 júl 30, 11:17:57 » |
|
Megint én...jóanyámnak letöltöttem a Norton Internet Security 2008-at, csakhogy angol nyelven. Ő pedig ragaszkodik hozzá, hogy magyar legyen. Elképzelhető a programon belül valamiféle nyelvbeállítási opció? Mert én sehol sem találtam :S A választ előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 09 júl 30, 12:00:11 » |
|
Gabesz: Köszi szépen! Nagy segítség volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 09 júl 30, 13:05:29 » |
|
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet képet belinkelni ide a fórumra? Lécci segítsetek!
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 09 júl 30, 13:12:29 » |
|
Az attól függ hogyan akarod. Ha csak simán linkelni akkor annyi hogy bemásolod a hsz-be a kép címét. Ha azt akarod hogy meg is jelenítse akkor ott van a kép beszúrása ikon és kiad két img-t, azok közé illeszd be a linket és berakja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|