Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2130 Dátum: 09 júl 02, 17:54:12 » |
|
Miroku leszarom a 4 szót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2131 Dátum: 09 júl 02, 18:12:17 » |
|
Nekem meg ahhoz kéne segítség, hogy úgy nagyvonalakban az irc hogy a fenébe működik. Tököm televan, hogy aniDB-n kikeresek valamit, majd kiderül, hogy csak irc-ről tölthető le...mi az? Hogy kell használni?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2132 Dátum: 09 júl 02, 18:14:11 » |
|
Morita nagyon ügyes lehettél. És képtelen vagyok letörölni az asztalról. még a delet gombbal se a tálcára le tudom "rakni". Gyori, a Dragon ball Kai nál arészleteknél ott van a torrentes link
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2133 Dátum: 09 júl 02, 18:26:51 » |
|
Ritka! Én úgy hallottam, hogy az IRC valami ősrégi chatprogram. Asszem kell hozzá egy Mirc nevű program. Valahogy letölteni is lehet rajta keresztül(asszem). Régen olvastam hozzá egy tök jó oktatást, csak sajna nem találom...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2134 Dátum: 09 júl 02, 18:32:33 » |
|
Hali! Letöltöttem a DB Kai-t és a videoplayerem szaggatva játsza le. Szal nem csúszik a kép és a felirat hanem a videó akadozik. Ez miért van?? (próbáltam VLC-vel meg Bsplayer-rel st.) Előre is köszi.
Biztos hogy a 720.p-t szedted le és nem bírja a géped csak a 480.p-t. És honnan tok leszedni 480.p-st???? Csak mert a régebbi verziókkal nem volt semmi baj. A videók tökéletesen mentek. Már megoldottam neki a problémát:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2136 Dátum: 09 júl 02, 22:44:39 » |
|
Hali aki nézi a CSI:New yorki helyszineloket szeretnék egy kérdést feltenni.Valaki tudja annak a résznek a pontos S.E jét(évad epizód) vagy a nevét amelyikben egy gyerekanyit jácik (asszem gears of wars al) és csak kávét meg energia italt iszik hogy meghal ? Nagyon szépen kérem aki tudja irjon az IMDb n az összes rész epizód ismertetőjét megnéztem de nem találom :'( valaki segitsen kérem
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2137 Dátum: 09 júl 02, 22:58:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2138 Dátum: 09 júl 03, 01:59:19 » |
|
Kösz kösz kösz kösz(min 4 szó) xD
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2139 Dátum: 09 júl 03, 02:22:13 » |
|
srác már leirtam neked dumába, direkt kikerestem a részt...szóval olvasd el mert ideges leszek xD najó nem de lehetnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MasterX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2140 Dátum: 09 júl 03, 11:50:44 » |
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Naruto sorozathoz hol találom a magyar feliratot? Már, ha van egyáltalán, mert a Shippudenhez találtam. Plusz, ha valaki esetleg tudja, hogy a mega mennyi idő elteltével enged ismét letölteni? Azt írja próbáljam 7 perc után, de nem enged tovább 30 perc után sem.
Köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2141 Dátum: 09 júl 03, 13:15:07 » |
|
Itt az AnimeAddictos link a feliratokhoz: LINKHm, attól függ milyen neted van? A leg egyszerübb, hogy lekapcsolódsz, utána meg vissza a netre és kész .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2142 Dátum: 09 júl 03, 13:58:57 » |
|
Meg asszem naponta max 3-at vagy ez csak nálam van...?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2143 Dátum: 09 júl 03, 14:04:23 » |
|
Csak nálam.... Nekem napi max 3 vagy 30 gigát... Egy párszor túlléptem már xD.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|