Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
 |
« Válasz #1785 Dátum: 09 márc 21, 12:31:36 » |
|
A rádió antennája a hátsó ablakba integrált. (az adatok nem kifejezetten megbízható forrásból származnak  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1786 Dátum: 09 márc 21, 17:07:55 » |
|
Az gáz...  Attól féltem...  Oké köszi.. Húzhatunk be egy belső antennát... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1787 Dátum: 09 márc 22, 11:30:57 » |
|
Kéne kis segítség. Valaki tudna adni egy linket pü-be vagy itt, egy magyar, teljes verziós WinZip-ről? A google a barátom, de remélem ti jobbak lesztek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1789 Dátum: 09 márc 24, 15:13:33 » |
|
kicsi segítség kéne  a COD4-hez milyne patch kell?? mert haver felrakta és a menü-ig bejön aztán kilép vagy ez nem patch hiba??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1790 Dátum: 09 márc 24, 20:01:14 » |
|
valaki tudna nekem segiteni ? mivel elég sok anime fan van ezen a fórumon ^^ nyah azt szeretném kérdezni hogy : http://www.youtube.com/watch?v=A7pFIUlRru4 ebbe a vidibe mikor mondja az elején hogy "ezt most találtam ki , meg hogy ez eltévedt mind 1 , egy pillanat" . annak az animének mi a neve ? thx ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1791 Dátum: 09 márc 24, 20:41:47 » |
|
valaki tudna nekem segiteni ? mivel elég sok anime fan van ezen a fórumon ^^ nyah azt szeretném kérdezni hogy : http://www.youtube.com/watch?v=A7pFIUlRru4 ebbe a vidibe mikor mondja az elején hogy "ezt most találtam ki , meg hogy ez eltévedt mind 1 , egy pillanat" . annak az animének mi a neve ? thx ^^ a kommentek között keresgélsz ott találod. Janguru wa itsumo hare nochi Guu. ez a cím,szerintem a AA le tudod tölteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #1792 Dátum: 09 márc 24, 20:42:49 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 24, 20:44:04 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1793 Dátum: 09 márc 24, 21:42:49 » |
|
A kérdésem a következő lenne. Van egy Sony Ericsson v640i mobiltelefonom és szeretnék rá rakni égetett Narutot. A felbontása 176X220. De itt a probléma mert nekem egy olyan progim van aminek az a neve Total Video converter azzal lekonvertáltam 3Gp-be és mégis látszanak a pixelek. Mit ajánlanátok ami a legjobb konvertáló?
A Total video Convertelnél nincs is jobb erre a célra de ne 3Gp be konvertálj hanem sima Mp4 be amit Mpeg4 video ként ír ki a program. Beálitásnál ajánlom a video Optionba hogy 15 helyett 25 falme/secunds ot álitsál be és alatta a Bit Rate menüpntba 300 kbits/s -t és felbontásnál a 176X220 helyett próbálkozhatsz a 320X240-es felbontással. Persze ez csak akkor működik, ha neked lejátsza az Mp4-et a mobilod. Remélem tudtam segíteni, jó filmnézést. Nekem is lenne 1 kérdésem, hogy nem tudna-e valaki egy jó felirat égető progit lehetőleg magyart. Én is szerteném mobilon nézni a részeket csak sajnos a feliratot nem kezeli így jó lenne, ha tudnék égetni bele feliratot. Egy progiról tudok Virtual Dub de szegénykébe még a videót sem tudom belerakni nem, hogy égetni tudnék vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 24, 21:43:34 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #1794 Dátum: 09 márc 24, 22:12:08 » |
|
Nekem is lenne 1 kérdésem, hogy nem tudna-e valaki egy jó felirat égető progit lehetőleg magyart. Én is szerteném mobilon nézni a részeket csak sajnos a feliratot nem kezeli így jó lenne, ha tudnék égetni bele feliratot. Egy progiról tudok Virtual Dub de szegénykébe még a videót sem tudom belerakni nem, hogy égetni tudnék vele.
Akkor neked a Pocket DivX Encoderre van szükséged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1795 Dátum: 09 márc 24, 22:58:11 » |
|
Üdvözlet emberek! Tudna valaki egy olyan videóvágó programot ajánlani, amivel viszonylag egyszerűen tudok openingeket/endingeket kiszedni, és Mkv-t is kezel? 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1796 Dátum: 09 márc 24, 23:12:07 » |
|
Köszönöm szépen a tanácsot a Progi nagyon király  ezer hálám Shiro Sama  .
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #1797 Dátum: 09 márc 25, 00:02:52 » |
|
Harag, az előbbi progi neked is hasznos lehet, kezeli az enkávét, meg a vágás is egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1798 Dátum: 09 márc 25, 19:55:51 » |
|
nah már megint kérdeznem kell , ez olyan kellemetlen -_-" nyah szóval az a helyzet hogy a bleach 90.rész part 2-je mindig visszaugrik az elejére , hiába váltok böngészőt . A google chrome sem jó a , a mozzila sem , az expoler sem . Szóval .... valaki tudja mit csinjak , vagy hogy hogy tudnám meglesni végre végig azt a (^.^) rééészt ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1799 Dátum: 09 márc 25, 20:47:51 » |
|
Ha ugyanazon az oldalon nekem minden videóval ezt csinálja. Nem tudok megoldást. Talán töröld az ideiglenesen letöltött fájlokat.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
|