Miroku
|
|
« Válasz #1740 Dátum: 09 márc 10, 22:49:44 » |
|
...Egy meghibásodott monitorral téged is ki lehet nyiffantani. Gabesz, nem fordítva? Szoftvert lehet újra telepíteni, ha a hardverre megy rá, az a nagyobb gond. Milyen U betűs FTP szeróra gondolsz?^^" Segítek, ha tudok, de így nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1741 Dátum: 09 márc 10, 22:51:42 » |
|
Hát ha olyan a vírus, amitől kinyírja magát a hardver, akkor igen... De ha időben reinstallálsz, és törlöd a vírust, akkor megússza a gép... De ha mondjuk megsül a procid, vagí szektorhibás lessz a vinyód, azt már cseszheted...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1742 Dátum: 09 márc 10, 23:01:54 » |
|
Gabesz! Az a bizonyos U-betűs nekem se megy....
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1743 Dátum: 09 márc 10, 23:06:17 » |
|
Oké köszi! Már majréztam hogy kitették a szűröm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1744 Dátum: 09 márc 11, 14:38:53 » |
|
Hát ha az U-betűs FTP szero animés akkor tegnap nekem se ment, ma meg nem néztem Egy olyan kérdésem lenne. Még egy vinyót akarok a gépbe pakolni (80Gb). Ez most egy másik gépben van... És akkor az lenne, hogy mindkettő vinyót meg kell formázni, vagy csak azt amelyiket be szeretném rakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1745 Dátum: 09 márc 11, 16:24:59 » |
|
Elvileg nem kell formázni egyiket sem... Csak be kell állítani hogy meik legyem az elsődleges winyó... Ugyanúgy, mint amikor rackeled a winyót... A vinyón a jumpert a megfelelő helyre kell átrakni és kész...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1746 Dátum: 09 márc 11, 21:34:46 » |
|
Hello én olyan embert keresek aki komolyan akár versenyszerűen foglalkozik a HKK-val Ha valakinek van ilyen ismerőse lehetőleg pesten a XV-kerületben vagy környékén az küldjön nekem egy Pü-t. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1747 Dátum: 09 márc 11, 21:53:29 » |
|
Héé én azzal régen foglalkoztam xD Van egy csomo lapom:D sőt asszem van tűzvarászlatos paklim xD imba *.* csak kinőttem belőle:D de amugy tényleg van egy csomo jó lapom ha kell vmi írd le lehet megvan xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1748 Dátum: 09 márc 12, 15:14:24 » |
|
helló azt szeretném kérdezni h pps-fájlokat hogy lehet megnyitni?? vagy mivel?? mert istennek se akar működni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
davee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1749 Dátum: 09 márc 12, 18:38:12 » |
|
Császtok! Figyu láttam a honlapon a Naruto Ultimate Ninja Storm videóját.Na ezzel kapcsolatban valaki meg tudna nekem mondani valamit(nem is pontosan a játékkal hanem a PS-sel kapcsoltaban).Szóval tudja valaki hogy PS2-n fut-e PS(1)-re tervezett játék?(Remélem igen) Lécc írjatok mihamarabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1750 Dátum: 09 márc 12, 18:58:02 » |
|
már írtak dumába ps3-ra van nincs ps1-en eg 2-n sem
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1751 Dátum: 09 márc 12, 19:45:41 » |
|
Ismeri valaki a Akadémiai MoBiMouse Plus nevezetű progit?K*rva jó fordítóprogram.Csak ráviszed a szóra és tádááá:felhoz egy rakás választási lehetőséget.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1752 Dátum: 09 márc 12, 20:06:48 » |
|
Igen én ismerem. Tényleg hasznos tud lenni, ha nem tudsz egy vagy két szót.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1753 Dátum: 09 márc 12, 23:08:01 » |
|
Egy kis segítséget kérnék Valaki nem tud egy olyan oldalt, ahol sorozatokat lehet leszedni magyar szinkronnal? Nekem konkrétan a Star Wars: Clone Wars animációs sorozat kéne, de ha már lenne egy gyűjtőhely, többet is meglesnék... Előre is köszönök mindent
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
|