DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1680 Dátum: 09 márc 07, 00:36:00 » |
|
Valahol mindenki noob, hiszen senki se tudhat mindent.. Amúgy igazad van, és ha nem tudsz biztosat egy témáról, akk ink csak kommentelj de csinálj belőle poént..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1681 Dátum: 09 márc 07, 01:48:24 » |
|
nincsmagyar winrar jesszuska könnyeket csaltál szemeimbe T¸T
Ezt megszívtad bocikám mert tényleg van magyarosítás a WinRar-hoz... akkor nemértettél... azt úgy értettem hogy a nincsmagyarwinrar kijelentéssel csalt könnyeket a szemembe, mivel mi ()én() már 4ben winrar-ral magyar winrarral kezdtem tanulmányaimat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 01:50:08 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1682 Dátum: 09 márc 07, 02:22:21 » |
|
Én angol winRAR-t használok, nincs azzal semmi gond, habár nem értek semmit, tudok ki- és becsomagolni, a többire meg ott a Total Commander. Leszedtem feliratosan a DN animét csak VLC media playerben nem mutatja a feliratot.. Tud valaki valami megoldást rá?^_^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 04:03:35 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1683 Dátum: 09 márc 07, 06:35:13 » |
|
Én angol winRAR-t használok, nincs azzal semmi gond, habár nem értek semmit, tudok ki- és becsomagolni, a többire meg ott a Total Commander. Leszedtem feliratosan a DN animét csak VLC media playerben nem mutatja a feliratot.. Tud valaki valami megoldást rá?^_^" VLC elmegy..bár bugzik mint egy Windows..ayánlom a KMPLAYER-t, még szebb yobb söttöbö.. tess itt az enyim, integrált témákkal: http://depositfiles.com/files/chshc7cq9Amúgy az se árt, ha a feliratnak ugyanazt a nevet adod, mint a filmnek, és ugyanabba a mappába rakod..akk auto +nyitja, ha+nem akk te nyitod+ a progiba.. Ya és bocika, sry nem tudtam h úgyérted..! Nekem a Win 3.1 csalna könnyeket a szemembe..ahh régi yo gépem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1684 Dátum: 09 márc 07, 08:01:32 » |
|
Ha már negyedikbe WinRARoni tanultatok, akkor grat Szarvasmarha....... Amúgy, nem tudom, mi baja az embereknek az angol szoftverekkel.... Mindet úgy építik fel, hogy a süketnéma is tudja használni...........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1685 Dátum: 09 márc 07, 10:45:42 » |
|
igeen, ez kb minden progira igaz.... kivéve amire nem. am meg 4edikbe jártam ecdl előkészítésére, hogy ne úgy menjek oda, hogy "jjééééé némmáá számítogép!" mondjuk a levelező-t, a winrar-t, meg a word, meg paint-on kívül semmit sem vettünk... ezeket legalább már tudom És ésss csak úgy kérdezném, hogy ne offoljak tele itt mindent... a szinkronizálási központ, az mire való itt a gépen... assem tom, hogy került oda ma 2 órakor még nem volt ott, azt most benyomom a gépet, azt nézek, h whatdöfák?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1686 Dátum: 09 márc 07, 15:20:46 » |
|
igeen, ez kb minden progira igaz.... kivéve amire nem. am meg 4edikbe jártam ecdl előkészítésére, hogy ne úgy menjek oda, hogy "jjééééé némmáá számítogép!" mondjuk a levelező-t, a winrar-t, meg a word, meg paint-on kívül semmit sem vettünk... ezeket legalább már tudom És ésss csak úgy kérdezném, hogy ne offoljak tele itt mindent... a szinkronizálási központ, az mire való itt a gépen... assem tom, hogy került oda ma 2 órakor még nem volt ott, azt most benyomom a gépet, azt nézek, h whatdöfák? http://www.microsoft.com/hun/windowsvista/features/foreveryone/sync.mspx
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 15:21:34 írta DeiBaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1687 Dátum: 09 márc 07, 17:44:53 » |
|
ok a linket értem... de mégis szerinted hogy lett nekem 7 óra alatt ilyenem... mert eddig nemvolt amugy meg kérlek 3-4 szó, ezt püben elkülthetted volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1688 Dátum: 09 márc 07, 19:59:27 » |
|
Egy kis segítség kéne:szóval, most a Shin Megami tensei-el játszok. Gondolom nem sokan játszanak rajtam kívül de hátha.. Szóval, meghalt a szörnyem és nem tudom hogy kell újraéleszteni.Tudom hogy lehet, mert a szemem előtt csinálta egy másik csávó szükséges lenne még mindíg ez lenne a kérdésem. Semmi visszajelzés. Ha azért mert nem tudja senki akkor bocsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1689 Dátum: 09 márc 07, 21:02:20 » |
|
Valszeg silent updater lehúzta a gépre, vagy vmien progi esetleg driver telepítette mer mer..vagy eddigis ottvolt csak vmi bekapcsolta..eh nemszeressem a Vistát..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1690 Dátum: 09 márc 07, 21:54:58 » |
|
Valaki tud segíteni?Van egy pendrive-om,(Kingston-os)bedugom a gépbe,felismeri,de ha a sajátgépbe rámegyek a tulajdonságokra,azt írja ki hogy 0 byte van rajta.Pedig csont üres,nincs rajta semmi,és nincs se szabad se foglalt terület.Remélem nem voltam túl bonyolult.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1691 Dátum: 09 márc 07, 22:10:39 » |
|
Szerintem próbáld meg formázni, az nálam használni szokott, bár nálam az mp-4-em csinált hasonlókat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 22:32:39 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1692 Dátum: 09 márc 07, 22:17:27 » |
|
Marci: formázás. Ha nem megy akkor kuka utca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1693 Dátum: 09 márc 08, 12:29:30 » |
|
A formázást is próbáltam,nem csinált semmit,de a múltkor meg azt írta ki,hogy hiba történt a telepítésnél,valszeg hibásan fog működni.(mármint a pendrive)
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1694 Dátum: 09 márc 08, 12:32:19 » |
|
Hát akkor próbáld meg újratelepíteni a gépre. Ha nincs hozzá lemez, akkor próbálj hozzá ien segédprogit letölteni. Én nekem is volt egyszer ien, és én csak újra felraktam és működött...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|