Shiro
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 08 dec 15, 15:34:08 » |
|
Aegisub ezzel lehet szint betűtipust álítani, karaoket készíteni, meg akár térben is elforgathatod stb http://www.aegisub.net/ui: magyar nyelv van benne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 15, 15:34:55 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 08 dec 17, 11:42:25 » |
|
Hali, aki ismeri a Linpus Linuxot az megtudná mondani, hogy lehetséges-e grafikus megjelenítésre váltani vele? Ha igen, akkor egy parancssort is írhatna nekem:D Köszi=D (vaaan új laptopoooom jupíííí és tudok neki KILL parancsot írni x""D ) egyébként xp lesz rajta, csak kíváncsacsi vagyok erre is:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 08 dec 20, 14:14:56 » |
|
Most egy elég amatőr kérdés következne. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy melyik az U***** oldala? Csak mert nekem ennyi nem sokat mond Google, pedig most az egyszer a rosszbarátom volt. Moderátor: Ha lehet ne írd ki!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 20, 16:13:58 írta Shiro »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 08 dec 20, 14:26:52 » |
|
Hát izé legjobb tudásom szerint,a honlap azzzz www.usteam.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 08 dec 20, 15:22:33 » |
|
http://U*****.hu/ Ez az U oldalának a címe, vajon miért nem lehet kiírni? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 20, 15:28:33 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 08 dec 20, 16:12:29 » |
|
Na mitgondolsz? xD
egyszerüen csak elé kell rakni a www-t, meg utána a .hu-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 08 dec 21, 21:37:18 » |
|
Hali megint én vagyok! Először is köszi az értékes segítségekért mindenkinek. Másodszor: MKV kiterjesztésnél, be lehet valahol állítani, hogy a hangok közül melyik legyen az alapértelmezett? És ha igen, akkor hol? Csak mert zavar, ha angolul kezdi el a szöveget, Japán helyett...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 08 dec 21, 22:06:51 » |
|
Nyisd meg Media Player Classical a fájlt, aztán "PLAY" fül, ott "Audio" és végül "Options"...szerintem ott be lehet állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett nyelv...(de persze nem biztos, hogy jót mondtam, mert sose zavart ha angolul kezdi és át kell váltsak japánra, szóval csak egy ötlet volt ) Vagy nyisd meg a sima media playerrel és tedd teljes képernyőre, aztán jobb gomb "hangok és szinkron nyelvek", ott "Alapértelmezés" és állítsd át az egészet japánra...( ez sem biztos, hogy segít )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 21, 22:16:26 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 08 dec 21, 22:55:08 » |
|
De ha te buherálod össze az mkv-t, akkor megpróbálkozhatsz még azzal, hogy a japán hangot hagyod benne, és kiszeded az angolt, ha az nem kell, Ehhez asszem csak egy mkvmerge GUI kell.. Megnyitod az mkv mergét->ADD->kiválasztod az aktuális MKV fájlt, megnyitás, a pipákat kiveszed a nem kellő cuccok elől->Optut filename-hoz beirod az elérési utat, hogy hova mentse, és Start muxing... Kész is a megfelelő mkv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 08 dec 23, 11:24:12 » |
|
Sziasztok!
Naptárkészítő programot keresek, olyat, amilyet te már személyesen is használtál, kedves fórumozó társam, jó tapasztalataid voltak vele és egyszerűen használható.
Előre is köszönöm a segítséged.
U.I.: A google az egy dolog, de nincsenek személyes tapasztalatai.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1345 Dátum: 08 dec 25, 19:33:40 » |
|
Égető szükségem lenne egy működő Convertáló programra ami az Flv-ből éés az aviból MP4-et csinál. előre is kösz a segítséget
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 08 dec 25, 21:46:09 » |
|
Total Video Converter programot ajánlom. Letöltéshez pedig: google
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NarutoRullez
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 08 dec 26, 18:04:37 » |
|
Shippuudenből a 3. részt miért nemtom letölteni..mikor visszaszámolt rányomok hogy download és kidob oda ahova a link mikor rá kattintok..:S ...volt de már megoldottam sry ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 26, 18:05:50 írta NarutoRullez »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balent
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 08 dec 28, 19:28:57 » |
|
letöltöttem a shippuden 90-et de a windows media player csak a hangot játsza le a képet nem... a divx-et is megszereztem de az is csak a hangot játssza le..... Ugyanez van azösszes többi résszel is Lime Wire-rel töltöttem le Ha vki tud segíteni az írjon pls
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 08 dec 28, 19:51:16 » |
|
próbálkozz Zoom Playerrel nekem még soha nem volt vele gondom letöltés: >>>>nem gondoltad hogy segítek igaz? <<<< x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|