Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1305 Dátum: 08 dec 04, 19:03:14 » |
|
Üdv! Nem tudja valaki, honnan tudnék Ali Project-es számokat letölteni? Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1306 Dátum: 08 dec 04, 20:57:12 » |
|
Hát bróbáld meg Cabos-sal vagy LimeWire-val ezek a programok nagyon jók. Én most limewre-vel találtam vele számokat. Egy próbát megér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1307 Dátum: 08 dec 06, 01:08:15 » |
|
Szasztok valaki tud segiteni ? Hogy kell a Dameon tools Provan Virtual IDE Drivert csinálni ? Valaki segitsen plz :-(
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1308 Dátum: 08 dec 06, 09:21:54 » |
|
Hát jobb klik-->felviszed oda ,hogy "Virtuális CD/DVD-ROM"--> majd oda ,hogy "Eszközök számának beállitása" és beállitod ,hogy hány drivered legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1309 Dátum: 08 dec 06, 20:57:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1310 Dátum: 08 dec 06, 22:11:02 » |
|
Talán mert a letöltés is igényel egy kis procit és memóriát... Ha meg túlterhelődik valameik, akkor az kihatással van az összes futó programra... Proci és memória használatot illetően...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1311 Dátum: 08 dec 07, 16:37:34 » |
|
Nekem is kéne egy kis segítség. Manga színezéssel próbálkozom, de a Ps nem tud *.png fájlokat szerkezteni. És esetleg lenne valami konvertáló vagy valami más megoldás? XnView sem tudja konvertálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1312 Dátum: 08 dec 07, 16:48:04 » |
|
konvertálásra mondjuk: Irfanview. Megnyítod, CTRL+S aztán választhatsz ezer képformátum közül... Attól függ mivel töltesz. Legalábbis a Firefox, Opera és böngésző társai azért procit emésztenek fel, még ha nem is nagy mennyiségben, ezért lehet a lassúlás. A letöltőprogramok mint Flashget, Azuerus ésa többi pedig (mindmás elven müxik) azért keményen tudják zabálni a memóriát és inkább ez a gond (szvsz). Merthát mikor töltesz le vmit sztem nem egyből a vinyóra menti, hanem egy elkülönített memória részre ahonnét aztán tápakolja a vinyóra (ami elég röhejesen hangzik, de valszeg így müxik...) Na most ha telepítesz, akkor az ideiglenesen telepített szir-sz@rokat is kell raknia addig vhová, ergo memória.. Vagy nagyon rosszul közelítem meg a kérdést...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 07, 16:51:47 írta acid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1313 Dátum: 08 dec 08, 14:11:40 » |
|
Ezer Hála Acid jól jött ez a smile. Sikerült is. Mostmár elkezdhetem én is a szinezést, mert eddig nekem ezeket a formátumokat mindíg valami színpalettának mutatta a Ps
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1314 Dátum: 08 dec 08, 16:35:35 » |
|
Sziasztok! Most nekem lenne egy igen júzer kérdésem: milyen programmal és hogyan tudok videórészletből animált (gif) képet készíteni? Ha valak tud segítsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1315 Dátum: 08 dec 08, 17:22:15 » |
|
Itt egy link elvileg, hogy kell, de az más kérdés, hogy nekem sose működött, sajna. (Esetleg tudja valaki miért?)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 08, 18:05:09 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1316 Dátum: 08 dec 08, 18:02:45 » |
|
Köszi szépen. Majd megpróbálkozom vele, hátha nekem sikerűl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1317 Dátum: 08 dec 08, 18:19:11 » |
|
Na, most én kérnék megint segítséget. 1. Torrenten mit jelent aktívnak, vagy passzívnak lenni? 2. Limewire-er hogy lehet letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1319 Dátum: 08 dec 08, 18:39:08 » |
|
Akkor oké, eddig én is így próbáltam, csak soha nem talált semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|