24 nov 25, 22:24:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 942014 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1275 Dátum: 08 nov 22, 12:01:26 »

lol... elindítom a Windowst... megnyomom az F8-at... erre bejön a BIOS xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mindegy ígyis toom, hogyan kell csökkentett módba lépni... Vistánál... xDD Mert Vistám van  Pojén Ami tényleg szar.. nekem aztán mondani sem kell xD

Szal beléptem csökkentett módba és jött ugyanaz a hiba x"""D de legalább röhögtem egy jót a csökkentett módos szar képernyőn Pojén Úgy néz ki, mint a 20 éves számítógépek grafikája xDDDDDD

Amúgy alapból be sem jön a rendszergazda indításkor :/ Amikor belépek nem is választhatom a rendszergazdát, csak az általános jogú felhasználót... hmm... Vista szép csodái...  Hümm-hümm Furcsa... amíg egy felhasználófiókom volt, addig nem voltak ien gondok xDD Csak akkor is a gép nem engedte, hogy bármit is kitöröljek a program filesből, mert azt mondta, nincs hozzá jogosultságom... pedig rendszergazda voltam xDDD
Nah mindegy.. lehet ráférne a gépre, hogy újrarakjam a windowst xDDD
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1276 Dátum: 08 nov 22, 12:04:20 »

A BIOS???? XDXD Ilyet még nem hallottam. Mosolyog Vista...
Szerintem szedd le azt a szart, és tegyél fek XP-t. Az legalább működik. Rendszergazdaként nem lehet törölni a Program Filesből...ááá durva ez a Vista.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1277 Dátum: 08 nov 22, 12:06:48 »

Újrarakod a windózt, és a rendszergazda névhez írsz egy nevet, jelszó mezőt üresen hagyod... És innentől üresen hagysz minden felhasználói fiók rublikát... Igaz akárki tudja használni a géped, de nincs ilyen gondod...

BIOS-nak az F4-el kéne bejönnie...
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1278 Dátum: 08 nov 22, 12:21:10 »

Hmm... indításkor nekem azt írja ki, hogy az F2-vel kéne bejönnie... xDD De nekem az F8-al is az jön be... xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Asszem Gabesz igazad van... csakhát most ien hülyeség miatt ki kell írnom mindent Johhny Depi ... plusz nem nagyon van kedvem pótolni az összes progit, de úgy néz ki ez az egyetlen megoldás x"""D
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1279 Dátum: 08 nov 22, 12:23:40 »

Akkor rosszkor csinálod. Nem akkor kell nyomni az F8at amikor elindul a gép, hanem mielött a Windows logo megjelenik.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1280 Dátum: 08 nov 22, 12:27:59 »

Tudom mikor kell megnyomni az F8-at... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De tök mindegy, mikor jön be a BIOS, vagy a lista, hogy hogyan akarom elindítani a gépet... xD Mert elindítottam csökkentett módban de nem segített... sajnaa...  Szomorú Azért kösz mindenkinek a segítséget  Nevet Még majd próbálkozok egy picit megoldani a problémát, ésha nem sikerül, akkor újra rakom a Windowst.... lehetőség szerint nem a szar vistát, hanem ikszpét rakok fel rá.. xDDD nem akarok újra annyit szenvedni, mint ezzel a szar visztával :FF xD
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1281 Dátum: 08 nov 22, 12:30:00 »

A Vista az borzalmas. Én nem tudok rajta kiigazodni, alig találok meg benn bármit is. Szomorú
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1282 Dátum: 08 nov 22, 13:20:29 »

A Vistát nem buzerálni. Egy éve élek vele gyönyörű házasságban xD..... Aki nem ért hozzá, az meg ikszpézzen xD
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1283 Dátum: 08 nov 22, 13:23:14 »

Én meg 2 éve  Nyelvesít Köbö xDDD

És képzeld Haku mindent megtalálok benne  Nyelvesít És értek hozzá...  Nyelvesít Az más, hogy néha akadnak ien aprócska problémáim.... xDDD De ez nem az én hibám, hogy szarakodik a jelszó xD Microdoft weblapján az van írva, hogy ienkor nem lehet mér megváltoztatni a jelszót, és telepítsük újra a windowst... :F Kösz xDD amúgy lehetett volna vírus hibája is..   :/ Sőt, havromnak majdnem ugyanez volt, amikor feltörték a gépét..  Technikai KO xDD
Naplózva

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1284 Dátum: 08 nov 22, 13:26:51 »

Egy spyware könyen elképzelhető... Egyébként énsem használok jelszót a gépemhez...  xD
íSaphi-néni.... de én informatikus tanonc vagyok xD.........
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1285 Dátum: 08 nov 22, 13:38:42 »

Persze, tudom Haku  Nyelvesít Te infó zseni xD

Hmm.... de mostmár leszarom mivan vele... beszerzek valahonnan egy telepítő CD-t és jól van xDD csak először tényleg még szerezni kéne egyet.. xDDD mert ami volt is.. nem tudom, hogy hol ban :'D xDD

emm.. egy év és 9 hónapja van vistám... :'D most megnéztem xDD és az nem egyenlő két évvel.. szóval visszaszívom az előzőt xDD
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1286 Dátum: 08 nov 22, 13:49:38 »

Haku!

Lehet hogy én vagyok a hülye, hogy nem értek a Vistához, de sajnos én már csak ilyen XP-nél leragadt ember vagyok. Ezzzel a rendszerrel dolgozom kb. 3 éve rendszeradminként. Nyelvesít
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #1287 Dátum: 08 nov 22, 13:52:19 »

énmég nem s látma vistát, azonkívül, amikor be van kapcsolva műszakiboltba a gép és vista van rajta x'''''''''DD meg ez a gép neis bírná x'D
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1288 Dátum: 08 nov 22, 13:56:29 »

Az a baja a vistának hogy nagy a gépigénye...

Tényleg!
Windows 7 bétát kipróbálta már valaki közületek?
Ha igen mi a gépigénye, és milyen a cucc?
Én szilózok rajta hogy lehúzom, és felteszem következő telepítéskor, de így hogy semmi konkrétat nem tudok róla húzós az ötlet...
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #1289 Dátum: 08 nov 22, 14:00:20 »

hát nekem jó6 éves gép xDD még a sporet se bírja Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 22, 14:05:21 írta Harrd » Naplózva
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins