Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1245 Dátum: 08 nov 15, 15:53:22 » |
|
Kösszi majd mindegyiket kipróbálom =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1246 Dátum: 08 nov 16, 16:20:10 » |
|
Kérek egy piszokul erős vírusírtó linket Valami a9installert akar folyton leszedni ez a beepbeepbeep pécé. Kb 3 órája szrkszom vele... és most már ölni is képesnek érzem magam -.-# se a nod, se a spyware terminator nem találja, de még egy szerencsétlen magyar, de vaz angol leírás sincs,h mi a franccal tom leszedni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 16, 16:32:53 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1247 Dátum: 08 nov 16, 16:30:34 » |
|
Én ilyenkor nullázok kiírok minden fontosat azt jöhet egy teljes formatálás jobbat nem tudok ajánlani én is sokszor megszítam má
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1248 Dátum: 08 nov 16, 16:31:53 » |
|
HAHAHAHA xD 140 gigát én most nem írok ki xD De köszi a tippet : )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1249 Dátum: 08 nov 16, 16:35:01 » |
|
esetleg Malewarebytes-ot tudom ajánlani.. sokkal pontosabban keres mint a terminator vagy a nod.. és ingyenes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1250 Dátum: 08 nov 16, 16:39:17 » |
|
Én egy vírusírtót se ajánlok mindegyik szar én egy évig elvagyok vírusírtó nélkül, aztán újrarakom az egész xp-t a filmeket kiirom mindig ha letöltöttem, a programok meg pótolhatóak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1251 Dátum: 08 nov 16, 16:41:25 » |
|
http://www.eset.hu/ Ingyenes a 30 napos próbaverzió... De az a legjobb, ha felteszed a Pandát... Az jobb, de meg is fogja a gépet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1252 Dátum: 08 nov 16, 16:45:09 » |
|
Panda? Hú, ő régen volt nekem, de nem igazán jöttünk ki egymással... azért ránézek. Köszi. Wolf, heehee:D Nekem úgy két hétig se bírja a gép,ha nincs semmi xD Shinichi, most már csak le kéne szednem, de érdekes,h a downloadra kattintva mindig történik vami mindenesetre ügyködöm:D ja és köszi mindenki:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 16, 16:47:25 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1253 Dátum: 08 nov 16, 16:48:18 » |
|
én Kaspersky-t ahsználok mér egy jóideje, eddig semmibajom nem volt vele, de néha mellette használom ezt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1254 Dátum: 08 nov 16, 16:53:46 » |
|
spybot, na az a laptopomon van:D csak lassú:p Viszont vaze, ez a malware, ez zúz!! 15 másodperc alatt talált 19 valamit xD Pedig én azt hittem,h csak egyet keresek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1255 Dátum: 08 nov 16, 17:07:53 » |
|
Vezérlőpult, folyamatok, és ott próbáld meg kikeresni a rakoncátlan progit, ha nagyjából tudod, hogy melyik az. (valszeg nem tudod leállítani) írd fel a nevét, índítsd újra gépet csökkentett üzemmódban, de ha van linuxod is, akkor azt, majd manuálisan töröld ki a rakoncátlan progit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1256 Dátum: 08 nov 16, 17:20:22 » |
|
Azt tudom,h mit tölt le. a9installer. Ezt le tudom szedni a gépről. Újra nem is pakolódott fel azóta se. Csak néha felvillan egy figyelmeztetés,h szedjem le ezt az anti-spyware progit, mert gáz van. Aztán meg közben ez, amit leszedne maga a rossz,gonosz vírus. Itt olvastam kicsit: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081029201147AAaGTQ5Nekem eltűnt a fájl, csak ugye a figyi ugrik fel,h szedjem már le újra ugyan... : D A malware fut közel 30 perce, 22 fertőzöttet talált, majd lesz vmi. Remélem még azelőtt,h indulna pestre a vonatom xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 16, 17:23:15 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1257 Dátum: 08 nov 16, 17:30:09 » |
|
Hát ha a malware se használ, akkor próbáld ki a SuperAntiSpywaret...Nekem eddig bevált.(mondjuk én ahányszor virust kaptam, mindig újra kellet rakjam a gépet , nah jó, majdnem mindig... ^^)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 16, 17:30:50 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1258 Dátum: 08 nov 16, 21:25:10 » |
|
valaki letudja nekem írni a lenti vidiből Loodo no Naitomeere xDD versikéjét? http://www.youtube.com/watch?v=yGRuhjdo_qMmármint amit japánul mond.. (ne írásjelekkel írjátok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|