Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha nincs windows xp telepítőlemezem (elveszett
), akkor nem tudok keleti-nyelveket telepíteni?
Na akkor kezdjük...
Nem vagyok benne biztos, de lehet hogy kell hozzá eredeti XP: >
Windows XP Eredetiség Crack<
[Letöltöd a két fájlt és az "kb905474_1.5.540.0.exe "-t feltelepíted, újraindítod a gépet és utána a patchereset elindítod és máris kész
]
1. Lehetőség:Először is letöltöd ezeket : >
East Asian Language Files Part 1< [MeGaUpLoAd]
>
East Asian Language Files Part 2< [MeGaUpLoAd]
>
East Asian Language Files Part 3< [MeGaUpLoAd]
Majd "Start / Vezérlőpul / Területi és Nyelvi Beállítások / Nyelvek -fül-" és kipipálod >
ezeket<
Ezután azzal fog nyaggatni, hogy nem találhatóan a betűtípusok, és ekkor jön a képbe ez az oldal: >
http://www.filewatcher.com/<
Pl: kéri a "korean.xyz" vagy a "korean.xy_" fájlt ezt így ahogy le van írva [a kettő közül valamelyik] beírod a fent említett oldalra, majd ha megtalálta akkor cél mentése másnéven és lemented a gépedre ahol a tallózod és máris megvan kéri a következőt [vigyázz! az oldalon való kereséskor ne hagyd abba ha nem találja pl: a "korean.xyz"-t van olyan is amiből csak pl: "korean.xy_" van!]...és így szépen szemezgetsz max 1 óra amígy az összes fájl megvan xD tehát az "East Asian Language Files" nem tartalmazza az összes betűtípust...
Vannak olyan program vagy játéktelepítők amelyek csak úgy engedik feltelepíteni a programot / játékot, hogy az adott nyelven kell futnia a programnak, ebben ez a program lehet a segítségedre: >
Microsoft Applocale< [Ez csak az 1. Lehetőséggel lehetséges.] - [Miután feltelepítetted elindítod kijelölöd a nyelvet, tallózod a progi telepítő parancsikonját és azon a nyelven indítja amit választottál
]
2. Lehetőség:Ez mondjuk könnyebb, de én inkább az 1. lehetőséget ajánlom.
Letöltöd ezt a betűtípust: >
Aral Unicode<
Majd belerakod a "Vezérlőpult / Betűtípusok" mappába és máris működnek a keleti írásjelek.
[Már nem nagyon emlékszem, de azthiszem ez a második nem működik a keleti programoknál vagy játékoknál].
-------------------------
Remélem sikerül!