Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 08 aug 26, 09:04:54 » |
|
Hát hogy ha felbontás, színmélység és minden egyéb minimumra vételekor is ilyen akkor én csak a játék hibájára tudok gyanakodni
Hát ezt nem hinném mert mert nekem is megvan és nincs ilyen problémám. Sztem ezt el lehet vetni. Sztem a videókártya hibája mert haveromnak meg olyan volt h a GTA-ban az emberek textúrája kék + barna volt. Sztem a videókártya.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 08 aug 26, 09:09:13 » |
|
vga-ra én is gondoltam... de pölö a FEAR full graffon repül mint a sóhaly... a CoD2 meg DX9-be full graffon multiba 40-50fps-el megy tehát nem lehet hibás a vga... és mennie is kell rajta... video-t is linkeltem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 26, 09:10:00 írta yupi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 08 aug 26, 09:11:46 » |
|
Lehethogy nem kompatibils a játékkal a videókártyád.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 08 aug 26, 09:12:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 08 aug 26, 13:36:03 » |
|
yupi azt tudom mondani, hogy próbáld meg újra rakni a játékot hátha az segít.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 08 aug 26, 14:31:39 » |
|
2szer legalább újraraktam me újradobom a winfost.. aztán kiderül legutóbb ATI vga-m volt hátha azzal akad öcce... igaz a driver-t leszedtem az atihoz de kitudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 08 aug 27, 20:48:09 » |
|
Segítség vmiért mikor új oldalt nyitok meg mindig ezt adja ki "Az URL érvénytelen, nem lehet betölteni." "[Exception... "Component returned failure code: 0x804b000a (NS_ERROR_MALFORMED_URI) [nsIWebNavigation.loadURI]" nsresult: "0x804b000a (NS_ERROR_MALFORMED_URI)" location: "JS frame :: chrome://global/content/bindings/browser.xml :: loadURIWithFlags :: line 186" data: no]" De az a furcsa h az oldalt betölti, de a felirat akkor is zavar >.< Ja és azt hozzátenném ez a legújabb firefox ma töltöttem le.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 27, 20:55:31 írta Uchiha Sasuke-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 08 aug 30, 09:31:13 » |
|
csátok lenne 1kérdésem letöltöttem a PS 10 CS3-at magyarul és mikor telepíteném kiírja h: a telepítés a következő alkalmazások bezáása után folytatódhat internet explorer ezzel csak az a baj ha net sem volt bekapcsolva mikor telepíteni akartam segítstek pls
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogár-kun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 08 aug 30, 14:09:17 » |
|
valaki megtudja mondani nekem mi az az OFF-olás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 08 aug 30, 15:11:35 » |
|
Ha olyasmit írsz ami nem az adott témába való,például ha a Sasuke topicba elkezded mondani hogy Kakashi milyen cool akkor az OFF.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogár-kun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 08 aug 30, 15:21:41 » |
|
kössz den csak ezt akartam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 08 aug 30, 21:31:30 » |
|
csátok lenne 1kérdésem letöltöttem a PS 10 CS3-at magyarul és mikor telepíteném kiírja h: a telepítés a következő alkalmazások bezáása után folytatódhat internet explorer ezzel csak az a baj ha net sem volt bekapcsolva mikor telepíteni akartam segítstek pls
Mielőtt elkezdenéd telepíteni zárjál be minden futó programot, ablakot, azokat a kis ikonokat is zárd be amik a tálcán az óra mellett vannak (vírusírtó,tűzfal azért maradjon) (meg esetleg a feladatkezelőben az olyan programokat, amikről tudod hogy mi az és álítsd le, de csak óvatosan, és a systemel jelzetteket semmikép se) majd próbáld újra. ui: A PS 10 CS3 alatt a Fotó Bodega 10 Átokpecsét 3-s szint -et érted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogár-kun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 08 aug 31, 12:39:30 » |
|
sziasztok csak azt szeretném kérdezni hogy ha kap valaki figyelmeztetést az egy idő utá elmúlik vagy örökre megmarad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 08 aug 31, 12:40:58 » |
|
az örökre megmarad. 5 törölt hsz után lesz egy figyid és ha valamennyi összegyűlik akkor valamennyi nap Ban-t kapsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 08 aug 31, 13:13:53 » |
|
Náalam a következő az alaphelyzet helyzet: 5 törölt hsz = 1 figyi a 3. figyi = 1 nap kitiltás a 4. figyi = 3 nap kitiltás a 5. figyi = 1 hét kitiltás a 6. figyi = két hét kitiltás a 7. figyi = 1 holdnap kitiltás a 8. figyi = dászvidányá (végleges)
de ha egyszerre többet gyűjtesz be, az előrébb tolja a böntetés mértékét, valamint vannak egyéb súlyosbítő körülmények is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|