gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1110 Dátum: 08 aug 09, 20:28:27 » |
|
azért nem kéne sértegetni senkit sem csak segíteni próbálnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1111 Dátum: 08 aug 09, 20:34:15 » |
|
Lehetséges, hogy mi nem vagyunk idióták... De téged mit érdekel, hogy hogy lehet oda rakni a HSZ-számot mutató jeleket? Mert te úgy se tudod megváltoztatni őket! Hát megmondom... Egy kis programozás, és weblap szerkesztés az egész... Gondolom te ha tudnád hogy kell, akkor is csak a megfelelő fórumfejlesztő szoftverrel tudnád megcsinálni... De majd Cart elmagyarázza, ugyanis ő készítette... Én meg nem értek hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1112 Dátum: 08 aug 09, 20:38:32 » |
|
Hihi megvan Jah és bocs ideges voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1113 Dátum: 08 aug 11, 21:08:54 » |
|
Velaki elmondaná, hogy ez most, hogy van? Most akkor mennyi is a fel és le töltési sebességem? Merszi bien
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 21:09:32 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1114 Dátum: 08 aug 11, 21:12:22 » |
|
Nos Utorrent esetén elég rosszul lett megoldva ugyanis az állapotsorban elhelyezett mérő nem azt a sebességet méri amit az adott torrent használ hanem a teljes le illetve feltöltési sebességet amit generál a kapcsolódáshoz a peerek lekérdezéséhez ilyenekhez.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1115 Dátum: 08 aug 11, 21:15:16 » |
|
halli valaki megtudja nekem mondani hogy kell oda a hozzászólás után képet rakni oda alá .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1116 Dátum: 08 aug 11, 21:17:26 » |
|
Látom aktív neted van... Mázlista... Na gondjaidra a válasz... A te kliensed kommunkiál a többi peer-el... Ez plussz adatforgalommal jár... Csatlakozik, megerősít, stb... De ha az összes kapcsolatot látnánk, nem csak a letöltést... Ha baloldalt megnézed a kapcsolatoknál mutatja, hogy közben seedelsz a letöltés mellett még egy torrentet... Ugyanis 2 aktív kapcsolatod van... Na egyszerűbben... Felül az adott torrent feltöltési, letöltési sebessége van megadva, alul az összes kapcsolaté... És warmerth... Ez nagyon is jól meg van oldva... Igaz hogy a többi klienst nem ismerem igazán...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 21:20:25 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1117 Dátum: 08 aug 11, 21:19:07 » |
|
Gabesz az aktív netet nem tart túl sokáig beállítani számtalan leírás van neten én nem foglalkozom vele mert alapból az van beállítva
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1118 Dátum: 08 aug 11, 21:25:27 » |
|
Igen ám, csak szolgáltatótól, és nettől függ, hogy sikerül-e... Nekem például a netem ilyen sz*r, hogy nem lehet... Ha meg lehetne csinálni, már rég aktív netem lenne! Szóval akinek a mezőhegyesi székhelyű Csoki-netnél van a net előfizetése, annak nehezen van aktív netje! Mert amien routert osztogatnak, de az csak passzív netet enged... Volt már olyan, hogy azért nem volt 1 hétig netem, mert selejt dugókat szerváltak..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 21:27:56 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1119 Dátum: 08 aug 11, 21:29:04 » |
|
Ok értem kösz, s már azt is sikerült megoldanom, hogy ne vegyen el olyan nagy sávszélet.
kyuubi-kun olvasd el az első oldalt desu.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 21:30:02 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1120 Dátum: 08 aug 11, 21:32:26 » |
|
Ja és Shiro én még megnézném, hogy a hálózati kapcsolatoknál a jobb alsó sarokban nállad mi az a felkiáltójel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1121 Dátum: 08 aug 11, 21:39:39 » |
|
Helyi kapcsolat, aszem a hálókártya illesztőprogija generálta, de inkább bnem piszkálom, nem akarom hogy elmenjen a net, ugyanis nincs meg az illesztőprogi.
igaz kb 3x raktam újra a gépet, de valahogy mindig sikerült szerválnom egyet. Volt, hogy a rgi rendszer maradványaiból bányásztam elő, vagy a másik gépről kopiztam le, ami nem is kopatibilis, de arra elég volt, hogy a netről levadásszam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakesz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1122 Dátum: 08 aug 12, 01:43:12 » |
|
Hello egy kis segítséget kérnék, a shippuden moviehoz feliratot keresek pls linket ha tudtok thx...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1123 Dátum: 08 aug 12, 02:08:39 » |
|
http://www.naruto-kun.hu/fajlok/feliratok/Naruto_Movies/[Naruto-Kun.Hu]_Naruto_Shippuuden_Movie.zip Tessék. ^^ Remélem erre gondoltál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 02:11:28 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1124 Dátum: 08 aug 12, 13:42:46 » |
|
Segíccsetek szegény vándoron aki egy hétig nem volt itthon Aki lenne szíves ide egy letöltési linket a 411. mangáról,vagy akár PÜ-ben vagy MSN-en is elküldheti,csak plízóóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|