Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 júl 13, 12:17:43 » |
|
sziasztok! photoshoposok lécci segitsetek (én írtam de egy másik fórumról másolom): Nemrég telepítettem az Adobe Photoshop cs3-at, és az a problémám, hogy 3-4 kattintás meg ügyködés után kiiírja hogy could not complete your request because the primary scratch disk is full vagy valami ilyesmit, és nem tudok semmit se csinálni innentől kezdve...a c a scratch diskem, és hallottam, hogy át lehet állítani más helyre, és azt szeretném megkérdezni, hogy hol. A neten hiába kerestem nem találtam rá leírást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 júl 13, 12:45:28 » |
|
Avatár kép, hozzászólás után csatolt kép v milyen?
Az aláírás, vagy hsz. után csatolt...többen jelezték, h hiába raktam be, mert nem látnak mást csak egy piros x-et, vagy még azt se...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 13, 12:47:07 írta Gk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 júl 13, 22:06:56 » |
|
Nem tudná valaki elküldeni a [DB] animek oldalának a cimét elküldeni.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 júl 13, 22:12:33 » |
|
Felteszem mégegyszer akérdést, mert nem volt rá reag Lehet gif állományokból aláírásképet csinálni és ha igen, akkor lehetséges -e, hogy formázni lehessen őket, akár a képeket?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 júl 14, 07:58:08 » |
|
Az aláírás, vagy hsz. után csatolt...többen jelezték, h hiába raktam be, mert nem látnak mást csak egy piros x-et, vagy még azt se...
Próba képpen szúrj be egy képet a kövi hozzászólásodhoz. Nem tudná valaki elküldeni a [DB] animek oldalának a cimét elküldeni.
http://yhbt.mine.nu/Lehet gif állományokból aláírásképet csinálni és ha igen, akkor lehetséges -e, hogy formázni lehessen őket, akár a képeket? Én vagyok a címzett? vagy pedig a photoshopos technikai szakemberek? Ha én, akkor: lehet olyan aláírás kép, de a mérete ne lépje túl a 3-400 KB-ot, hogy mások lassú nete ne legyen terhelve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 07 júl 14, 11:43:31 » |
|
Úgy a kérdésem globális volt és magára a készítés módjára irányult Szal ha tudtok olyan programot, amivel ez lehetséges, akkor azt megköszönném...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 júl 14, 11:50:34 » |
|
-=Cart=- a többiek erre monták, h nem látják...ezt a képet be is linkeltem, az aláírásomhoz is csatoltam és képként is beraktam[ img]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #112 Dátum: 07 júl 14, 13:09:25 » |
|
Aláíráshoz vagy linkeléshez tuti nem fog menni, mert le van tiltva a kép onnan, ahonnan linkeled. Feltölteni meg azért nem tudod ide, mert 128 kb-nál nagyobb a fájl mérete. Szóval tipp: mentsd le, aztán: kepfeltoltes.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 júl 14, 13:11:05 » |
|
ok. köszi! de annyira azért nem fontos, csak gondoltam, mivel itt mutattya lídőrt meg a lilát is meg mindenit, ezért berakom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #114 Dátum: 07 júl 15, 13:54:55 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve $+Naruto+$-tól, mert nem volt meg 4 szó. Lásd szabályzat! - Chakra
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #115 Dátum: 07 júl 16, 10:19:26 » |
|
Pedig csak a képeimet próbálgatam na mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 júl 16, 14:39:18 » |
|
Ok, csak vedd kisebbre őket, mert így bajok lesznek a gif-es kérdésre senki nem tud segítséget?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 júl 16, 19:12:54 » |
|
Felteszem mégegyszer akérdést, mert nem volt rá reag Lehet gif állományokból aláírásképet csinálni és ha igen, akkor lehetséges -e, hogy formázni lehessen őket, akár a képeket? A gif is egy "ugyanolyan" képformátum mint a jpg vagy a png (kivéve, hogy a gif max. 256 színű). Illetve gif lehet animáció is (lásd az avataromat). De ugyanúgy beszúrható aláírásba. Viszont, mivel az aláírásban html-es képformázások (pl. átméretezés) nem használhatóak, a bbcode-ban pedig nincs ilyen opció, így ha túl nagy az animált gif, akkor azt előtte valami progival le kell méretezni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 júl 16, 19:28:41 » |
|
Jólvan akkor most töröljem ki az összeset?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 07 júl 16, 19:44:02 » |
|
Lenne 1 kis gondom nem megy fel a Vegas a gépemre kicsomagolom és rányomok a setupra de ezt írja ki.: Unable to run autoplay program ??? ha valaki tud valami megoldást írjön köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|