| 
			| 

| Hiei 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #825 Dátum: 08 máj 15, 19:58:05 » |  | 

Röhögni fogsz de nekem gyakran ki jött a king stone ramom mert az Asus alaplapom nem szerette és néha spontán ki ugrott.xDD És elég feltűnő mikor 3 giga ramból marad 2 gigaxDD. Lehet kopott kicsit a fog ami lent tartja vagy nem tudomxDDD de most már mind1 mert új alaplapom vanxDD. |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 08 máj 15, 19:59:21 írta Hiei » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Gabesz 
								Naruto-Kun Csoport    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #826 Dátum: 08 máj 15, 20:11:15 » |  | 

LOL... Tényleg röhögök... Ilyen is csak veled esik meg...    Vagy csak rosszul pattintottad be a helyére...    De esetleg letörhetted a fog szélét...    De inkább selejt lehetett az a memória tartó sín...    Amikor kilőtte a RAM-ot a géped nem hülyült be? Lefagyás, hibaüzenet stb?    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Hiei 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #827 Dátum: 08 máj 15, 20:18:22 » |  | 

Hát belassult az volt a gyanús elöször útána a hang csúszás miatt tudtam mindig hogy ez a baj. Jahh és lassan jött be a windows.xDD Lehet valami széria hiba voltxDD. 
 Erről van még egy poénomxDD.
 A mostani tápomban gyárilag fordítva volt bent a venti laptátxDD és nem forgott 2 hónapigxDDD. 2 barátomnak szint úgy úgyan ez a ház és tápxDD csak ők vissza vitték gariba és kicseréltékxDD. Én véletlen fordítva raktam be olajózás útán és így jöttem rá mi a bajxDDD. Amúgy én sokszor vagyok ilyen szerencsétlen mindig kifogom a rossz tárgyakatxDD.
 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 08 máj 15, 20:27:08 írta Hiei » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Shiro | 
								|  | « Válasz #828 Dátum: 08 máj 15, 20:30:56 » |  | 

Seiri aszem meg van a jó megoldás, mert blícsnél nekem is van ilyen akadozás, pedig korábban nem volt. Javaslom töltsd le a KMPLayer  mindennel képes elbánni, kódek se kell hozzá, csak formázott feliratot nem jelenít meg, vagyis megjeleníti, csak formázások nálkül. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Csibe 
								Naruto-Kun Csoport    Nem elérhető   Szökött Shinobi 

Trafalgar D. Water Law

| 
								|  | « Válasz #829 Dátum: 08 máj 15, 20:40:49 » |  | 

Úgy látszik sokan szívnak a tápokkal, nekem is nemrég kellett tápot cserélni, ami elég LOL tekintve hogy új gépem van. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| seiri 
								Osztag Vezető    Nem elérhető   Szökött Shinobi 

| 
								|  | « Válasz #830 Dátum: 08 máj 15, 20:49:14 » |  | 

Köszönet a segítségért Shiro ^^  Ezekszerint nem csak nálam van a probléma  :'X Ettől függetlenül lehet Hiei, hogy van benne valami amit mondasz xD Elég érdekesen betud néha lassulni a gépem, szerintem nem ártana úrjrarakni az egészet...  Ki se kapcsolom már lassan ( lehet ez se lenne hátrány  :'X ), mert ha újra indul, mindenféle vírus egyből betámadja, és 1-2 napig egyfolytában előjön és lelassítja az egészet.  Csoda hogy még itt vagyok      xD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| hardstyle17 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #831 Dátum: 08 máj 17, 10:06:55 » |  | 

Hogyan kell feltölteni a naruto torrentes oldalára?Előre is köszönöm a választ!

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Gabesz 
								Naruto-Kun Csoport    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #832 Dátum: 08 máj 17, 12:49:18 » |  | 

Sehogy!     Te nem tölthetsz fel oda semmit! A NKWT tagok feltöltik azt amit akarnak!    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nikica 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #833 Dátum: 08 máj 21, 14:52:12 » |  | 

Remélem, hogy jó helyen kérdezzem meg de valaki tudna nekem abban segíteni, hol tudom letölteni a bleach manga 21. kötetét?Köszi

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dömy-sensei 
								Újonc    Nem elérhető 

'S' rangú bűnöző

| 
								|  | « Válasz #834 Dátum: 08 máj 22, 16:06:04 » |  | 

nekem egy hasonló problémám lenne  mint seiri-nek csak nekem a naruto shippuuden-nek az 54-től az 59-ig tartó részei(eredeti dattebayosak) szaggatnak. Itt is úgy van hogy néha megáll a kép de a hang és a felirat megy tovább, de csak ennél a 6 résznél! a többi rész megy rendesen! ez igy van mindenkinél? mert már azon is gondolkoztam hogy azért is konvertálták át az oldalon divx-be?!?    mert ugyanezen részek divx változata megy rendesen, csak inkább a dattebayos eredeti változat kéne, mert nekem eddig az összes része ki van irva dvd-re és igy a divx-es részek kb 2* annyi helyet foglalnak.. ha van vkinek vmi ötlete?? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| acid | 
								|  | « Válasz #835 Dátum: 08 máj 22, 16:30:06 » |  | 

nos igen azért konvertáltuk át DivX-be és tettük fel a trackerre (aszem ott van) mert azokat minden gép elviszi (najó majdnem mind1ik), szóval sokkal kevésbé szaggat, mint a DB-s HD verzió, éppen azért mert az erőművekre van kitalálva. A megoldások:  1. leszeded DB-s verziót és megpróbálod VLC playerrel lejátszani 2. vaagy, szépen lezúzod a torrentünkről a részeket és bőszen is töltöd őket vissza   Nikicica: én nem vágom ezt a Bleach manga kötetes dolgot, mint ahogy azt se tudom, hogy miként van sorba rendezve kötetek szerint a Bleach, de ha tudsz angolul, akkor keresd meg rész alapján mondjuk itt: http://www.onemanga.com/Bleach/ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Dömy-sensei 
								Újonc    Nem elérhető 

'S' rangú bűnöző

| 
								|  | « Válasz #836 Dátum: 08 máj 22, 16:35:25 » |  | 

kösz a segítséget! akkor inkább maradok az utóbbinál, és töltöm a torrentről, úgy a biztos...!   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 08 máj 22, 16:36:19 írta Dömy-sensei » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| gyori54 
								Chuunin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #837 Dátum: 08 máj 23, 11:59:47 » |  | 

csátok    leeht h már régebben kérdeztem ,de most megint megteszem. Animációkat honnan lehet leszedni       |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ita 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető   Rejtett VérKöd Falu 

| 
								|  | « Válasz #838 Dátum: 08 máj 23, 12:34:00 » |  | 

Hát mivel nem szab reklámozni ezérd maj kérdezs tőlem pü-ben mert tok egy jó oldalt.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| gyori54 
								Chuunin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #839 Dátum: 08 máj 23, 12:52:08 » |  | 

pü=privát üzenet?
 |