Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #720 Dátum: 08 ápr 09, 11:20:30 » |
|
Kedves Dreezyr! Nem load subtitlet nyomja a a BS Playernél, hanem Open Subtitlet! Azzal tudsz hozzá feliratot társítani! De magyar verziója is van a proginak! Én is ezt használom! És eddig ez a legjobb lejátszó a Shippuudenes részek lejátszásához! Szóval OPEN SUBTITLE és be is lehet állítani hogy mien színű feliratod stb legyen!  imádom azt a lejátszót!
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #721 Dátum: 08 ápr 09, 11:36:58 » |
|
Én az MPlayert ajánlanám, bár a BS Player is jó, csak... (khm) az én gépen olyan fiatalka, hogy szinte mindig elcsúszik :'X És ott is ugyanúgy lehet egy csomó dolgot a feliratnál beállítani (mondjuk szegény Ubulkám még így is csak a DivX-es verziót vitte DivX Playerrel, ill. MPlayerrel, de előbbin nem tudom, feliratot hogy lehet beállítani, mert még nem volt ár szükségem :'X )
Kaminaga, ha minden terv szerint halad, akkor péntekre kint lesznek a korábbi fejezetek is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sanca11011
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #722 Dátum: 08 ápr 09, 15:48:16 » |
|
valaki nem tudja a naeuto hurricane mugen be sasukéval az átokpescéteket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #723 Dátum: 08 ápr 09, 15:50:30 » |
|
sanca: Hurricane Mugenbe nincs Sasukénak átokpecsétje. Ha akarsz cs-es sasukét,akkor kérj a Rejtett Off Falu/Játékok/MUGEN topicban. Shironak vagy Dreezyrnek biztosan van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #724 Dátum: 08 ápr 09, 16:11:16 » |
|
Nekem aszem nincs, de a MUGENnel kapcsolatos kérdések a MUGEN témában, ha lehetne, doumo arigato gosaimasu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sanca11011
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #725 Dátum: 08 ápr 09, 18:34:21 » |
|
siro elküdenéd hurricane mungenhez az öszes trüköt az ímélemre gyongyosisanca@anet.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #726 Dátum: 08 ápr 09, 21:41:32 » |
|
Shirrokka kekkszet akarr, kekkszet akarr.. a MUGENnel kapcsolatos kérdések a MUGEN témában, ha lehetne, doumo arigato gosaimasu.

|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 09, 21:50:57 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi Senpai
Újonc
Nem elérhető
Hatake Kakashi
|
 |
« Válasz #727 Dátum: 08 ápr 17, 09:46:14 » |
|
Hello gondoltam ide irok bár ez az off ban is egy off de nem találtam jobb helyet a problémámnak (sorry érte) szóval a narutokunról leszedtem a keyhole tv-t és a videot, a tv -n megvan a kellő adás idáig oké , de a videot nemtom hogyan műxik légyszi valaki irjamegnekem. köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Don't let your Guard down!
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
 |
« Válasz #728 Dátum: 08 ápr 17, 12:27:07 » |
|
ssegíítséééég!!! tud valaki PNG formátumról JPEG-re csinálni képet?? fontos lenne....ha valaki tud,-és lenne olyan szíves megcsinálná- kérem jelezze!!
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #729 Dátum: 08 ápr 17, 12:42:59 » |
|
Te is tudsz! Csak le kell töltened egy képszerkesztő, vagy kép konvertáló programot! Itt nézz szét, hátha akad: http://www.szoftverbazis.hu/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #730 Dátum: 08 ápr 17, 12:53:09 » |
|
öööha nekem ilyen ACDSee-m van de azzal csak az alapdolgokat tudom...és én hülye vagyok ehhez...de megpróbálom tudtok ajánlani valami jó progit?? ^^+ ^^+
Válasz a köv. hsz-re: (csak hogy ne fecsegjek feleslegesen annyit^^+)
Köszi szépen megpróbálom...már töltök másikat is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 13:25:55 írta Rekage »
|
Naplózva
|
|
|
|
Richard
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #731 Dátum: 08 ápr 17, 13:13:08 » |
|
Ha tényleg nem értesz a programokhoz akkor itt egy nagyon egyszerű megoldás aminek a neve a Paint. Annyi hogy megnyiotod azt a képet aminek a kiterjesztése .PNG és ha megnyitotad Paintel akkor Fálj-->Mentés másként-->os ottt van hogy Fálj tipusa azt legördíted és kiválsztod a .JPEG-t és elmented. Mongyuk ha van Photoshopod akkor azzal is ugyan így kell csinálni. Remélem tudtam segíteni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #732 Dátum: 08 ápr 17, 17:26:13 » |
|
Segítség!! tudomtudom idegesítő vagyok  de nem tudja valaki miért nem jeleníti meg az aláírásképemet??? odarakom elé h  , megadom a kép linkjét ( www.kepfeltoltes.h-ra tettem) és ezt az x-et jelenítni meg...  valaki szánjon meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Richard
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #733 Dátum: 08 ápr 17, 17:30:37 » |
|
Szerintem azért mert nem használtad a [img ][/img]bbcode-t. Vagyis szerintem ezért nem jeleníti meg a képet mongyuk ez az X-et nem értem. De remélem nem írtam hülyeséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 17:40:58 írta Richard »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #734 Dátum: 08 ápr 17, 17:34:34 » |
|
hát az x helyére írtam az img-t meg az /img-t is...nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|