Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #555 Dátum: 08 feb 27, 21:43:32 » |
|
Öcsi , ha jó vagyok angolból (és miért ne lennék) akkor (nem szószerinti fordítás) nagyjából azt jelenti , hogy túltelhert az oldal ... Elméletileg az igyenes oldal most túl van terhelve ... Amit küldtetek nem arra jó , hogy ne legyen letöltési korlát az ip címeddel kapcsolatban ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #556 Dátum: 08 feb 27, 22:16:28 » |
|
Gangstakun most hogy így mondod szerintem igazad van :'X
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #557 Dátum: 08 feb 27, 22:22:20 » |
|
na ? Na ? Ugye milyen gógyis vagyok ? Viszont az ilyen angy mesterek is igényelnek segítséget ... Hogyan tudok az online játékokkal játszani amik a főaldalon vannak belinkelve ? Úgy tudom shockowawe is van a gépemen ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 27, 22:26:53 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #558 Dátum: 08 feb 28, 17:10:34 » |
|
Vki tudna segíteni, hogy mi a különbség a DDR és DDR2 RAM-ok között... teljesítmény, stb... ? thx ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #559 Dátum: 08 feb 28, 17:14:09 » |
|
A lényeg hogy a DDR2 jobb erre nem lehet mit irni majd ha jön egy zseni akkor megmondja De pl a Mhz ami változott a DDR2 be pl nem 400 hanem 533Mhz és stb.. na szoval teljesitménye jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #561 Dátum: 08 feb 29, 19:40:15 » |
|
Én is úgy tudom, hogy a DDR2-es memóriáknak gyorsabb az elérésük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #562 Dátum: 08 feb 29, 19:49:09 » |
|
A RAM két legfontosabb adata hogy mekkora a tárolókapacitása: ez általában 256 MB-2 GB között van, A másik főbb adat pedig a memóriamodul sebessége (milyen gyorsan lehet belőle az adatokat kiolvasni, írni): Ezt befolyásolja az órajel, manapság 1333 MHz a maximum A késleltetési idő Manapság kétfajta szabvány verseng egymással, A DDR (Double DateRate) és a DDR2. A DDR kisebb késleltetési időkkel, de alacsonyabb órajellel dolgozik, a DDR2 pedig magas órajellel, de nagyobb késleltetési idővel. A DDR már letűnőben van, a két főbb processzorgyártó, az Intel és az AMD mikroprocesszorai is DDR2 memóriákkal működnek együtt. Már elkészült a DDR3 szabvány is. A wikipédiáról származik ^^ Most merjetek űberkocának nevezni :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #563 Dátum: 08 feb 29, 21:30:44 » |
|
Jó, akkor ide írom - kössz amott a pillanatnyi figyelmet - van nagy különbség egy mkv és egy avi fájl közt? Mármint esetleges méretbeli különbségeken kívül a minőségben. Három imát mondok a válaszolónak és rámosolygok a képernyőre. Csak írjon már vki. -.-
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #564 Dátum: 08 feb 29, 21:34:53 » |
|
Bár nem szakértem, az mkv sokkal jobb minőségű képben. Asszem DVD-s minőségű A lényeg h az a szebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #565 Dátum: 08 feb 29, 21:35:35 » |
|
Zemori: nem tudom, hogy ebből rájösz, hogy mi a különbség, de én ezt találtam :'X Remélem azért hasznos volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #566 Dátum: 08 feb 29, 21:44:49 » |
|
Heheh:D Köszike:D Máris szedem a szépséges wolf's rain-t:D Mégegyszer köszike:D (Külön takemitsunak is msn-en:D )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 29, 21:46:49 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #567 Dátum: 08 márc 01, 10:34:24 » |
|
Valaki meg tudná mondani mi annak a számnak a címe aminek a klippjében ilyen trombitás nők vannak? (ennyit tudok ) Anyumnak kellene csengőhangnak de nekem fogalmam sincs róla hogy melyik az a szám mert én nem hallgatok olyat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 08 márc 01, 10:42:11 » |
|
Nem a Destination Calabria -ra gondolsz Alex Guadino -tól ? Nézd meg , hogy ez -e az : http://youtube.com/watch?v=WVi-KtBCes0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #569 Dátum: 08 márc 01, 10:43:47 » |
|
Gangstakun örök hála! már az agyamra ment hogy mindig bejön a szobámba hogy "miért nem tudom melyik szám az"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|