Shiro a kérdésedre válaszolva, lehet hogy a puffermemória túl hamar megtelik és úgy érzékeli mint, ha többet kattintanál. Szerintem ha kevesebb rezidens programot hagysz nyitva (a jobb alsó sarokban az óra mellett) akkor ez a probléma meg fog szűnni. Ha így sem, akkor törölj pár felesleges dolgot a gépedről. Remélem tudtam segíteni.
Rezidensből nem sok fut, csak ami kell vírusírto nyomtató és a hangkártlya progija, meg vidózás közben a codek.
Tehát valszeg a törlés lenne a jó, na de mit? Persze ha le akarok tölteni, valami nagyob dolgot, akkor tudok neki helyet szorítani. De azért megfogadom, és majd belefogok egy takarításba.
Addig is sikerült valamenyire megoldanom azzal, hogy maximumra álítottam a dupla kattolás sebességét.
Dreezyr
Nálam mükszik a
http://www.behidden.com/próbáld meg úgy, hogy az "Encrypt URLs" melől ahol alapból van pipa, onnan kiveszed.
verdict által leírtakhoz meg odateszed.
Vagy ha dinamikus IP címed van (vagyis véletlenül generálódik, mikor csatlakozol a hálózatra) bontsd a netkapcsolatot, majd csatlakozz újra, hátha az megoldja.